Galodām parasti, man vel tā riņkveida galoda elektriskā, kura griežas, bet viņai pārāk lieli apgriezieni, tapēc viņu parasti nelietoju labajiem nažiem, jo tērauds nozilē un zaudē savu molekulāro struktūru pie noteiktajien grādiem...
Parasti ar 200,400,800,2000(papīrs). Bet zinu, ka asinot kaltu mums amatenē teica, ka jāpagaida kamēr tā atskabarga nokrīt, bet kaltam tā virsma ļoti maza, bet nazim ir daudz jāasina, lai atskabarga nokristu... Es gribētu zināt kā parasti dara lai uzasinātu nazi. (žiletasu) jo man tā arī nav sanācis, tikai uz kaltu ir sanācis, varbūt nepareizi kaut ko daru, ja kādam ir pieredze būtu ļoti pateicīgs ja viņš padalītos :)
Pārasmens nedrīkst būt nekad To likvidē izvēloties pareizu asināšanas leņķi un asināmos štrumus galodas u.t.t Ir asmeņi kuriem pārasmeņus noņem ar šāberi ,bet tie ir jau izkapts veidīgi ;DD
Jautāšu šajā sadaļā, jo "viss kas no buma" man tā arī neviens neatbildēja.
Kad asinu nazi, un pabeidzu vienu pusi asināt, vai man vajag no otras puses pilnībā to atskabargu nodzīt, kamēr viņa nokrīt, vai arī es drīkstu palīdzēt viņu nodzīt no otras puses asinot ?
Kā tur īsti bija-"sāpēs izkropļotām sejām" vai "sāpēs sašķiebtām sejām"? Vai vēl kaut kā citādi? Man liekas,ka Admins,maita,izdzēsis šo gada izteicienu!