atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Duglas 17.01.13
es ar drusku vīlies par to gadagrāmatu. Protams ka tas nav publikācija kur mācīties ļoti pieredzējušiem copētājiem, bet parasti tie apraksti arī bija ar kādu knifu , ka tā bija grāmata ko vakarā pirms gulētiešanas kā saldo varēja palasīt un brīžam arī pārlasīt. Šoreiz kaut kā ne tā. Ne jau visi raksti garlaicīgi, bet kopumā dažās vietās nesaprotu ko autors gribēja pateikt, izklausās kā veči pie cepuma sēdējuši, viens vāvuļojis un otrs pierakstījis un beigās izdevēji to visu literāri appstrādājuši
V.S.O.P. 17.01.13
Redaktors ir paslinkojis, rekordos bardaks :) Citādi -jaunajiem copmaņiem taču arī vajag kaut kur mācīties, PRO vīri info meklē citur.
daddy_j 17.01.13
...kopš Ruduļu Jura aiziešanas gadagrāmata ir, bet TĀ satura vairs nav, lai jau izdevējiem veicās...
Hotentots 17.01.13
Jā, man arī tas acīs dūrās. Atbilde gan vienkārša - rakstus raksta cilvēki, kam ir kaut kāda sava rekordu tabula, bet grāmatas beigās tabulu sastāda jau cits autors. Būtu loģiski, ka redaktors pamanītu šīs nesakritības un kaut vai pieliktu kādu piezīmi. Diemžēl šis "sarežģītais" darbs nav paveikts.

Par gadagrāmatas saturisko kvalitāti - jāatzīst, diez kas nav. It kā jau neko baisi gudru no tās gaidīt nevar, vien tādu zināmu pavāvuļošanu par senzināmām tēmām, ko palasīt izklaides pēc, taču šogad lasīju bez entuziasma.
RedBull 17.01.13
Vīri, jo Jūs domājat par jauno makšķernieku gadagrāmatu? Man liekas tik štruntīga un nebaudāma tā ir pirmo gadu. Visu lappušu garumā figurē daži cilvēki un vispār nesaprotu to zivju rekordu tabulu, piemēram, tajā pašā grāmatā rekordu tabulā minēts, ka līņa rekords ir 3.84kg, bet grāmatā 118. lpp. aprakstā par līni oficiālais rekords minēts 3.2kg :D. Savukārt līdakas rekords tās pašas grāmatas rekordzivju tabulā 21.8 kg (cik atceros šo rekordu jau sen anulēja, jo džeks bija uz lb nosvēris :D), bet savukārt 82. lpp. aprakstā par līdaku rekords ir minēt 19.560 kg. Pilnīgs sviests. Par plaudi tas pats tabulā 6.230kg, bet pašā grāmatā aprakstā par plaudi ieraktīts vēl Uģa Nuķa rekords 5.61 kg.
Par karpu vispār pilnīgs sviests - tabulā 28.7 kg, aprakstā 19.7 kg, bet reāli karpas rekords Latvijā ir 20.5 kg, kad pirmo reizi viņu uzstādīja Juglas ezerā noķerot ziemā un pēc pāris gadiem Ventā arī noķēra 20.5 kg.
Varbūt kāds ir gudrāks par mani un spēj izskaidrot šādas nesakarības par tiem rekordiem?
aakkis 17.01.13
Meisters 16.01.13
Bralitis, paldies, ideja super, tuvākajās dienās izmēģināšu... :)
Bralitis 16.01.13
Bet es teikšu tā : ņem 5L plastmasas buteli ar korķi un rokturi ,aiz roktura varēs nest līdz. Sānos izgriež kulaka lieluma lodziņu kā lielo U burtu . Caur to iebāž roku U ieliecas uz pudeles iekšu - izvelk zivtiņu,uzliek uz āķa ,noķer līdaku :)) Un visa māksla !! Vasarā priekš zandartiem tā uzglabāju ēsmas zivtiņas un Pat uzkabinu kompresoriņu. Var autiņā vest,nešļakstās .
Sieks 16.01.13
Nu tad klausamies visi, jo teikšu tikai vienreiz !
