Ar karheri mēģināju,švakri.Ardrāšu birsti dedzina un paliek melns,laikam jāmeklē kāda ķī'mija.
augstspiediena mazgātājs neder, tipa karčers.
..ja būtu tāda vajadzība, ņemtu fleksi ar drāšu disku, tik obligāti lieto aizsargbrilles !!!
Varbūt šeit ir kāds akmeņu spečuks.Ar ko var notīrīt ļoti vecu dzirnakmeni/
kur var pieteikties isacejs makskeresanas sacensibam velos pameginat nekad neesmu to darijis
Žurnālu saņēmu pasen, ka ne pat pirms 2 nedēļām.
To karpu reklāmu saņēmu pirms dienām 2ām. Par pēdējo gribētos sulīgi izteikties, bet atturēšos.
Tā ka gandrīz vai jādomā, ka Tavs žurnāls noklīdis.
Jautājums žurnāla "Copes lietas" abonētājiem - vai esat jau saņēmuši pastkastēs un vai viņš bija kopā ar Imperial Fishing 2016 katalogu???? Katalogs ir, bet no žurnāla ne vēsts!
varbūt kāds tirgo porolona zivtiņas vai zin kur var nopirkt - labprāt iegādātos.
Rīga.
Ir plans asaros aizlaist jautajums ar spiningu var kert vins? nepiesiesies man ka es lidaku meginu nomediit?
kaspars22, 12.marts 2016, 20:26
Viss ir atkarīgs no vietas kur copēsi.
Cik zinu spiningot drikst vienkarsi lidz 1.maijam nevar paturet loma lidakas,ja noker,jaatlaiz,un viss.:)
Ir plans asaros aizlaist jautajums ar spiningu var kert vins? nepiesiesies man ka es lidaku meginu nomediit?
Ir divas vietas uz alūksnes ezeru rīta no Rīgas, varbūt kāds vēlas vēl paraustīt no ledus.
Sveiki ! Sakiet lūdzu kur Bauskā var iegādāties fīdera kātus.
Ui, atvainojos, man iespruka citā temā. :D
Piedevām (kaut arī iepriekš tas bija joks) vienkāršs darba ņēmējs pie mums ienākuma, sociālo un pievienotās vērtības nodokļus nemaksā. Viņam tos vienkārši atņem. :D