atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

bums 05.09.12
Nekad labus nažus uz aparātiem kuri griežas vai vibrē neasini tikai ar rokām un galodiņu Ir viens veids kā to dara mehanizēti ,bet dari vien ar rokām
Farnirs 05.09.12
Bums, kas ir šāberis ? :D tas ir takā pavāri lieto to cilindrveidīko ar rieviņām ?
bums 05.09.12
Lūk Sviestmaize ielika linku-lasi buries mēģini Neviens Tev neieskaidros var vienīgi parādīt Priekš tam ir jutubis
Farnirs 05.09.12
Galodām parasti, man vel tā riņkveida galoda elektriskā, kura griežas, bet viņai pārāk lieli apgriezieni, tapēc viņu parasti nelietoju labajiem nažiem, jo tērauds nozilē un zaudē savu molekulāro struktūru pie noteiktajien grādiem...
Parasti ar 200,400,800,2000(papīrs). Bet zinu, ka asinot kaltu mums amatenē teica, ka jāpagaida kamēr tā atskabarga nokrīt, bet kaltam tā virsma ļoti maza, bet nazim ir daudz jāasina, lai atskabarga nokristu... Es gribētu zināt kā parasti dara lai uzasinātu nazi. (žiletasu) jo man tā arī nav sanācis, tikai uz kaltu ir sanācis, varbūt nepareizi kaut ko daru, ja kādam ir pieredze būtu ļoti pateicīgs ja viņš padalītos :)
bums 05.09.12
Pārasmens nedrīkst būt nekad To likvidē izvēloties pareizu asināšanas leņķi un asināmos štrumus galodas u.t.t Ir asmeņi kuriem pārasmeņus noņem ar šāberi ,bet tie ir jau izkapts veidīgi ;DD
sviestmaize 05.09.12
daargais 05.09.12
farnīrs,visupirms jautājums,ar ko Tu vispār asini nažus ?
Farnirs 05.09.12
Jautāšu šajā sadaļā, jo "viss kas no buma" man tā arī neviens neatbildēja.

Kad asinu nazi, un pabeidzu vienu pusi asināt, vai man vajag no otras puses pilnībā to atskabargu nodzīt, kamēr viņa nokrīt, vai arī es drīkstu palīdzēt viņu nodzīt no otras puses asinot ?
usis 05.09.12
a tolks ta kāds , aptuveni no 10-16 jau būs , tik kur cikos un kādā upē un dziļumā.
bet vajag tūlīt vot tagad:)
zipcs- meteo.lv var redzēt jūras temp, bija tur arī hidroloģijas novērojumi, bet kaut kā nevaru vairs atrast.:)
gulbis37 05.09.12
zipcs,reku tak augshaa copeslapas toolbaar ir....
zipcs 05.09.12
Vīri varat patiekt cik tagad ir aptuvenā ūdens temperatūra?
gulbis37 05.09.12
vo vellos,kaa musu prezidents nodeva,nu gluzhi kaa Zolitudes huligaans:)))))))))))
milijonas9 02.09.12
Atbilstoša dziesma zinību dienas priekšvakaram.
Tonis 01.09.12
Vo,vo,-tas būtu jautri...
Raih,bliez tik vaļā!:)
raihs 01.09.12
Nē,man liekas,ka bija tā: "Zandarti ar sāpēs saviebtām mutēm" (nevis sejām)

Vispār būtu jāatver jauna tēma :

CL komentāru Zelta fonds
vai
CL foruma Gada izteiciens
degarzivs 31.08.12
Zandarti ar sāpēs saviebtām sejām - tas tiešām bija spilgts izteikums un jau tad vajadzēja to ievietot zelta citātos ! :D
ilmarsvs 31.08.12
man prataa naak tikai viens spilgts izteiciens - ar raudu pa seju!
Ruu 31.08.12
breksis virs pus kilo nu toch vairs nav liidziigs plicim.Probleemas ir ar taadiem liidz tiem 0.5kg
raihs 31.08.12
Kā tur īsti bija-"sāpēs izkropļotām sejām" vai "sāpēs sašķiebtām sejām"? Vai vēl kaut kā citādi? Man liekas,ka Admins,maita,izdzēsis šo gada izteicienu!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs