atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Snaiperis 16.12.13
Plēsīgais- tas viens burts maina teikuma saprotamību :D nebūtu tas "t" tad tas cilvēks padomātu, ka esmu gudrītis un mēģinu pateikt, ka ar to ķer kurmjus, bet tas jau ir zināms :) :D Ceru ka saprati :D
micuks 16.12.13
Ēsmā šodien nebija, Salmo it kā esot.
Rams 16.12.13
Nākošā gada makšķernieku kartes jau ir pārdošanā?
plesigais 16.12.13
snaiperit nepardzivo ta ! viena burta kļuda -a Tu jau šoka ! paskaties ar kadam kļudam raksta musu ;gudrie; ! un es brinos kapec nevaram sakartot pat tadu lietu ka copi un copes likumus !
Snaiperis 16.12.13
Uj.. netā pateicu :D Jā, man ir pieredze, vasarā ar šo te ķert kurmjus, un baigi labi strādā :) Mums katrā kaimiņmājā tāds ir :D
Snaiperis 16.12.13
jā, man ir pieredze vasarā ar šo te ķer kurmjus, un baigi labi strādā :) Mums katrā kaimiņmājā tāds ir :D
Bebrs 16.12.13
Kāds ar šitiem ir ņēmies?

http://www.kurmjuslazds.lv/kurmju-slazds.html
Bebrs 16.12.13
Bums,
Tā ir alko zāģa benzīna tvertne. Bākai benzīna izejā uzmaucās gumijas uzmava, pa vidu trubiņa. Pirms zāģa izmešanas gribās pamēģināt salīmēt pa cieto :D
bums 16.12.13
Nepieciešams salīmēt plastmasas benzīna tverti ar gumiju. Jautājums - ar ko?

Bebrs, 16.decembris 2013, 18:07

Ja tvertne ir no kaprona tad ne ar ko Jāveido mehānisks savienojums
Bebrs 16.12.13
Nepieciešams salīmēt plastmasas benzīna tverti ar gumiju. Jautājums - ar ko?
silpeiv 16.12.13
Santas izpaudās

silpeiv 16.12.13
Uz copi braucam ar vilcienu vai busu,pa gadu stabili nometīs savus 15 kg :):):)
uzgulis 15.12.13
Īstenībā, Gint, tā jau nemaz nav, var droši ieskaitīt naudiņas, kautko jau arī atpakaļ kāds dabon ? ,viss jau atkarājas no tā valūtas fonda stabilitātes.
Paveries pats, tagad izraēlā uzsniga gadsimta sniegs. Kā tu domā, kas ta to kompensēs.
Kurējam ta šodien iet viegli.
gintsgg 15.12.13
Nekam nederīgs konts , jā es nevaru no viņa neko noņemt . Neliekiet neviens neko tajā kontā !
uzgulis 15.12.13
No mana konta nauda nenoņemas, tur jau ar tā notīevēšanas sāls.
gintsgg 15.12.13
Uzguli , es gribu glabāt naudu Tavā kontā . Kā viņu no turienes noņemt ?
uzgulis 15.12.13
Nevienam pirms ziemas pufaiku vilkšanas nevajag novājēt par 30kg 2 mēnešos? Ja vajag,spiediet uz saites lapas labajā pusē!!!:)
15.decembris 2013, 20:43 | citēt | links

Nevajag spiest labajā pusē, glabājiiet savu naudu manā kontā, novājēsiet acīmredzami, un neticami ātri DDD
raihs 15.12.13
Nevienam pirms ziemas pufaiku vilkšanas nevajag novājēt par 30kg 2 mēnešos? Ja vajag,spiediet uz saites lapas labajā pusē!!!:)
Vairis30 15.12.13
šõdien sāku apsvert domu kad pārdošu visus savus copes rīkus spoles,kātus,auklu mānekļus kasti sačoku,jauna nodarbe vnk;)

coperis14, 15.decembris 2013, 00:10

Apņēmi sievu? :)))

Cegls, 15.decembris 2013, 01:28

Cegls - labais :-)))))
Cegls 15.12.13
šõdien sāku apsvert domu kad pārdošu visus savus copes rīkus spoles,kātus,auklu mānekļus kasti sačoku,jauna nodarbe vnk;)

coperis14, 15.decembris 2013, 00:10

Apņēmi sievu? :)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs