CL forumā ir parakstijušies 16it ar pus tūkstoši sekotāju, bet tikai diviem interesē MN:))
Secinājums.....man viss po....huj....TIKAI MANI NEAIZTIEC!!!
Secinājums.....man viss po....huj....TIKAI MANI NEAIZTIEC!!!
Kāda mormiškas tirināšana iet labāk pie sirds karūsai? Rīt iešu uz Buļļupi.
shaiba, 30.janvāris 2016, 17:11
Karuusa njem tikai uz pavasara pusi,taada miegaina vinja ziemaa.Esmu kjeeris,bet tikai vietaa kur zini kur vinja staav un speele nekaada,bishk pakustini pie grunts un gaidi,copiites arii ljoti vaargas
Ruu, 30.janvāris 2016, 23:31
Buļļupē aizvakar bija karūsas.
shaiba, 31.janvāris 2016, 00:00
Copeslietas.lv, atšķirīgi no podiem, un KRĀNIEM, kas apspriež nodaļā "Vienkārši runājam par visu ko!", ir arī nodaļa par KARŪSĀM....!?
Nekautrējies: http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/93/
Ienāc....
vitenahemots, 31.janvāris 2016, 00:18
Karuusa njem tikai uz pavasara pusi,taada miegaina vinja ziemaa.Esmu kjeeris,bet tikai vietaa kur zini kur vinja staav un speele nekaada,bishk pakustini pie grunts un gaidi,copiites arii ljoti vaargas
Buļļupē aizvakar bija karūsas.
shaiba, 31.janvāris 2016, 00:00
Čau vīri. Man tāds jautājums- nobruka poda noskalojamā sistēma. Gribas nomainīt pašam. Vai ir kāda universāla sistēma vai arī jāmeklē konkrēts modelis, izmēri, ietaises? Ne asakas
shaiba, 30.janvāris 2016, 15:29
Karūsai labāk patīk Eiro variants, ar taupīgo ūdens nolaišanu, attiecīgi, divām pogām...!?
vitenahemots, 30.janvāris 2016, 23:51
Čau vīri. Man tāds jautājums- nobruka poda noskalojamā sistēma. Gribas nomainīt pašam. Vai ir kāda universāla sistēma vai arī jāmeklē konkrēts modelis, izmēri, ietaises? Ne asakas
shaiba, 30.janvāris 2016, 15:29
Pamekle citigak kur ir ar diviem :).. Ar Pludinu noregulesi cik daudz udens tev vajadzes Mazajam vai lielajam vajadzibam. Ej uz veikalu pastastis sikak.. Es pats jau loti pasen mainiju un miglaini ko atceros. :)
mjuniors, 30.janvāris 2016, 18:01