Stenley ir labs.varbūt kāc burts nepareizs.
Paldies, kas atsaucās ...
Man ir 1L Aladdin.
Esmu apmierināts
Vīri, man nāk prazdņikjubilejus! Gribu,nu ļoti gribu,sakarīgu termosu vienu litruhu, vai 0,7.Cena-da PH !!!Zinu, un esmu pārliecinājies-forumā ir vīri ar oriņiem!Pomoģi me (citāts no k/f briljanta roka)!
Priekš kam tas urbis vispār ir vajadzīgs?
http://www.youtube.com/watch?v=W37jXNkcw6g
-d.
1.marts 2013, 00:02 | citēt | links. To drl!
Tur ir arī citi viģiki,kuros rāda,kā vīri kaut kur daudz nebakstās...!:)Riktīga lunka un ar žebērkli tik močī ,,zemmēru" līdaķeles(priekš mums)!Interesanti vai tie ir ,,brakani"...!
...pirmā ,ar neveiklu tipināšanu,šodien redzētā muša...nezinkādstur pūkains kāpurinš lēnā garā ložņā pa trotuāru...daba nocietusies!:)
Kaut kur Rīgā ir aptaustāma VIX daiļrade?:) Paldies.
А ты знаешь?
Точные географические координаты места, куда русские чаще всего всех посылают: 14°24' и 71°18' - город Nahui, Peru.
Karte arī bija,bet tā protams ar manām iemaņām ,,kompī"nepārkopējās!!!:)))
Par vw neko sliktu nevaru teikt,ir baraukts ar passātu 94g 1.9 tdi uzticams,leca pie -30,ekonomisks,rūsas nebija gandrīz nemaz.Norullēti pa Latvijas pampakiem 400k kādos gados piecos,remontēts tikai standarta lietas.Tagad braucu ar T4 01gada.2.5tdi.Pielec mīnusos,salīdzīnoši ekonomisks.Bet kā jau te teica ,vienam meita, otram tjoša.
Nu jā, bet tur jau parasti mirstīgais klāt netiek.
Pašam arī bija tāda iespēja, bet vienu dienu nokavēju.
Lietots nav laimes spēle ja ir laiks meklēt. Ja vēl iesaista paziņas, tad labu mašīnu ir vieglāk atrast. Jo ir jau uzņēmumi kuri regulāri atjauno savu auto parku un tad var dabūt ļoti labas mašīnas par ļoti sakarīgām cenām.
micuks, 27.februāris 2013, 16:56
Šī ir viena no pareizākajām pieejām, jo ir zināma gan mašīnas vēsture no "dzimšanas" gan jau veiktie remonti to iespējamās izmaksas pēc pavaddokumentiem etc.
Lietots nav laimes spēle ja ir laiks meklēt. Ja vēl iesaista paziņas, tad labu mašīnu ir vieglāk atrast. Jo ir jau uzņēmumi kuri regulāri atjauno savu auto parku un tad var dabūt ļoti labas mašīnas par ļoti sakarīgām cenām.
Viuspār jau tā ir... vienam māte, otram meita, trešam kleita.:-)
Mirtin
skaties kas pašam labāk patīk, jo neviens cits jau ar viņu nebrauks un neremotēs. Kad pats pirku, saskāros ar tieši to pašu....www.visirsūdīgs.lv:-)
Ja nevar jaunu nopirkt, tad lietots ir laimes spēle.
ehhh.. par tiem dizeliem.. man pasham audi a4 1.9tdi 1996 gada. pagajusho gadu pie lieliem minusiem nospraga akumulators, iegadajos jaunu un tie minusi man neskadeja.. degvielu perku no rokas+ sawas dabafkas minimalos daudzumos un motors ruc ka bitite pat -32.. man vel starteris gljuko liela aukstumu(reizem pa tuksho palaiz) bet problemas nebija.. galvenais sweces uzsildit.. ne asakas.
ehhh.. par tiem dizeliem.. man pasham audi a4 1.9tdi 1996 gada. pagajusho gadu pie lieliem minusiem nospraga akumulators, iegadajos jaunu un tie minusi man neskadeja.. degvielu perku no rokas+ sawas dabafkas minimalos daudzumos un motors ruc ka bitite pat -32.. man vel starteris gljuko liela aukstumu(reizem pa tuksho palaiz) bet problemas nebija.. galvenais sweces uzsildit.. ne asakas.
Pagājušo ziemu kad Rīgā bija -32 paziņa ar jaunu Avensi un statika dīzeli palika mierā. Dabūja tīrīt degvielas sistēmu. Bet var jau vēlu vakarā izlaist līkumiņu lai autiņš sasilst un tad agri no rīta atkal piešķilt. Par laimi Rīgā tādas ir labi ja 2-3 naktis gadā. Bet ja sadomā braukt uz Peipi vai vēl kur tālāk uz ziemeļiem tad ir jēga padomāt par webasto vai ko līdzīgu jo statika dīzelis it kā pēc papīriem tur līdz -31.
Micuk
Nu nav jau mums tās ziemas tādas. Es savu esmu pielaidis -29. Degviela gan tika lieta Statoilā, Nestē vai Lukoilā.
Ar gāzi jauniem auto nav tik labi kā vecajiem. Daļa jauno autiņu neiet tikai uz tīras gāzes, tiek jaukts kopā benzīns ar gāzi, attiecīgi tā ekonomija ir nu ļoti niecīga. Lai gan ir jau tīri gāzes autiņi.
Ja bail no parafinēšanās, tad ir jāiepērk uz ziemu Krievijas dīzelis ar, ja nekļūdos, 5 arktisko klasi, kurš tur bez problēmām -35.