Plēsīgais- tas viens burts maina teikuma saprotamību :D nebūtu tas "t" tad tas cilvēks padomātu, ka esmu gudrītis un mēģinu pateikt, ka ar to ķer kurmjus, bet tas jau ir zināms :) :D Ceru ka saprati :D
Ēsmā šodien nebija, Salmo it kā esot.
Nākošā gada makšķernieku kartes jau ir pārdošanā?
snaiperit nepardzivo ta ! viena burta kļuda -a Tu jau šoka ! paskaties ar kadam kļudam raksta musu ;gudrie; ! un es brinos kapec nevaram sakartot pat tadu lietu ka copi un copes likumus !
Uj.. netā pateicu :D Jā, man ir pieredze, vasarā ar šo te ķert kurmjus, un baigi labi strādā :) Mums katrā kaimiņmājā tāds ir :D
jā, man ir pieredze vasarā ar šo te ķer kurmjus, un baigi labi strādā :) Mums katrā kaimiņmājā tāds ir :D
Bums,
Tā ir alko zāģa benzīna tvertne. Bākai benzīna izejā uzmaucās gumijas uzmava, pa vidu trubiņa. Pirms zāģa izmešanas gribās pamēģināt salīmēt pa cieto :D
Nepieciešams salīmēt plastmasas benzīna tverti ar gumiju. Jautājums - ar ko?
Bebrs, 16.decembris 2013, 18:07
Ja tvertne ir no kaprona tad ne ar ko Jāveido mehānisks savienojums
Nepieciešams salīmēt plastmasas benzīna tverti ar gumiju. Jautājums - ar ko?
Uz copi braucam ar vilcienu vai busu,pa gadu stabili nometīs savus 15 kg :):):)
Īstenībā, Gint, tā jau nemaz nav, var droši ieskaitīt naudiņas, kautko jau arī atpakaļ kāds dabon ? ,viss jau atkarājas no tā valūtas fonda stabilitātes.
Paveries pats, tagad izraēlā uzsniga gadsimta sniegs. Kā tu domā, kas ta to kompensēs.
Kurējam ta šodien iet viegli.
Nekam nederīgs konts , jā es nevaru no viņa neko noņemt . Neliekiet neviens neko tajā kontā !
No mana konta nauda nenoņemas, tur jau ar tā notīevēšanas sāls.
Uzguli , es gribu glabāt naudu Tavā kontā . Kā viņu no turienes noņemt ?
Nevienam pirms ziemas pufaiku vilkšanas nevajag novājēt par 30kg 2 mēnešos? Ja vajag,spiediet uz saites lapas labajā pusē!!!:)
15.decembris 2013, 20:43 | citēt | links
Nevajag spiest labajā pusē, glabājiiet savu naudu manā kontā, novājēsiet acīmredzami, un neticami ātri DDD
Nevienam pirms ziemas pufaiku vilkšanas nevajag novājēt par 30kg 2 mēnešos? Ja vajag,spiediet uz saites lapas labajā pusē!!!:)
šõdien sāku apsvert domu kad pārdošu visus savus copes rīkus spoles,kātus,auklu mānekļus kasti sačoku,jauna nodarbe vnk;)
coperis14, 15.decembris 2013, 00:10
Apņēmi sievu? :)))
Cegls, 15.decembris 2013, 01:28
Cegls - labais :-)))))
šõdien sāku apsvert domu kad pārdošu visus savus copes rīkus spoles,kātus,auklu mānekļus kasti sačoku,jauna nodarbe vnk;)
coperis14, 15.decembris 2013, 00:10
Apņēmi sievu? :)))