Saproti pilnīgi nepareizi , jā galā ir bļeķis vai džiga galva , vari sist kā gribi , arī ar triecienu , bet jā galā vobleris , tad ar triecienu nolauzīsi voblerim mēlīti , tāpēc ari ir tās troses vai ķēdes lai ar tām mierīgi nolaižot atsitēju aizķertu aiz āķiem un izrautu vobleri no zacepa .
JA pareizi sapratu, tad atsitējs vienkārši skrienot pa auklu uzņem lielu ātrumu, un ietriecoties voblerī var izsist to ārā no zacepa, ja? A kam ir domātas tās drātis garās, kas citiem atsitējiem ir?
Man arī ir līdzīgi gadījies, ar paštaisītu atsitēju :) Atspēries ar abām kājām pret laivu pat nepakustināju. Man gan paveicās un atsitēju veiksmīgi atāķēju :)
Gint tur pat 3 žuburi nevajag -tas ir par tīkliem Vienkārši otrā pusē tur kur ir auklas iestellēšanas pederes no tā paša materiāla izloki āķus 2 gb Ar trosēm aizķersi vobleri un ar āķiem tīkluTos āķus nemaz nevajag lielus ,bet stingrus ,kā reiz no tāda paša diametra drāts
Rītā braucu uz bodi un pērku viss lielāko trīsžuburi , taisīšu es arī tādu ar trīsžuburi , jo tad , kad apakšā ir tīkls , atsist ir gandrīz neiespējami , bet Daugavā nogrimušu tīklu ir daudz , taisīšu universālu , tādu kurām var pēc vajadzības uzlikt gan troses , gan ķēdes , gan trīsžuburi .
Miljonas,pašķirsti Buma blogu tur arī bija atsitēja foto,pats nošpikoju, uzcepu un jūtos ar rezultātu apmierināts.A ja slinkums pašam taisīt, tad liekas, ka gintsgg šitādus verķus taisa.
Šodien zarā pakāsu xrapu un nu jau bija mans mērs pilns. Esmu dzirdējis par tādiem vobleru atsitējiem. Varbūt varat pastāstīt, uz kāda principa viņi strādā, un vai tādu bobleri, kurš tā normāli troiņiku ierāvis celmā, zem ūdens arī atsitīs?
kā asari visvieglāk notīrīt?
vnk cik esmu mēģinājis baigi grūti tīrās, līdz ar to vienalga kādu izmēru noķeru laižu vaļā, bet gribētos kādreiz apēst arī :D