Khm, khm ! Vai visi gatavi ?
Nu, tad es teikšu, ja ?
Zivtiņas !
Ēsmas zivtiņas tusēs verī vell, ja nogrieztu 2L pudeli ar ūdeni, kurā plunčinās zivteles, iebāzīs 5L butelē. Starpā ūdens- un problēma finito. Tikai nēsāt to uzparikti ir drusku apgrūtinoši.
Visi- izklīst pa lunkām !
kk3 16.01.13
Tikai nelejiet krāna ūdeni. Tur skābeklis nulle. Ņemiet no skābekļa bagātiem ūdeņiem un zivteles nemirs pat, ja spainī ledus vāks izveidosies...:)
Hotentots 16.01.13
Ar tādu bamsli savos -10 vai -12 grādos sanāca būt. Pēc kādas stundas ledus vāciņš izveidojās, ko likvidēt nav problēmu.
Domāju, nav vērts pūlēties un taisīt augsto mākslu - pamēģini iztikt tāpat. Vismaz ir vērts izmēģināt :)
Meisters 16.01.13
man bij doma tādu bamsli aplīmēt ar putuplastu, bet sākumā jāpamēģina vnk, mosk tiešām ūdens nesasals...
snipiens 16.01.13
Manā kastē lien tāds spainelis, kuros tirgo skābus kāpostus u.c.,tikai trīslitrīgs ar vāku,aplieku apkārt paralonlīdzīgo materiālu un dienu noturas,reizēm nosmeļot vižņus!
Hotentots 16.01.13
Paņem 5litru plastmasas bamsli (tādos tirgo visādus ūdeņus, kvasus un tarhūnus) un augšā sānā izgriez caurumu ar aprēķinu, lai var iebāzt roku. Tad nu maksimāli pielej ar ūdeni un zivtiņas tur turi - dažas stundas varētu turēt, ja šad tad pamainīs ūdeni.
Esmu līdzīgi darījies. Ja tā zive ir dzīvotspējīga, tad tās stundas vilks, bet ja ir vairāk savainota vai cita kaite, tad ātri vien apgriezīsies otrādi un redzēsi.
Meisters 16.01.13
Vīri, jautājums- kā Jūs ziemā uzglabājat dzīvās zivtiņas? Esmu pasācis makšķerēt ar karodziņmakšķeri, taču rodas problēma ēsmas zivtiņas saglabāt dzīvas atrodties uz ledus, it īpaši šādos laika apstākļos kā šodien...
andis47 16.01.13
Pieriebusies man tā ziema,pavasaris vēl tālu.Varbūt kādam tādas pašas sajūtas un ir kāda ideja vai vēlme nedārgi aizceļot uz dienvideiropu pacopēt?Piemēram uz basiem Kiprā vai kaut ko tamlīdzīgu.Tur tagad +15 grādi.
snipiens 16.01.13
Izskatās pēc ,,šova"!:)Cirkā dresētāji lauvas atplestajā ,,maiznīcā" iebāž galvu!:)Varbūt tai zuvej nav zobi,ja ir tad rokai vajadzētu būt nost...!:)))Vispār šodien daudz pozitīvu informāciju esmu ,,sasmēlies"...dīķi,ko un kā,dalīšanās pieredzē un tajā kas kur rakstīts...SUPER!!!:)Daudz patīkamāk,kā ,,latvju ziepenes"...!!!:)))Vnk.FORŠI!!!:)))
Duglas 16.01.13
īpasi patīk kā tā sieviete kliedz uz zivi "ej prom, ej prom.."
Duglas 16.01.13
Šitas likās forš:
http://www.apollo.lv/zinas/makskernieks-klust-par-zivs-lomu/549421

Sorry , gadījumā, ja tas ir vecs gabals un lielākai daļai jau zināms, es pa jūtūbi sērfoju ļoti reti, ta kā lielākoties visādus "prikolus" ieraugu kad parādās ziņās apolo vai delfi, bet tur jau parasti ir ar bārdu
janis83 13.01.13
Varbūt viņš portālu cl atklāja tikai pagājušajā nedēļā un tad izpaužās par visiem gadiem!:))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs