Ne tikai taa ar tiroles nuujaam var dariit, skaties naakosnedeelj MN, tur tiesi par to runasim :):):)

vakar skatījos, ka zvejas raidījumā viņš izvelk karpu uz rotiņu, pats izvilku plaudi - jāpāriet uz balto zivju ķeršanu ar rotiņu

man ir gadijies pēc garāka izbrauciena kaimiņmājas durvis ar auto atslēgu slēgt vaļā, kas tur ko spici nesajaukt:)

ukrainā mūsējie 5 .pasaules čempī spiningošanā, varēja gan salikt , gan izjaukt:)

Plac! Šis tak salikt nevar! :DDD
kungels35
Pēc pēdējās zvejas nevaru salikt spini izmeiģināju ar spēku,sildīt,eļu un nekā varbūt kāds var kautko ieteikt?
7.oktobris 2012, 10:06 | citēt | links
kungels35
Pēc pēdējās zvejas nevaru salikt spini izmeiģināju ar spēku,sildīt,eļu un nekā varbūt kāds var kautko ieteikt?
7.oktobris 2012, 10:06 | citēt | links

Nevaru atrast to video -kaut kur nozudis :DD
Lieta tāda ja starp posmiem savienojuma vietā ir konstrukcijā paredzēta sprauga tad atvienot nebūs problēmu Diemžēl es nespēšu Tev sakarīgi izstāsīt -tas ir jāredz Ir vajadzīgs šķidrums kurš atvieglo skruvju atskruvēšanu standziņas un salvete -kā arī amurītis .
Lieta tāda ja starp posmiem savienojuma vietā ir konstrukcijā paredzēta sprauga tad atvienot nebūs problēmu Diemžēl es nespēšu Tev sakarīgi izstāsīt -tas ir jāredz Ir vajadzīgs šķidrums kurš atvieglo skruvju atskruvēšanu standziņas un salvete -kā arī amurītis .

Es ielikšu video kā to izdarīt .Spinim ir šāda gropīte ? kad abi posmi salikti starp tiem veidojas 10 mm starpa ?

aprunājies ar kolēģiem, reizēm pēc vētrainas copes pat zeķes, labākajā gadijumā, var sajaukt:)

Adjē,
Man nav ko zaudēt- mans profila kods-
XXXXXX
Ļoti vienkārši.....................................................................................................................
Man nav ko zaudēt- mans profila kods-
XXXXXX
Ļoti vienkārši.....................................................................................................................