atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

andriskkk 06.05.12
Uz ašu roku aprēķināju, man sanāca 100 grami = diametrs 2.56cm, bet 150 grami = 2.92 cm.

Atceroties, ka skolā bieži sanāca pielaist neuzmanības kļūdas, tad pieļauju iespēju, ka esmu kļūdījies :D
raihs 06.05.12
Vai vienkāršāk-varbūt kādam copes kastē mētājas kāda līdzīga svara apaļa svina bumba?
raihs 06.05.12
Ļautiņi palīdziet-man vajag aprēķināt,kāds diametrs būs 100 un 150g smagai svina lodei(bumbai). Mans intelekts kapitulē fizikas formulu priekšā:)
Nextalfonso 05.05.12
Sveiki Latvijas Patrioti!!! he he he
Šodien svarīga spēle Hokejā! Latvija & Krievija
Turam īkšķus - 2000.gada 5.maijā mēs uzvarējām!
Būtu takā laiks atkal viņiem vietu ierādīt!!! ;)
Sarauj Latvija!!! ;)
andriskkk 05.05.12
izmaini Change country: uz Latvia, spied get rates. Un ja joprojām ir free shipping, tad viss ir oki doki.

ķīniešiem parasti ir Worldwide frī šipings - par velti uz jebkuru zemes nostūri =)
AndrisG 05.05.12
bet piem kad skatās to free shipping, tad tur, kad atver sev vēlamo preci, tad pie free shipping ir jābūt europe?
Neesmu neko sūtijis, tapēc nava poņasa!
andriskkk 05.05.12
Konkrētajiem pieciem spēle nedaudz velk uz yo zuri tx minnow un crystal minnow krustojumu :D
andriskkk 05.05.12
Jā, pieci vobleri par 5.99. Uz tiem vobleriem ir bieži arī izsoles un var vēl lētāk nosolīt :D

Man strādāja visi pieci =) Pasūtīju vēl vienu citu modeli, bet tos nav sanācis izmēģināt :) Atnāca vobleri, bet krita ārā mēlītes :D Bet tur viņi forši ielīmējami. Cik pamēģināju vannā - spēle līdzīga flatrapam =)

Ā, jā. Iegrime tiem vobleriem ir kaut kur 70cm-90cm. Tiem pieciem :) Peldoši
AndrisG 05.05.12
andriskkk - tie visi 5 vobleri ir tikai par 6$ ?
milijonas9 05.05.12
sragiagiaA 03.05.12
Ne asakas! ;)
Uldish 03.05.12
Paldies par to pašu! Virzienu varētu atrast, jāatrod tik vieta..:D
un vēl jau līdz rītdienai daudz laika.. Ja skaita minūtēs..
sragiagiaA 03.05.12
Eh, vai ta man grūti... paskatījos kartē, vienīgais, ko ātrumā redzu ir Slocenes upe, tāds grāvis vien izskatās, bet aiz gara laika kaut tos pašus rotiņus var pamētāt, ja nu kāds asarēns trāpās, bet precīzāk nezinu, neesmu tur bijis.
Uldish 03.05.12
Kāds varētu ieteikt copes vietu Tukumā/tā tiešā tuvumā, lai var ar kājām aiziet no dzelzceļa stacijas vai autoostas? Būs rīt pāris stundas tur brīvas un tad labprāt pamētātu kādu gumijzivi vai ar pludiņu pasēdētu..
Pats nevaru internetā pameklēt, jo līdz rītvakaram internetā tieku tikai no telefona..
andriskkk 03.05.12
Varbūt kādam noder... Tā kā man dikti patīk izmēģināt jaunus vizuļus, tad visu laiku mēģinu iepirkt kaut ko jaunu, bieži vien arī lētos ķīniešus. Šodien ietestēju vienu porciju un visvairāk iekrita acīs šie:

http://www.ebay.com/itm/110832660167?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Šim pašam pārdevējam pameklējat piedāvājumā, ja interesē.

Dikti jau smuka spēle, gan vienmērīgi velkot, gan uztvičojot. Pievārēju vienu mēra līdaku, neizjuka, jāgaida, kad nāks lielāka fiša :D
AndrisG 03.05.12
uzsien uz spoles auklu, aiztaisi lociņu un tin! :D
cure 03.05.12
Ibio TU!!!!! tev vispaar ir sajeega kas par jautaajumu un kas tajaa ietilpst?????

ja nav tad seedi un kluseee un turpini taa kaa esi turpinaajis!
Headhunter 03.05.12
Ar SPOLI ibio
cure 03.05.12
Ka pareizi uztit auklu jaunu uz kasetes? :)
urmaas 02.05.12
MsLFi
Vot ar gumijas zivtiņām un tvisterīšiem var aiziet tādās izvirtībās,ka maz neliekās.Manuprāt izmantojot spinigošanā šos mānekļus ir viena no interesantākajām nodarbēm.Jo vari ar šamiem darīt ko un kā vēlies.Viss ir atkarīgs no izdomas un poņas.Vari izmantot šamos gan dziļumos,gan ari aizaugušos purva ezeros.Loms atkarīgs no zivju esamības un ēsmas pasniegšanas veida.
:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs