nav jau gruuti ko paarkaapt,gruutaak ir ko nepaarkaapt:)un ar tekstu,nu kapeec man jaaieveero,ja Juris vai Kolja to nedara,nu dziivojot anarhijaa,droshi ka mums viss labaak buus;)
snipiens,kameer noteikumus nepaarkaap neko nepaarmetiishu:)un taa baltaa smalce ir jaaparetina,citaadi zvejniekiem gribaas ar trali maukt:)
Ruu, 24.aprīlis 2013, 11:59
Un ja pārkāpšu...!!!:)))Zivis,kuras pērkam bodēs un citur ir daļa no nozvejotajām TONNĀM...kaut vai zivju eļļa,kura tiek reklamēta,kā labu labā lieta tiek iegūta tonnas saspiežot un pārējo izbarojot...!Cilvēki mīļie...skatieties plašāk un nevis tikai sava deguna galā ko ieraugot taisiet scēnas...!!!:)))
P.s.tas visiem pasaules glābējiem un pareizajiem pārdomām...!!!:)))Nevienam personīgi!!!:)))Man tas viss izraisa tikai un vienīgi smaidu,es cepos par citām lietām...daudz globālākām!!!:)))
Tuvojas Lielā talka.
Gadu izmetam , aizmirstam savākt pēc sevis atkritumus visās iespējamās vietās , lai ar lielu pompozitāti un lepnumu tos atkal savāktu.
Savā pagalmā , dzīvoklī tak tā nedarām.
Esam apbrīnojama tauta!
KADMIJ pec tava komentara ,spalva -stala dibam- (varbut tomer latviski ) zosada uzmetas . es nemaku tik precizi pateikt . PALDIES , man ta vien gribas uzaicinat uz kadu nopietnu copi ! ne asakas visas copes un siltus saulrietus !
V.S.O.P ----BRIVIBA - demogratija -un tt.--------- pasi esam tadi kadi velamies but ! ko pateikt cilvekam kas ir -tada BADA- ka uz copi nem lidzi pannu un stridas ar inspektoru par iztiritas lidakas garumu ! ko atbildet cilvekam kas prasa -vai nokert un atlaist lieguma laika ir pareizi ? demagogija par padomiju ir aizsegs pasu nevaribai ,kludam un neizdaribam ! atvaino bet ja policists atbrauc makskeret ar 4 katiem un uz aizradijumu ,atbild ka vins drikst jo katram 1 akis bet makskeret atlauts ar 4 akiem ! par inspektoru attieksmi nemaz nerunasu ,jo saprotu kadas ir vinu iespejas un resursi !!! TAVS teiciens (vaina ir Galva) ir punkts copes romana pedeja lapa ,------ TAPEC ludzu nevainosim TOS kas padomijas gados stradaja un centas saglabat Latvijas tradicijas un godu ! p/s man liekas ari TU un tavi vecaki gan macijas gan stradaja postpadomija ---tatad ari esat ZAGT IEMACITI !!!! p/s/p man laikam vajadzetu ATVAINOTIES un nomainit vardu !