atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

guntarskl 06.02.16
CL forumā ir parakstijušies 16it ar pus tūkstoši sekotāju, bet tikai diviem interesē MN:))

Secinājums.....man viss po....huj....TIKAI MANI NEAIZTIEC!!!
guntarskl 06.02.16
Blogs...ja kādu vēl interesē, kas mainijies makšķeršanas noteikumos, divi komentāri. krūmujanci, Tev nav sajūta, Tev vienīgajam interesē?

Varbūt vēl kādam?
BrunoL 06.02.16
Visiem vajag šodien un tūlīt.Tik,lai,vismaz,vienu mēnesi paciestos un priecātos rīt un parīt,nē,tas mums neder.
krumujancis 06.02.16
Tāda nu ir tā dzīves īstenība, tiklīdz pateiksi par lietām to, kādas tās ir patiesībā, tā tiksi ignorēts, labākajā gadījumā, vai apriets - sliktākajā.

Tad par kādu solidaritāti makšķernieku vulgaris aprindās var runāt vispār? Tāpēc jau arī jaunie MN ir tādi kādi tie ir, pilni ar glupībām, kurām nav nekāda sakara ar resursu saglabāšanu un atjaunošanu.
bushmans 05.02.16
.. nu žēl, ka godprātīgi copmaņi, vairumā aplūkojot pievienotās bildes, kautrīgi noiet maliņā un dod zaļo gaismu *nekaunībai* !
Es pilnīgi pieļauju, ka acu mērs ir *sūda mērs*...bet uz uz manu aizrādījumu, ka nomušītās zivis ir zemmēri,,,tikai viens copmanis atsaucās,,,es pat pilnīgi pieļauju, ka es kļūdijos, novērtējot Grinis loma bildi... un trešā, piektā, sestā un septītā līdaciņa ( no kreisās) ir mēri !
Lai visiem labi lomi !
coperis14 03.02.16
ir vēl kāds kurš lieto kosadaka perch pro kātus? tests 4-16gr
Malikis2011 03.02.16
kraft 01.02.16
Lūk, mēs te spriežam, ka vajāg tādus un šitādus grafīta kātus un superspoles. Viss slēpjas meisterībā!

https://www.facebook.com/SilviaSaintOfficial/videos/1014342788624152/
viņš pārāk sekli ņem, onlaina kameru vajag katrai personai kas spēj pārvietoties un vispār vajadzīga domu policija!
mjuniors 31.01.16
Interesejos par auto iegadi. Kadam ir pieredze ar auto pasutisanu teiksim no e-mobile.lv? Vai lidzigam kompanijam kas piegada? Apnicis gaidit ss.lv kad bus atbilstoss auto :-).
imations 31.01.16
koki 31.01.16
Lasu un priecājos!:) Shorit palaidu valla zivtiņas. Diemžēl negāja pie sirds no zupnikus nikulliem varitais virums. Taka man arī ķer un palaid!
shaiba 31.01.16
Kāda mormiškas tirināšana iet labāk pie sirds karūsai? Rīt iešu uz Buļļupi.

shaiba, 30.janvāris 2016, 17:11

Karuusa njem tikai uz pavasara pusi,taada miegaina vinja ziemaa.Esmu kjeeris,bet tikai vietaa kur zini kur vinja staav un speele nekaada,bishk pakustini pie grunts un gaidi,copiites arii ljoti vaargas

Ruu, 30.janvāris 2016, 23:31
Buļļupē aizvakar bija karūsas.

shaiba, 31.janvāris 2016, 00:00

Copeslietas.lv, atšķirīgi no podiem, un KRĀNIEM, kas apspriež nodaļā "Vienkārši runājam par visu ko!", ir arī nodaļa par KARŪSĀM....!?
Nekautrējies: http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/93/
Ienāc....

vitenahemots, 31.janvāris 2016, 00:18

Paldies par sieta funkciju

Karuusa njem tikai uz pavasara pusi,taada miegaina vinja ziemaa.Esmu kjeeris,bet tikai vietaa kur zini kur vinja staav un speele nekaada,bishk pakustini pie grunts un gaidi,copiites arii ljoti vaargas

shaiba, 31.janvāris 2016, 00:00

Copeslietas.lv, atšķirīgi no podiem, un KRĀNIEM, kas apspriež nodaļā "Vienkārši runājam par visu ko!", ir arī nodaļa par KARŪSĀM....!?
Nekautrējies: http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/93/
Ienāc....
shaiba 31.01.16

shaiba 30.01.16
Čau vīri. Man tāds jautājums- nobruka poda noskalojamā sistēma. Gribas nomainīt pašam. Vai ir kāda universāla sistēma vai arī jāmeklē konkrēts modelis, izmēri, ietaises? Ne asakas

shaiba, 30.janvāris 2016, 15:29

Karūsai labāk patīk Eiro variants, ar taupīgo ūdens nolaišanu, attiecīgi, divām pogām...!?

vitenahemots, 30.janvāris 2016, 23:51

He he. Riktīgs jokplēsis
Čau vīri. Man tāds jautājums- nobruka poda noskalojamā sistēma. Gribas nomainīt pašam. Vai ir kāda universāla sistēma vai arī jāmeklē konkrēts modelis, izmēri, ietaises? Ne asakas

shaiba, 30.janvāris 2016, 15:29

Karūsai labāk patīk Eiro variants, ar taupīgo ūdens nolaišanu, attiecīgi, divām pogām...!?
Ruu 30.01.16

shaiba 30.01.16
Pamekle citigak kur ir ar diviem :).. Ar Pludinu noregulesi cik daudz udens tev vajadzes Mazajam vai lielajam vajadzibam. Ej uz veikalu pastastis sikak.. Es pats jau loti pasen mainiju un miglaini ko atceros. :)

mjuniors, 30.janvāris 2016, 18:01

Ok. Paldies
mjuniors 30.01.16
Pamekle citigak kur ir ar diviem :).. Ar Pludinu noregulesi cik daudz udens tev vajadzes Mazajam vai lielajam vajadzibam. Ej uz veikalu pastastis sikak.. Es pats jau loti pasen mainiju un miglaini ko atceros. :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs