atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

sragiagiaA 14.12.12
imyz, es tā īsti neiebraucu, ko tā pāris zīmju kombinācija tur galā dod, bet brīnumi notiek, tagad tiešām viss iet. Super! PALDIES!!! :)
parcopi.lv 14.12.12
imyz 14.12.12
vlDream 14.12.12
sragiagiaA 13.12.12
Labvakar, kungi.
Varbūt te ir kāds datōrspeciālists, kas var dot padomu? Pirms kāda brītiņa gāju Sportacentrā, bet tur man izmeta kkādu uzrakstu, kā vienmēr nepaskatoties kaut ko nospiedu, tagad rāda tikai kaut kādu sviestainu telefōnisku versiju tai mājaslapai. Kā to varētu labot, kā var dabūt atpakaļ veco labo sportacentrs.com?
erx88 13.12.12
kads nezin kura bode liepaja var nopirkt vergu prieks ledus!?
zaraza 13.12.12
usis...

labprāt apmainītu, bet sorry esmu jau apsolījis jeeskam un ar vārdiem nemētājos... ja viņš kāda iemesla dēļ atteiksies, tad welcome savāc hotj par berkley motili hotj tāpat pa kaimiņu būšanai... nezināju jau , ka Tev interesē...
jeeska 13.12.12
Zaraza
Vēstulīte aizskrēja:-)
ashukainis 13.12.12
Zaraza, ja nemaldos, tad tām vaajdzētu būt tā saucamajām mazajām ragutiņām, man tādas arī ir....
usis 13.12.12
zaraza, varbūt gribi maiņai 2 burciņas ar berkley motili, aizņems stipri mazāk vietas:)
zaraza 13.12.12
jeeska...

tā kā Ashukainis no pirmās rokas atteicās ģeogrāfisku iemeslu dēļ, tad vari dabūt... Par cenu...
Man tas toč nav komercdarījums ar mērķi nopelnīt, tā kā labāk mainu uz kaut ko 5-7Ls vērtībā, bet nu ne pilnīgi bezjēdzīgu kā man šīs ragaviņas... Tipa kādu Rapalas vai cita normāla brenda vobleri, kautādu auklu vtml.
Par lielām vai mazām toč nezinu, savulaik Brālīša cena bija ~ 12Ls, ja nemaldos.
Dabūt var Rīgā vai Ikšķilē, ja interesē PM.

.
ashukainis 13.12.12
Urmās, Zaraza jau izstāstija no kurienes ir, bet sava daļa taisnības man bija :))
Kviesis 13.12.12
es ar pirmās ragaviņas (ziemas makšķerēšanai) nopirku lētās pa ~piečuku. It kā jau lietot var, kamēr pa gludu sniegu/ledu. Kā kādi kukuržņi, plaisas, nedo die's torosi, tā gāžas riņķī. Pa peipusa torosiem jāņem padusē ar visām šmotkām. Tagad man jau citas, tās atdāvināju kaimiņam.
urmaas 13.12.12
Ashukainis
Daļēji maldies gan :))
jeeska 13.12.12
Nu man jau arī Rīga...
ashukainis 13.12.12
Jeeska, ja nemaldos, tad Zaraza bija no Kurzemes puses.... :(( -būtu tuvāk Latgalei, ta jau es nelaistu iespēju garām....
jeeska 13.12.12
Ašukaini
Es jau vēl neesmu paņēmis.
Tu taču nelieto:-) Es jau arī nezinu no kura LV puses ir Zaraza, cik prasīs u.tt.:-)
ashukainis 13.12.12
Jeeska, no Tevis pienākās :))
jeeska 13.12.12
zaraza
Cik gribi par Brālīša kamaniņām. Kuras Tev ir...lielās vai mazās. vari uz PM
ashukainis 13.12.12
Zaraza, viena vaina, ka atrodamies LV pretējos galos, ja nemaldos :(( Ta jau drīzāk ar Jeesku sarunā -viņš vismaz tuvāk Tev dzīvo.....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs