Njā, treniņbikšaino BMW lietotāju forums :)
Tā lūk iznāk, kad jaunībā ļauj sevi klapēt pa galvu.
:) piekrītu
delfi.lv/zveru-dzive/mazie-brali/zoodarza-gorilla-zimejas-matisu-prieksa.d?id=42957280
nebiju kādu laiku lasījis CL, laikam daudz esmu pazaudējis :DD riktīgi kumēdiņi, īpaši jau šajā sadaļā :DD ko jūs veči ar to boksu plātaties - acs ābolus vajag raut un olas no eņģēm mežģīt :DD kā tu Toni vari teikt, ka nu mierīgs pa ielām staigā, ja šitāds nindzja kosmonauts arī kaut kur staigā :DD
nenorēkties!!! :DD beigas vēl labākas - vairākas dienas met villu, beigās "piezvani man, ja tev neiemieg, piezvani man... " :DD šitik forši sen nebiju sasmējies, diena izdevusies :DD
ar aizrautību gaidīšu nākamās sērijas :DD
duglas

kadmijs, pret vergu un buma asinātu bori nepalīdzēs arī pus metru garš nazis
neabižojiet Teclu Jones, citadi būs darīšana ar mani, man ir 66 DAN un suppermelnā josta batonspraušanā un fufeļdzīšanā pēc Lavrova bezkontakta metodes. Man Tecla patīk, es viņai šādu vēstuli aizsūtīju
bonjour, mis Tecla, i ama so hapy hapy you contacta me ! I am very good fisha man. Let's be friends, miss Tecla. Senda me your fotos very very soon. I wana meet you asap. We gona fisha together , ok , miss Tecla. And drink a cepums. Dou you know what is cepums ? O, miss Tecla, you should know. It is very importsant for you to know what is cepums. I like a jiga jiga, but i like also you and cepums. O, i gota crazy, miss Tekla. Ok , miss Tecla, mum coma with cup of cepums i need to gona sleep , miss Tecla. I wana be good , good boy, when i will becoma real man , i wana catch mucha mucha fisha. And drinka mucha mucha cepums. You see i gota crazy. It is no posible drink a cepums. Cepums is not drinkaable. But fisha man drinka cepums, you see. How it can be posible ?! O , crazy, crazy fishamans. You see ? Ok, bay, bay my small , snooky miss Tecla. Recomend you take half liter cepums and also gona to bed. Good night, atā.
With top best regards, and wish you FANTASTIC day
sincerely only your's
Mr. Duglas
Bums ,
ja jau atceramies jaunību, kurā boksa bidrībā tu savu jaunības sparu ievirzīji,un kādus rezultātus sasniedzi?Varbūt varam ko kopīgi interesantu atcerēties,ja kas, vari arī privāti uz PM...
Kadmij,
Tu izskaties prātīgs puika,laikam tādam arī vajadzētu būt,bet tomēr ,es vados pēc principiem,ka jebkurš nelietīgs un netaisnīgs solis ir pelnījis pretsitienu,savādāk netaisnība dzīvē gūs virsroku un tu sašņucis staigāsi ar vēmekļiem aplipis...
V.S.O.P Tas antiņš tos mesedžus iespraudis riktīgajā vietā Vilku barā :DDDDD
Tā ir ,Bumsi,un nodosim arī mēs viņu sīkstumu saviem bērniem un mazbērniem...
Toni, ne vienmēr kulaki glābj :) Tākā labāk mierīgi, jo nekad nezini, kam parādi vidējo pirkstu....
Mūsdienās pietiek atsaldētu cilvēku...
Nesen pie vienas makšķernieku bodes man paziņam M6 BMW pārdūra riepu, kāmēr viņš montēja, izzaga somas no auto, vēc 2 min viens no trim zagļiem pienāca un pateica, ka par 300 LVL var visu dabūt atpakaļ, paziņa jau gribēja dot pa skaustu, jo arī nav ar pliku roku ņemams, bet kautkas viņu nobremzēja. Samaksāja 300 un kad tas zaglis gāja prom, tad no paduses izvilka čutj ne pusmetrīgu nazi, tā kā labāk jau pa mierīgo, jo bieži vien tā pašpārliecinātība var maksāt pašu daŗgāko.....
Vieglas viņam smiltis /Rovičam/
nē nu vispār, jums te dažam labam būtu jākaunas par saviem vārdiem.es te tāds šitāds, cik pēc bildēm var redzēt esat jau vīri gados, bet dažam labam kautkas nav kārtībā. es vēl jauns un starpcitu arī es trennējos pie Jāņa Roviča, kurš spēja ne tikai apmācīt kā uzvarēt bet arī daudz ko no dzīves.
vīri saņemās...
Bumsi,
Mans skolotājs bij vecais nelaiķa brīvvalsts čempis- Bērtiņš,ja nemaldos arī Roviču savulaik viņš rakstura un kulaka stingrībā ietrenēja,kā nekā no 68 cīņām -68 uzvaras..Tas viņam,man no 37 tik 24....Sākumā 'Dinamo',pēčāk 'Lokomatīvē"mani trenēja,pēc tam bij arī Guga un Petrovs,lai vieglas smiltis vecajiem cietajiem večiem ,tāpēc es tagad varu mierīgi staigāt pa Rīgas ielām un uzspļaut uz visādu divkosīgu 'nūģu'riebeklībām...
Dzersim, dzersim Bums :) Man daudz nevajag :) Boksēties gan nedrīkstu(bokseriem neļāva lidot - viņi vissi nomira gaisā vai ar insultu atņirdzās),bet 150kg veci ar dažiem precīziem sitieniem ,pirkstus,kājas salauzt,aci izraut,miega artēriju aizspiest,trīspirkstu nervam varu precīzi trāpīt,olas no enģēm izraut .... tādām lietām gan mani sagatavoja :)) Mans draugs Ķīnā vēl apmācīja mani Tai-dzi - to es rīta vingrošanas vietā padancoju :) Tā kā ,piekodīsimies,pacopēsim ,aiziesim uz vietējo zaļumballi,uztaisīsim kašķi,izplēsīsimies ... un būs jauki pavadīts laiks :)
V.S.O.P
neesi vienigais kas to sanemis. Vaig izpendelet ara no CL.
Bralitis Jā-pianists :) man jau ,kā Patrols teic Krustneša ķepa Tātad tomēr ar Tevi kopā nedzeršu :( bail par tavu veselību Tava sieva man nepiedos :DDTos alus atdod ...nu tam -kompanjonam :DD
Bračiņ
Tupus tak neērti ne?
:))
Toni Tu takš bokseris esi ne ? Man Rovič Janka iedzina ,ka padoties nevar Jāsitās No turienes tas spīts :)) Un kur tadam Tu cīnijie kādos ringos ? .....