atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

micuks 08.01.13
Attiecībā uz pārtiku. PVD darbinieki neoficiāli rekomendē salātus un citus uz vietas taisītos izstrādājumus iegādāties tikai Rimi. Pārējos veikalos ir ļoti liela iespēja tikt infekcijas nodaļā uz kādu laiku.
Ezitis2d, ja tu gribi labi pasvīst tad ņem droši.
snipiens 08.01.13
Šodien ,,cenu klubā" lasīju uz vestes:,,neslīkstoša glābšanas veste...un P.s.simprocentu garantija nav,ka izglābs!":)))Un man tāda jāiegādājas,lai copētu Daugavā vai Ķīsī...:)))citādi noštrāfēs!:)
EZITIS2DI 08.01.13
vai kaads ir iegaadaajies peldosso kostiimu Floting Camo kaadas ir atsauksmes
silpeiv 08.01.13
silpeiv 08.01.13
Labi poh,tantukam nepaveicās,jaunieši cūkas!

Bet saindēties ar pārtiku nenovēlu,ta pat nopirsties bail :)
silpeiv 08.01.13
Saprotot tevi Usi ,tu aiztāvi rimi ?

Salmo tik gan nedaudz drosmīgs,izpauž ko dara (lai gan mēs visi to zinam)

Bet mazums rimčikā salmo nestrādas drīz,vai pa bikšem dabūs
usis 08.01.13
teicu par Rimi:)
silpeiv 08.01.13
salmo3 , ja tu Rimi tā būtu darijis- vecu prod tirgojis- nez kādas paranojas vadīts, tad uz sitiena būtu atlaists:)

usis, 8.janvāris 2013, 18:34

Kuros pārtikas veikalos usi tā nedara,nekad neesi iegrābies vecos produktos.

Ir stāstījuši pa sieru ka apgriež,pa to ka izlaiž gaisu no sarūgušām pakām lai neredz.Protams salātus ar paskalo :) domā ka veco desu un gaļu izmet ārā da salātos un picās mēs noēdam :) u.t.t.t Pagulēju kādu laiku infekcījas slimnīcā,daktere ne to vien pastāstīja par veikalā tirgotajiem produktiem :)
usis 08.01.13
salmo3 , ja tu Rimi tā būtu darijis- vecu prod tirgojis- nez kādas paranojas vadīts, tad uz sitiena būtu atlaists:)
silpeiv 08.01.13
Man jau liekas ka iedzērusi..

Vienīgais jaunieši gan cūkas,nu nah vajadzēja likt iekša internetā.
salmo3 08.01.13
Nu sita man ar bija gadies,bet sieviete bija skaidra,vienkarsi teica ka nevajag nemt jo neesot svaigi,reti bte ir tadi pardeveji,kas vienkarsi nesmere vecas lietas,pats rimi stradaju un zinu ka piemeram veco sieru kas sak pelet apgriez malas nost,nosver,ustais blitku ka siers vel derigs..
silpeiv 08.01.13
šitas labs :D:D

vlDream 08.01.13
līdaka notiesā pīlēnu
kadmijs 08.01.13
Pie video sadaļas karpa notiesā pīlēnu, bet šis ir skaidrāks un veiksmīgāks plēsēju video.....

NG-NG 08.01.13
Vairi, tiesi tas mani visvairaak arii tracina, jo tas tirlins tur ved sarunas manaa vaardaa :):), man jau itaalis zvana un saka, ka esot atbraucis, esot gatavs tikties, abet es ne krustiities nezinu kas pa itaali un ko grib :):):).
Man ir daudz pazinu aptuveni 20 valstiis un loti negribeetos, ka kaut kaads tirlins bojaatu man dziivi.
bums 07.01.13
āķi točno un vēl trakāk ,jo dziļums ,vismaz man tajā vietā ,bija 1 metrs
Vairis30 07.01.13
NG, "tu" Facebook esi polārs tikai ārzemēs, no LV draugos ir tikai 2-3 ļautiņi. :-)))))))
aakkis 07.01.13
Apmēram tā Skandināvijā viņiem bija jācīnās....
silpeiv 07.01.13
Normund policījā tev pateiks uzrakstiet iesniegumu,to izkatīsim kādā garākā laikā,jo neesi vienīgais..

Kāds lai uzraksta vnk Facebook administrācīaji!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs