atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

snipiens 23.08.12
Starp citu reiz VEFā man viens vīrs uzjautāja vai zinu,kas ir haltūra...?Atbilde bija sekojoša no tā vīra puses:,,Ātri un kvalitatīvi padarīts darbs!Tā lūk!"
raihs 23.08.12
Ko jūs tur muldat par cenām? Es ceļot māju,vispār near vienu nekaulējos-cik teica,tik maksāju. No tā vispār nekas nemainās,vismaz kvalitāte noteikti nē! Veči,kas man jumtu lika,katrs nedēļas laikā pa 400Ls nopelnīja. Kas,sūdīgi? Vienīgie sakarīgie veči,kas pie manis strādāja,pelnīja ap 700Ls mēnesī. Sūdīgi? Atkārtošu-par cenām un sliktajiem pasūtītājiem gaudo tikai tie paši pakaļroči.
snipiens 23.08.12
Štrunts ja priekšnieks,tipa položena,bet kad ,,treknajos gados"man čoms no Fāterlandes atbrauca un redzēja,ka betonmaisītājs brauc ar x5,vot tas viņam bija pārsteigums!
GKL 23.08.12
Atļaušos pateikt, ka abām pusēm taisnība:))
Ja kādam ir lielas problēmas, varu apskatīt....kā saka, asumu nolīdzināšanai. Ja tas nav ļoti tālu no Rīgas.
Rakstiet PM.
raihs 23.08.12
dadyboy
Nemaksā tikai un vienīgi halturšķikiem,kuri laiku novilkuši,materiālu sa*irsuši- tātad tīri reāli materiāli zaudējumi. Tādus arī uzmet,ja to tā vispār var saukt. Es arī nesamaksāju vienam ""specam"",kurš pēc nedēļas kodiena atgriezās it kā nekas nebūtu noticis. Pa to laiku viņa līmētās griestu tapetes jau bija sākušas pamazām lobīties nost... Un ,protams,viņš noteikti pēc tam sūkstījās,kā draņķa pasūtītājs viņam nabagam nav samaksājis
jenots13 23.08.12
Pilnigi piekritu dadyboy,Latvijā grib lai visu un visiem uzceļ par brivu,cenas smiekligas un tad nu tas nabaga celtnieks,lai ko nopelnitu ir vienkārši spiests "halturet" nevis stradat kvalitativi,jo Latvijā nemaksā par kavalitāti bet gan par apjomu :(
jeeska 23.08.12
raihs
Var bvūt pasūtītājs ir pilnīgs idiots un par pārdabiskām vēlmēm grib smaksāt 3X mazāku summu....nekā personīga
raihs 23.08.12
Un ar firmām jau nav nekas labāks-tāds pats ķēms,kas sadomājies no sevis priekšnieku, novāc desmit tādus pašus deģenerātus,un vienīgā starpība būs tajā apstāklī,ka tu vēl samaksāsi tam ķēmam par starpniecību. Un viņam vajag daudz,jo kā jau īstenam priekšniekam nākas, viņam ir jābraukā ar krītā ņemtu BMW X6
dadyboy 23.08.12
zinu,pasūtītāji arī :) ,cik nav zināmi.ka paņev vienus nesamaksā,paņem otrus ...trešos un rezultātā uzcelts ,izremontēts par velti,jo nodokļus negribas maksāt nevienam ,gribās lētāk utt, zinu arī tos par kuriem jūs runājat,dēļ tādiem ir priekštats par visiem viens...
dadyboy 23.08.12
nav
kvoks 23.08.12
dadyboy,nekā personīga,vienkārši celtnieki tā ir piekakājuši dvēseli,ka gribas kliegt!!!!
raihs 23.08.12
Skaidrs-ir piepildījusies mana doma-ja reiz dadyboy var ieteikt labus celtniekus,tātad viņš taisās ieteikt ... sevi:)))Jo ir celtnieks:)
To nu gan es celtniecības laikā esmu pārklausījies atliku likām-da vot mēs tādi un šadi,mēs jau rukājam,visu zinām,protam,ne tā kā tie visi citi šmurguļi,mēs jumtus jau padsmit gadus liekam,grīdas lejam, utt.........Un tā saki 100% visi! Un 100% visi salaiž visu *irsā
kvoks 23.08.12
par pasūtītājiem varu pateikt to pašu ;) tā ,ka nevajag cepties ,labajiem celtniekiem nav laika ;)
23.augusts 2012, 21:12 | links

ir zināmi,kur atrodies,PM
23.augusts 2012, 19:33 | links

Tad kā tur ir galu galā,ir laiks labiem celtniekiem vai nav?:)))
dadyboy 23.08.12
par pasūtītājiem varu pateikt to pašu ;) tā ,ka nevajag cepties ,labajiem celtniekiem nav laika ;)
snipiens 23.08.12
Un kur tad ir risinājums...!?Firmu paņemot apmaksāsi pat ofisa apkopējas algu!
snipiens 23.08.12
Tā viš i!Viens paziņa nesen pazaudēja divas nedēļas no dzīves stāvot klāt ,,celtniekiem" un bakstot ar pirkstu kas un kā jādara!Aizbrauca uz bodi,bet kad atgriezās,tad tā arī apsēdās,jo ,,celtnieki"visu bija pa to laiku salaiduši dēlī!!!
kvoks 23.08.12
Piekrītu raiham.Ir dārgi celtnieki un ne tik dārgi celtnieki,bet labu arī nēsmu sastapis.
raihs 23.08.12
snipiens
Būvējoties atceries vienu lietu-LABU CELTNIEKU NAV!!! Dabā neeksistē kā suga! Es pirms gada to murgu pabeidzu un tikai tagad sāpes sirds apvidū sāk pamazām pāriet. Viens vienīgs deģenerātu un zagļu bars!
snipiens 23.08.12
Rīgas rajons,Babītes pagasts.
dadyboy 23.08.12
ir zināmi,kur atrodies,PM

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs