kāds var pateikt ''Rotiņa''darba laikus?
Spoks
Pie krodziņa var piebraukt.Bet kā jau rakstiju - Tur pamatgultne pienāk pie krasta.Ļoti akmeņains krasts.Tas ja copē Daugavas virzienā.Ir normālākas vietas.Protams ka visas nesaukšu.Izlasi PM.
kādu ieteiktu ņemt pītas auklas diametru twičam 8-16 gr mānekļiem.
Ko Tu tjos dolomītos taisies ķert?:))
Tur tak pamatgultne pienāk krastam.PM.
Man te viens saka, ka normāla vieta esot aiz Kapteiņa krodziņa, pretī tām salām. Tur nav nekāda privatā zeme? kāds dziļums? kāds varbut bijis ir?
Man viens klients man pasūtīijis jau vairākus kvokus ar ļoti lielām galvām-viņa pārliecība-lielam samam vajag baigo būkšķi!:)
Jā, man lūdzu iesveriet divus kilogramus 67kg samīgos kvokus un divus 15 kilogramniekiem :DDD
Usis:)
agloBĻA nazivajetsaa?
:D
tās ir lielo samu sitamās pagales, mīļais:)
Nu tad neko , būs vien jāiet pie Uša , tam ir ļoti smalki , pat pa kilogramiem sadalīts , jā lielos samus nevajag , ņem kvoku kas ir 5 kg samiem domāts un lielie tevi netraucēs , jā gribās rekordu uzstādīt , ņem kvoku priekš 100 kg , tad nāks tikai lielie . Vispār tā ir baigā štēlle , mājās izdomā cik lielu samu vajag , attiecīgo kvoku padusē un laid tik pakaļ .DDD
Usi , vai runa iet par tām pagalēm , kas Tev bodē , labajā stūrī mētājās .
gintsgg, nu es jau vēl ceru, ka kādreiz dzīvē uzradīsies izdevība tos pašam izmantot. Negribu no 0 visu to pasākumu kost vaļā. Gaidu, kad kāds mani ievadīs šjā arodā. :))
Protams, tas ir diezgan grēcīgi, ja paši lielākie sami peld gar mājas logiem a es viņiem lieku mieru, bet pietiek jau , ka zandarti un brekši ir šausmās :)
No "samatas" puses jau bij ari agrāk šlagbomis,tik vietējie bij viņu nomārrutkojuši.Ja sēdi no dambja,tad saliņai pa kreisi ir pasekls,biku tālāk metīsi tad būs dziļš.Pa labi no saliņas ir bedre.Lietus laikā neieteiktu no dambja copēt.Jo ir bijuši gadijumi,ka ieslīd ūdenī.Tad tik peldus līdz dambja galam.
Un vai tur tagad nav privātā zeme? Tas sanāk ķip uz sērenes pusi, netālu no samatas.
gint,man ar ir īstie , ir dziļumam un seklumam, ir samam līdz 5 kg, nu tipa tev un spce lielajiem karbonnieks:)
A kā ar to vietu pretējā krastā, pretī hesam? Tur es vienreiz uz samiem sēdēju,bet ļoti sen, kāds tur dziļums nezinu. Tur beidzas tas asfalts, kas iet gar Daugavu. Varbūt tā ir tā vieta par kuru stāstat? Es šeit aizkrauklē īsti neorientējos, kas kur. Esmu aizkrauklietis, bet copēju pārsvarā lejpus HES. Varbūt kartē varat parādīt tās seklās brekšu vietiņas? Būs baigais Paldies! :D
Kraft , vai negribi tos ,, īstos ,, kvokus notirgot ? Man arī ir radusies vēlme paprovēt to kvokošanu , jā vēl izdotos kādu samu ar tiem pierunāt , tad vispār būtu super .