atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

belijs23 08.05.12
nu skaidrs, šodien biju aizgājis līdz vietējam purviņam, karūsiņas jau ķeras, tikai ūdens no lielā purva gandrīz izžuvis, bebri vai nolaiduši? :(
itaalis 08.05.12
un veel kas, tagad uz vardulju ir pashaa laikaa, ja vien vari atrast... man pa weekendu uz varduleenu bij laps graabiens, bet paliku beshaa, jo paarmainjas peec aakji biju varduljai luupaa iestuteejis nevis vienaa pakaljkaajaa un mugurinjaa...yn varduleens bija jau pusaugu varde, bet nu, skats taads, ko ilgi neaizmirst... :)
itaalis 08.05.12
ha korkis :) ja veel to korki bik apdraaziisi formiigaaku, tad nereti lielie riimas pagraabs arii korki! reiz es pat savu korkiiti apgreidoju ar aakjiem :)
belijs23 07.05.12
jāpamēģina būs sapali paķert bez pluda, pagaidām burbuļa vietā uzsēju vīna korķi, varbūt mazāk baidīsies zivis, nevaru sagaidīt maijvaboļu laiku :)
vienkars 07.05.12
parcopi.lv intresants rakstiņš.
Vairis30 07.05.12
Paskaties karpu sadaļā!!!
edijs. 07.05.12
kā vārīt kartupeli priekš karpām? cik ilgi viņš ir jāvāra? cik lielu apmēram vajag?
OskarsB 07.05.12
sazānus bieži vien izvelk ar gumijas zivi un nevis izvelkot aizķertu aiz sāna,bet ar gumijas zivi tieši iekšā mutē.,tas jau sen visiem skaidrs ka starp zivīm tīru veģetāriešu nau..! :D
matata 07.05.12
Nesen pāršķirstīju šī gada sākuma copeslietu numuru, kur bija pagājušā gada labākie lomi publicēti. Karpu sadaļā ļoti daudz zivju bija aizcemmerēts, jo kā māneklis norādīta gumijas zivs, vobleris utt. Vai tad nav neētiski ievietot šādi iegūtas zivis rekordu tabulā, ja pēc noteikumiem viņas ir nelegāli noķertas, jo cemmerēt tak nedrīkst! Tāda baigā pretruna sanāk.
parcopi.lv 07.05.12
aakkis 07.05.12
Wiking 06.05.12
Ebro, saturies! ;)
raihs 06.05.12
Nu man sirds mierīga:)
andriskkk 06.05.12
Pie šādiem skaitļiem tas diametra pieauguma samazinājums vēl nav tik izteikts - rādiuss mazs :)

Precīzi, skaitļi - nenoapaļoti

100 grami = 2.559
150 = 2.929
200= 3.224

Es noapaļoju. Kā redzi - noapaļojot to pieauguma samazinājumu nemanīji =)
raihs 06.05.12
Ja ēsmas zivtiņa ir virs kilograma,tad neko vieglāku nemaz nevar izmantot-nevilks lejā:))
Wiking 06.05.12
Uz kādas laivas Tu to lielgabalu stādīsi?
Skat ka atdeve neapsviež riņķī! :)
AndrisG 06.05.12
Tagad skolās pie tilpumiem pī pieņem par 3! Nu vismaz manā lauku skolā;D
raihs 06.05.12
andriskkk
Hmmm...100g-2,6, 150g-2,9 un 200g-3,2...
Pēc loģikas 200 gramīgai lodei vajadzētu būt mazākam diametra pieaugumam,nekā no 100 uz 150g-kaut kādi 3,1cm ,ne?
raihs 06.05.12
Nu viss -tēma slēgta-vēlreiz PALDIES! Samiem tagad būs p**ģez!!!:)
raihs 06.05.12
Juurasbullis
Kaut kā izlaidu Tavu infu! Paldies-principā Tavi dati praksē apstiprina andriskkk aprēķinus

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs