Domāju tieši par šo preparātu http://fish-xxl-lv-adw.nailshand.com/?sid1=adwords_kms_fishxxl_lv_temat&sid2=laukos.la.lv&sid3=mak%C5%A1%C4%B7er%C4%93%C5%A1ana&sid4=c
Kāds ir mēģinājis? Fufelis, ne?
lasis777, 12.novembris 2018, 10:14
Uzdod sev vienkāršu jautājumu: Ja tas nav fufelis, kāpēc, vismaz daži no "tautas", to vielu jau kādu brīdi nelieto? Arī zvejnieki.
Vairāk gan izskatās tāpat kā tie miljoni neta vai mobīlā t. laimestos - tikai vispirms iemaksā komisijas naudu. Un tad gaidi ar maisu, nu tik birs! DDD
Veikals Arsenāls tirgo Esbit termosus. Vismaz man kalpo labi. 25€
Apskaties Termos.lv Pēc manas pieredzes,vislabākie-dārgi gan!
janka07, 11.novembris 2018, 23:06
Tiešām dārgi bet tas to vērts
Apskaties Termos.lv Pēc manas pieredzes,vislabākie-dārgi gan!
Vīri priekā, par stipru Tēvzemi!!
waffenss88, 11.novembris 2018, 14:58
Priekā !
Tā kā tuvojas ziemas copes sezona, tad varbūt varat ieteikt, kur nopirkt kvalitatīvu termosu. Pagājušogad pasūtīju no Ķīnas, nekas labs nav.
belijs23, 11.novembris 2018, 20:15
Vari aizbraukt uz Purnavas muižu Mārupē, tur mednieku lietu veikals, arī labi termosi ir. Varbūt, kāds der?
Tā kā tuvojas ziemas copes sezona, tad varbūt varat ieteikt, kur nopirkt kvalitatīvu termosu. Pagājušogad pasūtīju no Ķīnas, nekas labs nav.
Vīri priekā, par stipru Tēvzemi!!
Te kads rit brauc uz to Atlaid Mammu pasakumu Kaniera ezera? PM!
Kads varetu ieteikt vietu rigas apkartne kur var karusas pakert
Jāskatās, kurās dienās ir pievedums, tad jāzondē.
Kāds nezin kur rīgā nopirkt svaigu karūsu ko uz pannas uzcept? Centraltirgu šitās par deficītu palikuśas(neiet runa par apkaltušajām).
Ezs87, 3.novembris 2018, 12:48
Es tā gluži vis negribētu teikt. Ir pieejamas gana bieži, vien ne vienmēr ir jēdzīgs izmērs (tādas 200-300 g nav diži jēdzīgas - asaku daudz).
Kāds nezin kur rīgā nopirkt svaigu karūsu ko uz pannas uzcept? Centraltirgu šitās par deficītu palikuśas(neiet runa par apkaltušajām).
Ar kembriku kkas jaizdomaa lidz ritam, jo nav man taadu..varbut tik no kaada vada tieshaam.
Papildināšu par kembriku. Labākais ir PSRS armijas telefona vads, kas sastāv no, liekas 7 vara un vairākām tērauda stieplītēm. Novelkot izolāciju, tajā iekšā nav apaļš, bet daudzšķautnains sastāvs, kas labi fiksējas.Bet tādi ir retajam.... Viltība: papildus uz sāna cilpiņas veido mezglu- parasto mezglu. Uz tā kembriks labāk sēž un nepārvietojās. Esmu mēģinājis arī termokembriku. To uzmanīgi pasilda mezgla vietā. Tas savelkas un OK.
Tikai tagad pamaniji, ka rakstiji, ka tieshi 4....sorry miegains.
Paldies, tagad viss skaidrs!
4.variantu un virsu kembriku?