arni, palasi jautaajumus un atbildes pie eksperta Ingusa Dukaljska! :) tur ir visa tev nepiecieshamaa infa!
Sveicināti visi copeslietas.lv forumalietotāji.
Man ir jautajums par tvičošanu un visu, kas grozās ap to pats esmu kaislīgs spiningotājs, bet kad sāku interesēties par tvičošanu atdūros pret faktu, ka nezinu prasības tvičošanas inventāram.
1.Kādam jābūt kātam, tā akcijai un testam?
2. Kādas firmas spoli labāk izvēlēties šim spiningošanas paveidam?
Ceru uz jūsu sapratni un vēlmi dalīties tvičošanas pieredzē.
jankovski...stiklašķiedras laivas līmē ar epoksīda līmi (sveķiem), meklēt labākajos būvmateriālu veikalos.
oskar b ...
tev PM ...
...un tā ir privātvēstule tev ',...,jo tu nezinot ,kas ir PM...
...ja esi mužiks ,tad atbildēsi...
milijonas9 malacis!!! tikai tos brakarus ar pashus vajadzetu nozilinat un satit vinu pasha tikla un iemest upe :D
tirgū brekši maksājot 0,35 Ls. Un tas nārsta laikā...
joonny...
1. US spininga kāti vairumā ir viendaļīgi, kas nozīmē, ka jāved 2+ metri gara truba, kura noteikti jāapmaksā ka papildus bagāža, pie tam, ļoti liela varbūtība ka lidostas security to paku kratīs - baigi bazuku atgādina :) Pat ja dabūsi divdaļīgu, jebkurā gadījumā standrat rokas bagāžas dimensijās tas neitilps un būs jāmaksā papildus.
2. Protams vari ari no e-bay, bet tas lēnāk un dargāk. Cabelas.com regulāri ir akcijas kadf piegāde uz US un Canada ir bezmaksas pasūtījumiem virs noteiktas summas. Pašlaik tāda akcija arī iet (pasūtījums no 99$), taču tā ir tikai līdz pirmdienai 28.05., tā kā tad jādomā ātri.
Sveiki!Man intresē viens jautājums sakarībā ar laivu.Vai kāds nezina kur var dabūt vai nopirkt stiklšķiedru laivai līmi?
tad jau var caur e-bay pasūtīt???Vai nesanāk dārgi pakalpojumi,es domāju-pasta pakalpojumi.
vai tas nozīmē,kad par spiningu ir jāpiemaksā kā atsevišķu bagāžu....
ja sākotnējās piegādes adrese ir USA, un "cilvēciņš" var iestūķēt vedamo rokas bagāžām, tad galīgi nav ne dārgi, ne sarežģīti..
Spiniga kātu gan var būt problemātiski gabarītu dēļ, bet spoles un citas kompaktas mantas bez problēmām....
Man cilvēciņš brauc no ASV un prasīja ko atvest,man interesēja mikro džigs un spole.Sakat kad tas ir sarežģīti....
spinim izmēru dēļ pasts parasti ir padārgs prieks....
pats krutākais un klasiskākais ir www.cabelas.com
Sveiki,copmņi.
gribēju uzzināt kādu Amerikas saitu kur var apskatīties un iegādāties spiningu.
izraksts no apollo.lv komentu peerleem,kaapec zivis slapstot upees----Staasta, ka tas notiekot aiz gruutsirdiibas, jo ziviim nav roku, ir tikai spuras, un taatad nav iespeejas kaartiigi noraut kulakaa.;)))))))))))
Es te drusku par putnu tēmu paturpināšu no Juglas ezera tēmas-šajā ezerā skaidrs- ir liegums līdz 1.jūlijam ar laivu atrasties ,man interesē Lubāna ezers kurā arī ir liegums līdz 20. jūnijam, bet atsevišķās zonās drīkst arī tagad -protams jau zonas nav atzīmētas dabā tik vien uz plāna-diez mani var sodīt par atrašanos ezerā ar laivu?
Baigi gribās normāli paspiningot kamēr vēl tīkli nav sabāzti krustu šķērsu.
It sevišķi bradāt drīkst un tur jau paceļas jautājiens, kurš tad vairāk tos putnus traucē -mierīgi laivojot vai tieši pa niedrām ložņājot.
Vēl kolēģis kaut kādā pasācienā putnu vērošanā pagājušajās brivdienās teicās ka laivas bij redzamas?
Nē, nu lai ar savu ezeru dara ko grib, bet nu 2,8... Laikam divnieku ar vieninieku sajauci, jo izklausās pēc O. Vailda cienīgas pasakas. :))
Man ar te viendien viens lika aizverties(malikjis). Sezhu ar sievas un delenu pie ventas,soreiz bez riikiem,tiri atpuuta ,peldes - ka jau shai laika pienakas,jo laicinsh jau smuks un majas sedet brivdiena nu butu taka greks.Nu vot, netalu no mums apsezhas viens chalis ap gadiem 35 aptuveni,jo nedaudz zinu vinu.Es so pasveicinu,vards pa vardam,ka sen nav redzets utt.Labi neko viss kartiba,shis tur vel savu suni peldina,kad man ieshaujas galva doma pajautat ka iet ar copi.Nu tas mans atalais pazina sak man lielities,ka esot viskautkas,Zandarti,Lashi,Vimbas,brekshi. Vienvardsakot sauca man visas sugas.Es ta apstulbu un saku shim"Tad jau tu laikam tiklu likshanu pieprot",uz ko amn atbilde "A kas tev pa dalju ko lieku,kas tu man kads brachka,bralens nah,ka man tev jastasta" .Laikam sho pamatigi sadusmoju un aizskaru.Apmetas rinkji un ar visu savu melno kranci aizvilkas talak. :))Bija jau iereibis,nebutu man gimene,varbut butu gribejis nakt izvicoties :D