Ir te kādam pieredze copei ar mandulām?Nesen iegādājos bet nekad neesmu provējis kā zandartiem patīk tās mantiņas!
udo733, 7.maijs 2013, 19:56
Ito nekad neesmu sapratis.No sākuma iegādājās un pēc tam jautā.
Lieta forša.Bet ir savi plusi un mīnusi.
urmaas, 7.maijs 2013, 21:28
urmaas...
Da Tu ko? Tas taču pati krutākā un interesantākā fīča visā procesā, ieiet veikalā un sapirkt visādus jaunus, nepazīstamus un eksotiskus loriņus. Tas nekas, ka 80% pēc tam pēc 1mā neveiksmīgā testa krāsies kaudzē neizmantoti, bet toties būsi pamēģinājis un zināsi kas tas ir...:)
zaraza, 7.maijs 2013, 21:44
Ja kāds var atļauties un grib,tad lai taču pērk!Mūsdienās preču klāsts ir akūnais,bet protams ka neba nu viss ,,strādā"!Citreiz cilvēks kā žagata...ieiet bodē...spīd...vajag...!!!:)))
Ir te kādam pieredze copei ar mandulām?Nesen iegādājos bet nekad neesmu provējis kā zandartiem patīk tās mantiņas!
urmaas, 7.maijs 2013, 21:28
urmaas...
Da Tu ko? Tas taču pati krutākā un interesantākā fīča visā procesā, ieiet veikalā un sapirkt visādus jaunus, nepazīstamus un eksotiskus loriņus. Tas nekas, ka 80% pēc tam pēc 1mā neveiksmīgā testa krāsies kaudzē neizmantoti, bet toties būsi pamēģinājis un zināsi kas tas ir...:)
Kādam ir bījusi darīšana ar firmas Krafdele benzīna ģenerātoriem ? Intresē tas kam 1200 jauda . Vajag rezerves detaļas respektīvi tai palaišanas sistēmai
šitā sadrupusi
Sveiki man jautaajums,zivju baribu nopirku maltas grauzdeetas kanepes,kaut kur es dzirdeeju kaa klaat kanepes piemaisiit maz jeegas,vinu no saakuma vajag tureet ilgi uudenii lai vina ka pakrieviski sakot ,,nastajitsa''.nu juus domu gaajienu saprataat.Ka pareizi vinu sagatavot?Vai kaads zina?
Volframa pavadiņas ar laikam ķīnieši tagad štampē.Otrais metiens ar rotiņu un čau aizlido.Pavadiņa vienkārši pie stiprinājuma notrūkusi.Tāda škrobe bija.
udo733, 7.maijs 2013, 14:07
man ar tā ir gadījies, man pavadiņai stiprinājums bija ar saplacinātu metāla trubiņu un pie tās pārlocījās, tpc labāk vajag pirkt tās kuras ir notītas ar drātiņu
janixxxxx, 7.maijs 2013, 14:38
Es lietoju veikalos dabonamās,bet rokām sietās.Vot pareizu materiāla nosaukumu gan neatceros,bet līdzīgs kaprona šņorei.Nekad nav bijušas problēmas!
Volframa pavadiņas ar laikam ķīnieši tagad štampē.Otrais metiens ar rotiņu un čau aizlido.Pavadiņa vienkārši pie stiprinājuma notrūkusi.Tāda škrobe bija.
udo733, 7.maijs 2013, 14:07
man ar tā ir gadījies, man pavadiņai stiprinājums bija ar saplacinātu metāla trubiņu un pie tās pārlocījās, tpc labāk vajag pirkt tās kuras ir notītas ar drātiņu
lieta tāda ka metiena laikā salūza mans jaunais spinings :(
gribēju zināt vai salmo veikalā ir kkāda garantija?
jo tas nav normāli, ka metienā ar 17 gramu vizuli, kāts pārlūza, ja tests rakstīt 10-30g un pat stipri nemetot
janixxxxx, 6.maijs 2013, 17:04
Neatceros vairs pie kuras tēmas,bet NG reiz izteicās,ka ja esot čeks,tad nevajadzētu būt problēmām...vai tik negāja runa par ledus boriem!Gan jau vizuāli novērtētu ar protams!
lieta tāda ka metiena laikā salūza mans jaunais spinings :(
gribēju zināt vai salmo veikalā ir kkāda garantija?
jo tas nav normāli, ka metienā ar 17 gramu vizuli, kāts pārlūza, ja tests rakstīt 10-30g un pat stipri nemetot
ir ''ir murkeli vakar smuki salasiju
armadox:tu tik nenokavē,viss jau notiek :)
manaa gjimenee jau nezkurajaa paaudzee eedam,nekas,varbuut imuuns pret indi:))protams ka ir jaanovaara 2 uudenjos,ja arii ir taa inde,tad cigaretees taas ir krietni vairaak:)
murkjeljiem lietu vajag,bishku pasauss
Kad varēs sākties Līņu cope?
Vēl diezgan vēsas naktis.