Silikona tūbiņa-lieliski! ar to arī man patīk padomju cilvēki-ko tik neizdomā!:)
Tu domā-apgāzt to aparātu otrādi un izliet pa augšējo(ielejamo) caurumu? Nekas slikts nenotiks? It kā jau šos nedrīkst gāzt riņķī.
P.S.Man tā manta vēl tāda nepazīstama,saproties...
Izlietota silikona (santehniskais) iepakojums, tikai darbība pretējā virzienā. Attiecīga izmēra elastīga trubiņa. Gumijas trubiņai pašā galā nogriezt slīpi, lai ar vakuumu nespiež ciet un ja kādi gruži, lai neiesprūst. Vajag arī izskalot un ja vēl ar magnētu izbrauc...
pag, a iekšā kā Tu to jauno eļlu dabūsi?? brigs&straton pļāvēja motoriem es izleju veco pa ielejamo caurumu no augšas un viss
daddy
Man,lai izlietu eļļu,jāskrūvē nazi nost-slinkums.
Klizma-tā varētu būt štelle:)
es vēl nesen nopirku šprici, ar ko ieliet laivas motorā eļļu, tā bija 100 ml
Lielo klizmu :D Vai arī pumpīti no asisvadu mērāmiem - attiecīgi modificētu (pirmais, kas ieskrien prātā). Domāju, ka abām lietām aptiekās vajadzētu būt :D
es atskrūvēju korķi pa kuru lej iekšā, sagāžu uz sāniem un izleju ārā bez problēmām :DD
Priekš kam speciālu šprici, var taču pats sameistarot kaut ko no veikalā viegli atrodamiem elementiem :)))
A, viņiem vai tad nav speciālas atskrūvējamas atveres, caur kuru var normāli to lietu izdarīt, nevis ar špricēm niekoties? :) (nezinu, nav man benzīna zālespļāvēja).
Tak maziņas-vairāk par 50ml nav. Būtu tāda uz 500ml kā ""Šurika piedzīvojumos" ,tad būtu ok:)))
raihs
Tās pašas šprices/pipetes no aptiekas neder?
Iesakiet,lūdzu,kur dabūt tādu figņu(laikam kaut kas špricei līdzīgs),ar ko veco eļļu no motora(šajā gadījumā no zāles pļāvēja) izsūkt !
P.S. bums, tu tiešām 100% esi pārliecināts, par to ko deklarē? :DD
nu veči, jūs dodiet :DD ir moderators - slikti, nav moderators - atkal slikti :DD jāsāk pašiem meklēt un uzprasīties :DD
izskatās, ka nav ar ko izlamāties, ne, un savu lamuvārdu gūzmu publiski nodemonstrēt :DD
:DD
Ta jau ar googles tantes palīdzību var ātri tikt pie bodes telefona nr., uzzvanīt un paprasīt pasaukt pie klausules muderatoru un pateikt visu ko par viņu domā - ja nu nav iespējas apskatīt dzīvajā :DDD
Copes lietu slaveniiba:)un veel savs veikals,super
Ou-super-būs jāiet apskatīt to tipiņu-kā uz zoodārzu!:) Jau sen esmu prātā mēģinājis iztēloties to pasaku tēlu,bet nekas cits kā Golumam(tēls no "Gredzenu Pavēlnieka") līdzīgs veidojums man nekad nav sanācis:)
Vienkārši ir zināms moderātora feiss Ja turpināsies viņa aktivitātes savu Sams bodi Zvaigžņu ielā varēs droši klapēt ciet ;DDD Es nezinot to fruktu, šad tad iegriezos kaut ko nopirku -tagad visiem radiem draugiem un visiem pārējiem -Ja iesiet tur -man varat nezvanīt ;DDD
Ja ievērojāt klusums iestājās kad nosaucu vārdu un adresi :DDD ja vajadzēs nosaukšu arī uzvārdu
Piektdien 31.-ā plkst. 13:59 iestāsies "TĀ" mēness fāze!... :DDD
TA ? tas ir kada ?
Piektdien 31.-ā plkst. 13:59 iestāsies "TĀ" mēness fāze!... :DDD