atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Tonis 31.08.12
Ooo,kādreiz bij zandarti ar sāpēs sašķieptām sejām,tagadiņ nabaga plakanie ar ļoti nelaimīgām sejas izteiksmēm....:)))
Jautri dzīvojam...:)
raihs 31.08.12
Nezinu...man šķiet,ka tām nabaga zivīm bildē ir ļoti nelaimīgas sejas izteiksmes!
snipiens 31.08.12
Tas NG-NG.Vai tev zemūdens kameras ir pieejamas sižetu filmēšanai?
jeeska 31.08.12
Sedā nekas nenotiek, vismaz man. Pēdējo reizi kad biju tad ~10 līdaciņas, izmērā 20-30cm. Ķērās uz visu. Vēl pieci asari ~150-200g.
Nebraukšu vairāk uz turieni
romano 31.08.12
Kāds nezin,kas šogad notiek Sedā?
bums 31.08.12

Viens un otrs
jeeska 31.08.12
NG
Nē tas bija domāts par pličiem un palužiem:-)
NG-NG 31.08.12
Jeska - tu to par pirkstiem vai p...., jebkuaa gadiijumaa .... Nabadzins :):):)
sandx__ 31.08.12
Vīri iesakat uz ko labak sestdien no rita braukt copet breksi?(gruntenes-fideri) vai meģinat kadu lidaku noķert ( laiva - mētāšana - velce) paldies jau iepriekš padomu ņemšu vērā un atskaite arī būs :) Ne asakas!!!!!
jeeska 30.08.12
NG
Kā būs mazākiem par 3cm:-)
jeeska 30.08.12
NG
Un kā būs ar
NG-NG 30.08.12
Plicis un breksis ir kaa pirksts un p....., liidziigi tikai pa gabalu :):), it sur tur brekseeniem zviinai taads saartums, bet ne spuraam, plicim spuras ir saartas, lielaakaa arskiriiba ir mute, breksiitim, pat mazam, mute ir veersta uz leju kaa karpai, plicim mute ir taisna, plicis standartaa ir liidz gramiem 300, reti kur ir monstri pa 500-700 gramiem, bet lielie jau pavisam nav breksukam liidziigi
snipiens 30.08.12
Par tiem pličiem lai pastāsta (coijs),kas ir kas...!Viņš man pāris gadus atpakaļ ļečīja,kad es atļāvos Alauksta plicēnus nosaukt par breksīšiem!:)))Ja ņe zlapametnij,no vsjo pomņu!:)))
Raudive 30.08.12
ir plichi ar sarkaniigaam un vienkaarshi ar parastaam spuraam... tie Gaujaa ar sarkaniigajaam spuraam ir ar taadu pabiezaaku muguru...
andriskkk 30.08.12
Pareizāk būtu - kaut kas līdzīgs mazbreksim, tikai ar rozīgām spurām :D
andriskkk 30.08.12
Blicca bjoerkna - latīniski,
Plicis - latviski,
густера - krieviski.
Raudive 30.08.12
kā pareizi pa latviski būs "gustorka, gustera" nesapraptu kā tā par zivi, kaut kas līdzīgs plicim, bet ar sarkanām spurām apakšā, tas nav rudulis... :D
commodus 30.08.12
Visiem B&S motoriem apakšā pie naža ir korķis eļļas izliešanai. Pie tam vēl ar magnētu skaidiņu savākšanai. Es uzlieku uz divām taburetām un izlaižu eļļu. Atslēga gan vajadzīga īpaša - 4kantīga,bet kaut ko jau var pielāgot. Nazis gan nav jāskrūvē nost.
ilmarsvs 30.08.12
daddy_j pareizi saka, apgaaz uz saaniem un iztecini, gaaz tad jauno iekshaa un viss aizies ruukdams. Tikai liekot ziemot neizdomaa to verkji vertikaali apgaazt - vietas ekonomijai. buus tuudi - viss eljaa buus un nevarees tik vienkaarshi piedarbinaat, kameer viss nebuus no eljljas izskalots (ieskaitot benziina baaku) - tas no personiigaas pieredzes..
daddy_j 30.08.12
jā. nu negāz viņu pavisam otrādi par 180 grādiem, bet par 90, tikai lai eļla tek ārā. un vēlam to darīt ar tukšu bāku/karburatoru, jo bāka/karburators tad ceļās uz augšu un benzīns satek iekšā.

Gāzt nevajadzētu darbojošos aparātu AR eļlu, jo tad viņa nonāk cilindrā un kādu brīdi dūmo

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs