Domatajs, kada vel Klaipeda !!!!!!
Ieej www.riogasmezi.lv
Nospied kreiswja sturi Mezaparks.
Pamekle tur............... aprili, pern Mezaparka, atpludu laika tauta atrada lielgabala ladinjus, udeni, pie krasta, kur berni un cilveki peldas.
Vo tev Klaipeda.................
Atradis ar ko izbrinit............Klaipedists.
Pavalgs, 12.janvāris 2015, 11:07
Tajā portālā vari pats sēdēt :D. Sapratu jau sapratu ko domāji. Nekā personīga.
Ieej www.riogasmezi.lv
Pamekle tur............... aprili, pern Mezaparka, atpludu laika tauta atrada lielgabala ladinjus, udeni, pie krasta, kur berni un cilveki peldas.
Pavalgs, 12.janvāris 2015, 11:07
Es par dzintara ķērājiem runāju, bet lādiņus arī uz sava lauka esmu atradis.
Es saprotu, ka esi iekarsis uz rakstīšanu kā jau jauniņais šajā portālā. Man ar reizēm gadās izlasīt un uzreiz pareizi neiebraukt idejā. :)
Ieej www.riogasmezi.lv
ja so lasa tas labais cilvecinjs ka sodien bij piebraucis pie Raiskuma ezera un atdeva atrasto auto num,zimi-viss LIELAKAIS Jums paldies. Butu labi ja Jus sazinatos ar mani. p.s varbut kads dzirdeja pa tadu atgadijumu un pazist to cilvecinju,tad ludzu pasakiet vinjam lai atraksta man. paldies.
Šodien, grozījos pa garāžu un nolēmu apskatīt savu divgadīgo elektrisko zivju tīrītāju, nu našenskogo! Pagrozot asi konstatēju tādu smagnējo kustību, nolēmu atvērt, jo divi gadi jau cauri. Atverot konstatēju, ka tas pils ar rūsu, pirmais slēgtais gultnis uz ass ir noķīlājis, un kur plastsa ietvarā ir trīs zobrati, izskatās ka ķīnīzers vispār smāķi noekonomējis. Īsāk visu sasmērēju iztīrīju un atkal iet klusi un cerīgi. Ja kādam tāds ir tad aplūkojiet, kas lācītim vēderā, bet ja rokas aug no ...... Tad buma kungam, jeb nu pie izplatītītājiem!!! Ierīce laba , bet smāķis nožēlots! Ne asakas!
Šodien, grozījos pa garāžu un nolēmu apskatīt savu divgadīgo elektrisko zivju tīrītāju, nu našenskogo! Pagrozot asi konstatēju tādu smagnējo kustību, nolēmu atvērt, jo divi gadi jau cauri. Atverot konstatēju, ka tas pils ar rūsu, pirmais slēgtais gultnis uz ass ir noķīlājis, un kur plastsa ietvarā ir trīs zobrati, izskatās ka ķīnīzers vispār smāķi noekonomējis. Īsāk visu sasmērēju iztīrīju un atkal iet klusi un cerīgi. Ja kādam tāds ir tad aplūkojiet, kas lācītim vēderā, bet ja rokas aug no ...... Tad buma kungam, jeb nu pie izplatītītājiem!!! Ierīce laba , bet smāķis nožēlots! Ne asakas!
Tātad...Plānoju doties uz copi..Gribas kādu bildi ielikt ar albūmā ,ja nu loms labs,bet jautājums vai es to varu darīt un vai nebūšu badmira :D:D:D Cik zivis un kāda izmēra var būt ,lai visi būtu apmierināti? :D:D
duuuja, 11.janvāris 2015, 10:34
Visi apmierināti nebūs nekad, tāpēc liec kas pašam labāk patīk.
Tātad...Plānoju doties uz copi..Gribas kādu bildi ielikt ar albūmā ,ja nu loms labs,bet jautājums vai es to varu darīt un vai nebūšu badmira :D:D:D Cik zivis un kāda izmēra var būt ,lai visi būtu apmierināti? :D:D