Bebrs [24m]: Boksu kaut kur var redzēt netā?Match Planeta, paskaties sportacentrs.com komentāros, tur ir linki
belijs23, 26.septembris 2020, 22:38
Paldies!

Bebrs [26.09.20]: Boksu kaut kur var redzēt netā?Match Planeta, paskaties sportacentrs.com komentāros, tur ir linki

Didzeeens [24.09.20]: Cik lielu akumulatoru derētu pirkt mazam eholotam? Piemēram:Depo nopērkamais aķis 7.2ah man kalpo 2-3 copes reizes. Tad jālādē. Maksāja ap 13 eur. Viegls un vietu praktiski neaizņem. Eholote Lowrance HOOK reveal 5.
Garmin Striker Plus 4
Eholote Lowrance Hook2-4X Gps Bullet
Kurš no abiem ir labāks?

Cik lielu akumulatoru derētu pirkt mazam eholotam? Piemēram:
Garmin Striker Plus 4
Kurš no abiem ir labāks?
Garmin Striker Plus 4
Kurš no abiem ir labāks?

Migrējošo saldūdens zivju sugu populācijas kopš 1970.gada pasaulē ir samazinājušās vidēji par 76%, bet Eiropā par 93%
https://www.apollo.lv/7059148/petijums-pedejo-50-gadu-laika-ziditaju-un-citu-savvalas-dzivnieku-populacijas-sarukusas-par-68
https://www.apollo.lv/7059148/petijums-pedejo-50-gadu-laika-ziditaju-un-citu-savvalas-dzivnieku-populacijas-sarukusas-par-68

Kengurs24 [06.09.20]: Zirgagjimis [14m]: Sirsnīgs sveiciens visiem Maigoņiem (luters, elgreko, belijs, apelsins, Artx, Abavnieks, irsejs) vārda svētkos! :)Kāpēc mani aizmirsi sūdulāci!!!???:DDDNezinaju, ka tev iesauka ir sūdulācis. Bet ok, tg zināšu.!:)
Neaizmirsu tevi. Tad kad tev būs vārdadiena, noteikti apsveikšu arī tevi! Tu neesi Maigonis. Tu esi Maiga! :)

Zirgagjimis [06.09.20]: Sirsnīgs sveiciens visiem Maigoņiem (luters, elgreko, belijs, apelsins, Artx, Abavnieks, irsejs) vārda svētkos! :)Kāpēc mani aizmirsi sūdulāci!!!???:DDD

Sirsnīgs sveiciens visiem Maigoņiem (luters, elgreko, belijs, apelsins, Artx, Abavnieks, irsejs) vārda svētkos! :)

Paldies par ieteikumiem!! Nopirku tādu verķīti, cerams, ka izdosies ķēdi normāli noņemt>

Pravieti....kada kuram ta demokrātiskā cena!Man nav pensija 1000eu,bet knapi virs simta!
orests, 3.septembris 2020, 18:14
Ja pareizi atceros, šogad Tricolor pamatpaka bija 35 EUR gadā, var ņemt vēl klāt citas pakas, bet hokejs viss Tavā kabatā. Patreiz zaudē 1 : 3.

Viasat sport rāda.
Rezultāts, ka ierasts, 3:0 mūsejo labā! :) Un tas tikai 2.perioda vidū!
Rezultāts, ka ierasts, 3:0 mūsejo labā! :) Un tas tikai 2.perioda vidū!

Pravieti....kada kuram ta demokrātiskā cena!Man nav pensija 1000eu,bet knapi virs simta!

Vai arī Tricolor TV un KHL hokejs par demokrātisku cenu HD kvalitātē. Un ne tikai, bokss ar Briedi un futbols. Bonusā profesionāli, adekvāti komentāri. :).