aiwa - piekrītu! iespējams, ka 20% patēriņa samazinājumu vajadzētu just, bet + - 10% nepamanīsi. Jo pa dažiem % patēriņu ietekmē gan gaisa temperatūra, gan vējš, gan spiediens riepās, gan sauss/slapjš/sasnidzis ceļš, agresīvāka/mierīgāka braukšana un vēl un vēl...
šitie aparātiņi ir placebo efekts :DDD
daddy, ir lapa aktivna.lv -20Ls. Vai Tu tici, ka 20% degvielas ek. maksā tik maz?? Tādi brīnumi ir daudz, bet fiška tur, ka to nevar īsti pierādīt/apstrīdet un 20Ls dēļ uz tiesu neviens neskries!!
ui padārgi gan tev čoms čipo! pie maniem pazīņām līdz 100ls atkarībā no vēlmēm. man sanāca 70ls un liekas ka tas 2.5tdi iet uz gaisa :)
man viens čoms ir baigais fanāts uz čipa pārprogrammēšanām - nu tipa inžektora programmā mazliet nobīda jaudas maksimumu uz mazāku apgriezienu pusi - mēs te braukājam lēnāk nekā eiropā un no tā arī dabū degvielas ekonomiju 1-1.5l/100km. Bet tas prieks bija padārgs - vairāki simti Ls
daddy
es vairāk domāju to ozonātoru un zinu ka viņš strādā tāpat arī sveces lielgabali priekš benzīniekiem.
Kutis - nu ja tā teorētiski lietai pieiet, tad visa autoindustruija uz to strādā, lai padarītu iekšdedzes dzinējus ekonomiskākus un ar augstāku lietderības koeficientu. Un nevar teikt, ka bez panākumiem - jaunākie dzinēji ir ievērojami ekonomiskāki par vecajiem.
Par šitiem konkrētajiem aktivatoriem - hvz...izklausās jau zamančiva, nepamēģinājis neuzzināsi :) Visvienkāršākā izstādīšana ir "накидной магнитный активатор топлива НМАТ-2". pa 2500 rub - uzliek uz degvielas trubas un viss. Sola 15-25% ekonomiju. Parēķināju, ka tas sanāk 42.50Ls.
Es esmu gatavs ar 15-20Ls riskēt un 2vatā 3jatā tam aparātam samesties un pamēģināt kā viņš manu dīzeli ietekmē :)
Gan jau priekšnieks lika sūdzību iesniegt (:, spriedums normāls, prātīgs un saprotams, par ko vēl apelēt? Par savām tiesībām jācīnās, šaubu nav.
labākais šajā lietā bija tas, ka policija iesniedza apelācijas sūdzību, bet zaudēja.
Jurist, jāsaka, ka šis tiesas spriedums ir diezgan pamācošs. Pēc būtības un par to nav šaubu, ka cienītā A.B. automašīnu bija novietojusi neatļautā vietā tomēr. Ceru, ka piekritīsi, ka ja mēs visi novietosim automašīnas pēc principa kā A.B., tad būs baigais bardaks. Tiesas nolēmumā pēc būtības tikai secināts, ka atbildīgā amatpersona, kas sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu, izdarīja kļūdainu atsauci uz saistošām tiesību normām, kuras pārkāptas. Tātad, pārkāpums bijis, bet dēļ nepareizi (kļūdaini) sastādīta APP sods nav piemērojams. Jācer, ka amatpersona šo tiesas spriedumu izlasīja un izdarīja attiecīgos secinājumus. Tā pat ceru, ka A.B. izdarīja pareizos secinājumus un auto novietos vietās, kuras tam paredzētas. Bet par spriedumu-cepuri nost.
kutis - Taisnība ir kaut kur ārā!...
Jebšu te!!!
Bet arī tikai daļa... ;-)
es pusdienu to visu študierēju un liekās ka ir kautkāds racionāls grauds tajā visā ,ne jau pa velti naftas magnāti bremzē jauno tehnoloģiju ienākšanu auto būvē -neviens jau negrib zaudēt tādu peļņu.
labojums . shop.new-energy 21.ru
Kuti, paskatījos , teiksim inžektora super komplekts maksā 18500 rub, jeb ap 315 lvl, vēl uzstādīt u.td. ja jau tas būtu tāds super puper toč gāzi neviens neliktu. dīzelim 230 lvl.
Nedomāju ka var 40-50% ietaupīt, varbūt kādus 5-10% degvielas jā, bet vai tās ir to vērts un cik ilgi?
Domāju ka lielākai daļai copmaņu intresē cik zupas apēd mūsu kumeļi ,izrādās ka var uz pusi samazināt viņu apetīti. new-energy 21.ru
patrol
kad man galvā kaut kas saķeras vienmēr sajūk termini ar termītiem )))
"Stāvēšanu", zaļajā zonā...(:(:(:
arvienvārdsakot, šodien iekodīšu cepumā, a rīt nopublicēsim par stāvēšanu zaļajā zonā
jurists,
Tu īpaši nekautrējies,te daudziem kvalitatīvi padomi ir vajadzīgi...