lasu šī gada gadagrāmatu un atverot 188 lapu par Samiem iešokējos! pirmajā bildē tiešām ir sams vai vēdzele?
Ko ebay nozīmē šitas
Free collection in person
United Kingdom
Other Delivery (Collection in Person)
večij, a varbut pareklemēt krāniiān pagaom
akikik... nebija smieklgīgi
Par licenzi nevar paņemt 300%peļņu,bet par āķiem vai urbja nažiem var!
Es saprotu tā, ka veikalam no tādas andeles nav peļņa.No copes piederumiem var uzvārīties,bet pārdodot licenzi nekā!
orests, 25.janvāris 2013, 09:16
Bet kāda tur starpība,vai tu maksā ar naudu uzreiz,vai arī ar dāvanu karti vēlak?
Veikals tak to naudu par dāvanu karti jau sen ir ielicis kassē! :D
Nevajag čakarēt pircējus,nevar nodrošināt dāvanu karšu apkalpošanu - netirgo tās. :)
Man pašam bija līdzīgs gadījums,bija superīga cope,aptrūkās sliekas,tuvumā uzrakt nebija kur.Nacās skriet uz tuvako bodi,labi,ka nebija talu,kadas 15 mniattalumā.Skaidras naudas nebija,bet pardevējs karti atteicas ņemt,ja summa ir mazāka par 5Ls...
Nācās skriet vel 10min līdz Salmo bodei. :D
Man v.n.k. patīk tā attieksme,cilvēki atsakās ņemt naudu!Vēlāk čīkst,ka biznes iet sūdīgi! :D
Es saprotu tā, ka veikalam no tādas andeles nav peļņa.No copes piederumiem var uzvārīties,bet pārdodot licenzi nekā!
Tas gan ir muļķīgi,viņi tak to naudu jau ir dabūjuši,varētu teikt avansā un naudas vietā iedeva karti. :)
Līdzīgi bija gadu atpakaļ. Īpaši nekasījos, bet atprečoju dāvanu karti makšķerlietās, sarunājot labu atlaidi...;). MK vēlāk nopirku pastā.
tas ir veikals ''cope'',Liepāja ,Rīgas iela 19.,tur jau tā lieta ,ka stulbums,tad jau varēja izlikt uz papīra,kas viņu izpratnē ir dāvanu karte,un ko var un ko nevar iegādāt.Tā jau nevienu čeku nedod ,a redz te viņiem vajagot skaidru naudu:(
Tā ir veikalnieka bezkaunība.Varēji gan uzrakstīt,kurš veikals tas ir.
Kas par stulbumu! Dāvanu karte ir naudas vērtība,katra uzņemuma privātā valūta! :D
To dāvanu karti ir pircis cilvēks par reāliem līdzekļiem kas ir uzrādīts summā uz dāvanu kartes!
Tu vari iegādāties uz šo summu jebkuru preci ko tirgo dotais uzņēmums!
Taisnba ir 1000% tev,cita lieta tev nevar dot atlaidi uz valsts licenzi!
Naudiņa iekrīt karšu izgatavotāja un ZM krājkasītē,tirgotājam paliek asariņas.
ko nozīmē uz kartēm nepelna???es tak naudu par dāvanu karti iedevu...kāda starpība ko pērku....
P.S ja uz dāvanu kartes nav ar maziem burtiņiem kautkur rakstīts, ka derīga tikai "makšķerēšanas inventāra iegādei". ja nav tad feils veikalniekam tādas dāvanu kartes tirgojot. :D
Pēc likuma tev taisnība. Bet pēc būtības veikalnieku var saprast, jo uz kartēm nepelna. Tikai lieki administrēšanas izdevumi.
Ja gribēji kasīties, tad savu varēji panākt. :)
raič, nebūsi bijis pieklājīgs :D
rai6
Nauda it kā tā pati, tikai uz kartes laikam nekādu dižu uzcenojumu neuzliksi, droši vien tāpēc ar tāda atruna.
varbūt kāds var izskaidrot kāpēc copes bodē par dāvanu karti nevar iegādāt makšķerēšanas licenzi?Viņu atbilde bija,ka viņiem tak nauda būs jāmaksā par to licenzi....,bet es tak viņu bodē to dāvanu karti par akmeņiem neiegādājos :D
aiwa
Nekā personīga bet lietoju jau 15 gadus gan savam vāģim gan darbā pie mehanismiem un pie metāla apstrādes kā jau minēju ,gribi tici gribi nē ,man vienalga.
Kāds no ebay ir pircis termo zeķes ??Kādas atsauksmes ??silpeiv, 24.janvāris 2013, 10:27Labas :)urmaas, 24.janvāris 2013, 14:07sīkāk ? Kuras?
silpeiv, 24.janvāris 2013, 15:35
Man ir no cabelām baltās divi pāri un pelēkās.Putiniekā velku tik vienu pāri un viss ir bumbās. :)