Sakarā ar D kategoriju ārstu komisija uz 5 gadiem. Nav jau vairs ašpadsmit un līdz pensijas vecumam vēl krietns laiciņš palicis. :)
urmaas, 22.decembris 2014, 20:51
man dēļ C tas pats. Oktobrī mainīju, pirms tam komisiju 10 gadus negāju, kaut gan toreiz iedeva uz 5 gadiem. 5 gadus nobraucu bez ārstu komisijas. Sodīt par to nesodīja, ne reizi neviens nejautāja. :))
Sakarā ar D kategoriju ārstu komisija uz 5 gadiem. Nav jau vairs ašpadsmit un līdz pensijas vecumam vēl krietns laiciņš palicis. :)
Kādu smāķi iesakiet spoļu eļosanai šķidro un biezo?
Kur var iegādāties?
derexx, 22.decembris 2014, 20:12
Citi iepūšot WD 40 un laiž veselu gadu, bet ja instruments labāks, tad varbūt, ka tāds variants neder.
Iekata. Man tādas pašas kategorijas un ari uz pieci gadi. Piedāvāja uz laiku atteiktjes no CE un DE. Ja piekristu tad dotu uz 10gadiem.
urmaas, 22.decembris 2014, 15:25
Jā, ārstu komisija tādā gadījumā arī laikam uz 10 gadiem, ja vien neesi kaut kādā tur pensijas vecumā. Nu vismaz tā kaut kas man sen teica, ka pensionāriem pēc 3 gadiem komisija, bet varbūt tas tāds īpašs gadījums.
Kādu smāķi iesakiet spoļu eļosanai šķidro un biezo?
Kur var iegādāties?
Iekata. Man tādas pašas kategorijas un ari uz pieci gadi. Piedāvāja uz laiku atteiktjes no CE un DE. Ja piekristu tad dotu uz 10gadiem.
Skaidrs,ja nebūtu C kategorija,būtu uz 10 gadiem..Pat piedāvāja atteikties no C kategorijas..Maz kas dzīvē gadās,varbūt noder arī C..Tā,ka nāksies mainīt ik pec 5..
Kad pirms 9 gadiem nokārtoju, iedeva tiesības uz 10 gadiem. 2015. jāiet pagarināt B kategoriju - tad jau manīs, bet nu ceru, ka uz 10 iedos.
Kāda tur jevropa?...naudu ta visi grib! Vajag mācīties,sertificēties,kārtot eksāmenus utt..No tā jau "baigi" ceļas valsts IKP!!!
Uz 5 gadiem profesionālās ar 95.kodu.Pec tam atkal kursi un tiesību maiņa.Jevropa poņemāješ...
Tikko mainiju.A,B-uz10gadiem.
Šofera tiesības tagad dod tikai uz 5 gadiem,jeb,ja ir tikai B kategorija tad uz 10?
šodien Juglas ezerā nulle uz dzīvo.
Nu kādu pusstundu aizpildiju aboneshanas formu ,, Copes Lietām,, adreses vajadzēja noķert! Ka ar jums? Abonesiet zhurnalu?
Man atkal Baiga Sāpe!:( Manu polshu kaut kur nostreb cits!;( Statistika liecina ,ka vidējais alkohola paterinsh 10 litri gada uz vienu Latvijas iedzīvotāju!
koki, 20.decembris 2014, 18:28
Nu es toč par Tevi nu vēl kādiem pieciem to prieciņu noņemu. Paldies jums par to!:)
raihs, 20.decembris 2014, 18:59
Ņem par labu! Ka tik aknām nekaitē! :D
Man atkal Baiga Sāpe!:( Manu polshu kaut kur nostreb cits!;( Statistika liecina ,ka vidējais alkohola paterinsh 10 litri gada uz vienu Latvijas iedzīvotāju!
koki, 20.decembris 2014, 18:28
Nu es toč par Tevi nu vēl kādiem pieciem to prieciņu noņemu. Paldies jums par to!:)
paldies,ir jā Ādažos Apelsīnā,0.50 centi gab.sakot ka karpiņas mazas.