Tādi viņi izskatījās...
copis, 24.novembris 2020, 18:05
Var jau būt, ka šis ir īstais. Būs jāmēģina kaut ko noķert uz viņa. Tie vecie mānekļi dažreiz atrod labu zivi.
Tādi viņi izskatījās...
copis, 24.novembris 2020, 18:05
Sveiki visiem! Varbūt kāds var padalīties ar info, redzēju ļoti līdzīgu vai tieši tādu pašu vobleri pēdējā copes lietu žurnālā, rakstā par Engures ezeru. Varbūt kads zin, kā šo sauc, jo viņš man mānekļu kastē stāv vairāk kā 20 gadus, bet īsti mēģinājis viņu neesmu. Dabūju viņu kad bija kādi 10 gadi no onkas, un jau tad viņš izskatījās labu laiku padzīvojis vobleris. Taču saglabājies labi. Būtu forši uzzināt, kas tas par ražojumu. Paldies.
Ingusz, 22.novembris 2020, 15:46
Šos crenkus būvēja Ločmelis Aivars Ja ir intrese varu noprasīt vai formas vēl dzīvas Kādreiz viņš šos deva tirgot Milo veikalā
bums, 23.novembris 2020, 21:55
Sveiki visiem! Varbūt kāds var padalīties ar info, redzēju ļoti līdzīgu vai tieši tādu pašu vobleri pēdējā copes lietu žurnālā, rakstā par Engures ezeru. Varbūt kads zin, kā šo sauc, jo viņš man mānekļu kastē stāv vairāk kā 20 gadus, bet īsti mēģinājis viņu neesmu. Dabūju viņu kad bija kādi 10 gadi no onkas, un jau tad viņš izskatījās labu laiku padzīvojis vobleris. Taču saglabājies labi. Būtu forši uzzināt, kas tas par ražojumu. Paldies.
Ingusz [22.11.20]: Sveiki visiem! Varbūt kāds var padalīties ar info, redzēju ļoti līdzīgu vai tieši tādu pašu vobleri pēdējā copes lietu žurnālā, rakstā par Engures ezeru. Varbūt kads zin, kā šo sauc, jo viņš man mānekļu kastē stāv vairāk kā 20 gadus, bet īsti mēģinājis viņu neesmu. Dabūju viņu kad bija kādi 10 gadi no onkas, un jau tad viņš izskatījās labu laiku padzīvojis vobleris. Taču saglabājies labi. Būtu forši uzzināt, kas tas par ražojumu. Paldies.Tas ir Shakespeare Big plug vecs un leģendārs vobleris, viņus ražoja vēl astoņdesmitajos. Man paveicās pie tāda tikt krāmu tirgū Skotijā manējam gan asara krāsojums. Vasarā mēdz labi izšaut.
JermaX [22.11.20]: Centralochka [36m]: JermaX [14:21]: Sveiki, interesē vai šodien strādā kāda copes bode Rīgā, pārdaugavā?Ulmaņa maximā Gards strādā.Biju piebraucis, bija cietTad atvainojos par dezinformāciju!
Centralochka [22.11.20]: JermaX [14:21]: Sveiki, interesē vai šodien strādā kāda copes bode Rīgā, pārdaugavā?Ulmaņa maximā Gards strādā.Biju piebraucis, bija ciet
Centralochka [22.11.20]: JermaX [14:21]: Sveiki, interesē vai šodien strādā kāda copes bode Rīgā, pārdaugavā?Ulmaņa maximā Gards strādā.Vakar nestrādāja.
JermaX [22.11.20]: Sveiki, interesē vai šodien strādā kāda copes bode Rīgā, pārdaugavā?Ulmaņa maximā Gards strādā.
xctaps [12.11.20]: valstu sarakstā latvija ir, piegādi arī rāda tikai 5.99, bet vai kadam ir reala pieredzeUz LV NEVED! Caur DE draugu formēju. Viss super.
valstu sarakstā latvija ir, piegādi arī rāda tikai 5.99, bet vai kadam ir reala pieredze
xctaps, 12.novembris 2020, 16:22