atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

skudrinieks 07.02.13
Apsveikumi!
Brālītim taisnība - pie trešā jau viss sakārtots :D
Grāmatu esmu lasijis :)
normis123 07.02.13
doshelis apsveicu ar meitu ,labs juvelierdarbs !
mirtins 07.02.13
AI, beidz, Bralit... man dzelzs nerwi.. :D un pa naktim gulju ka nosists.. :D (cerams ka ta ari turpinasies).. bet paldies... maneja teica ka meitens ar raksturu esot.. pirmas stundas shai gaisma un jau plapajot.. :D :D

doshelis, 6.februāris 2013, 22:56

Vienu gan atceries - tās negulētās naktis, pamperu mainīšanu, atraudziņas, 38 - 40 temperatūras - neuzkrauj tikai jaunajai māmiņai:) Un ja tu vismaz daļu paņemsi uz sevi - tici večiem, kas te jau brīdināja - aizmirsti par normālu miegu naktīs, aizmirsti par copi katrā nedēļas nogalē, aizmirsti, ka kādreiz varēji atnākt mājās, sacelt kājas pret griestiem un blenzt TV. Tas viss ir beidzies čalīt:) Man jau nupat divus gadus lielākais sapnis ir izgulēties pāris dienas pēc kārtas:) Lielākā dāvana, lai gadu mijā sīcim nebūtu 38 temperatūra. Sievasmāte man ir gaidītākais ciemiņš mājās, jo tad beidzot ar sieviņu var aiziet kaut kur kopā ārpus mājas:) Vecīt, dzīve tikai sākas!!! :DDDDDDDDDD
doshelis 06.02.13
AI, beidz, Bralit... man dzelzs nerwi.. :D un pa naktim gulju ka nosists.. :D (cerams ka ta ari turpinasies).. bet paldies... maneja teica ka meitens ar raksturu esot.. pirmas stundas shai gaisma un jau plapajot.. :D :D
Bralitis 06.02.13
Dosheli apsveicu :)) Sāku smaidīt par tavu tekstu - nu varēšu izrauties uz copi :)) Varēsi ,varēsi izrauties un tik pat ātri atrauties atpakaļ ... :)) Tikai tagad tev vecīt sāksies riktīgais strjoms ,,gatavojies papucīt :))))) Ja oms un ops nav blakus tad par copi aizmirsti :)) Pie trešā jau vēsu prātu varēsi šaut uz copi bez krenķa ,bet pie pirmdzimtā ... pie katra brēciena liksies ka zeme atveras:))) Jā ... un apsveicu ar negulēto nakšu sākšanos :)))))
usis 06.02.13
Ja uzkrausi savus pienākumus citiem ,tad noteikti.
doshelis 06.02.13
nu ko... beidzot kluvu par papashu.. pirmdzimtais.. vareshu beidzot mazliet izrauties uz copi, citadi pedejas nedeljas uz neliela stresa sedeju.. :D talak pa lielupi netiku.. :D
RedBull 06.02.13
Jautājums tiem, kuri no tā kaut ko saprot - epoksīds var vai nevar saēst stiklšķiedru? (aizsmērējot caurumus). Un otrs jautājums parastais epoksīds no piecu minūšu epoksīda atšķirās tikai ar sacietēšanas laiku??
Paldies.
snipiens 06.02.13
Multivan!Varbūt KGB arī lasa un licis izdzēst!!!:)))Teroristi latvieši!:)
mortelis 06.02.13
Loterijas rezultati nav vel_Copes lietam_?!
MULTIVAN 06.02.13
Nevaru vairs atrast sadaļu-Kuršu lagūna-būtu izdzēsta???Būtu atskaiti ielicis.
daddy_j 06.02.13
(; ᴉʌǝʇ ʞↄnℲ
nelietigais 06.02.13
ʇosɐן nןʞɐʞ ıģžǝɯ
karpa 05.02.13
Raksti pm.
Fiskare 04.02.13
Tas, kurš sākas uz "B" burtu un ir nekurienes vidū. Negribas pa visu forumu aurot, lai nākamvasar nav jāaizbrauc uz izsmeltu ezeru. Bet varbūt, ka vietējie jau ir izsmēluši.
karpa 04.02.13
Kurš tad interesē?
Fiskare 04.02.13
Vai ir kāds labs Kalvenes ezeru pārzinātājs šajā forumā? Man ir jautājums par vienu specifisku ezeru. Varbūt ir kāds vietējais makšķernieks šeit sastopams?
mazkalns 04.02.13
varbūt kāds zin,kur ātri,ērti Pārdaugavā var nomainīt sharanam/galaxy eļļu?
aakkis 03.02.13
Tādi tie notikumi uz ceļiem....esiet piesardzīgi!
zogs 03.02.13
Ābols no ābeles....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs