feederis kkads pulsars 3m garš ļoti jūtīgs un izturīgs,spinnings salmo suprime carboxy 10-35gr spoles carp expert 4000 match laba nesūdzos;) 3gadus kalpo karpas vilktas vimbas zandarti visskas;) otrs spinnings salmo suprime jiger medium ļoti labs kāts;) pirmais lasis mūža izvilkt uz to ar 0,15 pīto 10kg ;) un pilna kaste ar vizuļiem jigiem pāris vobleriem gumijām rotiņiem parastam auklām a un spole vell viena shimano hiperlop priekš pluda laba
haha:D sagribējies,tas viss tik viegli man nenāca,strādaju lai nopelnītu visas copenes,mušiņ makšķere,2spinningi feederis lkm 2 shimano spoles un viena match spole carp expert
coperis14, 15.decembris 2013, 00:17
Intrese feeder atsuti foto un cenu uz e pastu fktk@inbox.lv
Normāli veči zivi patur.
imations, 14.decembris 2013, 22:30
Šis varētu būt 2014.gada teiciens!
haha:D sagribējies,tas viss tik viegli man nenāca,strādaju lai nopelnītu visas copenes,mušiņ makšķere,2spinningi feederis lkm 2 shimano spoles un viena match spole carp expert
šõdien sāku apsvert domu kad pārdošu visus savus copes rīkus spoles,kātus,auklu mānekļus kasti sačoku,jauna nodarbe vnk;)
coperis14, 15.decembris 2013, 00:10
Labāk atdod man :)
šõdien sāku apsvert domu kad pārdošu visus savus copes rīkus spoles,kātus,auklu mānekļus kasti sačoku,jauna nodarbe vnk;)
Domāju, ka bilde ar lasen nav photoshops, bet rediģēts orģināls reku -
Bides Metadata
Normāli veči zivi patur.
Nu stipri izskatās pēc Photoshopa turklāt sūdīga! Vajadzēja jau nu pacensties!
Noris, 14.decembris 2013, 20:16
LABAK lai TADI copmaņi sež neta un taisa sudigus fotošopus neka liek tiklus !
Nu stipri izskatās pēc Photoshopa turklāt sūdīga! Vajadzēja jau nu pacensties!
Neceri mani šai drēgnajā vakarā pie ūdeņiem sastapt...:D
Ačgārnais. Kāda razņica Vīnu vai divus.:)
urmaas, 14.decembris 2013, 19:55
Ja jaizvēlas starp vīnu alu un dieviem ,ņemu divus :):)
Ačgārnais. Kāda razņica Vīnu vai divus.:)
Šnabjus nelietojam,tikai augstvērtīgus vīnus...:)
Tonis, 14.decembris 2013, 19:51
Toni kaut kas nepass visi čaļi pie ūdeņiem ar aliņiem vai šņabi,bet tu ar vīna pudeli :):):)
Šnabjus nelietojam,tikai augstvērtīgus vīnus...:)
negribu oficiāli atklāt vaininieku! jo čalis ir 7dienieks , bet copmanis labs :)
Ačgārnais vieplis ir rūdīts brakars...:D
Tonis, 14.decembris 2013, 19:43
Ton atkal sildies ar šņabi ?:):)
Ačgārnais vieplis ir rūdīts brakars...:D
TĀDA zivs,un tādas nožēlojamas fočenes... Virtuve,ķeblītis,vēl tas aizmālētais ģīmis(par ko diez jākaunas?)vēl tik trūka tik iecienītās cigarešu paciņas mērogam...Vēēē...
jā bet reģistrēt nevar :(
lacuks007, 14.decembris 2013, 19:36
Lacuk varbūt zini Aukla,kāts,māneklis ?