atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Brusis 22.04.12
Tūliņ ltv1 rādīs,kur palikušas vimbas??????????????/
orests 21.04.12
Kam interesee Rubenes Anssi,saak nnemt karpas.
itaalis 21.04.12
naak vakars un naak copmanji forumaa..
zogs 21.04.12
itaalis 21.04.12
a man sutka jaaseezh :( bljin, vakar kad biju copeet lietus lija un svaadaak slikts laiks, shodien kad darbs, laiks vairaak kaa aber superiigs :( riit un pariit kad uz sapaliem atkal noteikti liis :D
itaalis 21.04.12
nu taa jau laikam ir! znachit jaameegjina! :)
zogs 21.04.12
Te gan šodien klusums! Lielā daļa pie dabas,ko nu kurš.. talko, copē.. Man šoreiz no laukiem uz lielpilsētu sanācis +telpas lielāko dienas daļu
zogs 21.04.12
Da te kaut kur bija visādi komenti,laikam topikā pie pavadām... runā,ka ar 0.6 esot pietiekami.Tālab jau viņa tiek slavēta kā varen ņipra un caurspīdīga(This line is made by combining a carbon base (polyvinylidene fluoride) and other materials to form a line that is almost invisible underwater since its refractive index is the same as water. Therefore it is very useful in clear water. ) Aber ko nenokož? Dzelzi? Nu labi.. manas iecienītās kevlara arī pāris ir nocirstas kā ar skalpeli! Bet no cik izvilktām procentiāli tas būtu? Tanī brīdī jau skrobe ir, bet ja pavada ietekmē copes biežumu ,komfortu
,pārliecību utt...???
itaalis 21.04.12
Zogs-nokodiis tev taas liidakas to pavadu
zogs 21.04.12
Neko nezinu par fīderi, bet fluorokarbona auklu pavadām izmanto visādu zivju copē! Es taisos to pamēģināt spiningam, t.i. līdakām...
itaalis 21.04.12
atvainojos, gribeeju teikt chalji! :)
itaalis 21.04.12
alji, ko juus domaajat pat flurkarbona auklu, ja vinju izmantotu fiiderpavadinjaam?
sevalods 21.04.12
Tieši tā arī ir. Taka brauc droši uz to skati.
filips 21.04.12
Puikas jau tapeec tev to cheku arii atstaaj, lai tev veelreiz nav jaamaksaa! Parasti vini to dara, ja tev tam dzelzs zirgam kaada maza kaitiite ko sataisiit palikusi! Man personiigi divas reizes ir atdevushi ceku un taa arii pateikushi, ar shito pashu naac pectaam atkal pa taisno uz boksu! A kapeec uz ceka datums cits ne reizi veel neviens nav prasiijis!;) Da i kaada vinam dala, varbuut es tanii dienaa samaksaaju, a shodien uz skati laizhu!:)
sevalods 21.04.12
Par to apskati. Ja nemaldos tur nav nekādu problēmu. Vēlāk uzzvanīšu un pārliecināšos un tad uzrakstīšu vai tiešām tā ir.
bacis 21.04.12
bet ja piekers ka tu vinus gribi apsmaukt 100 punkti ka apskati atkal neiziesi.
andriskkk 21.04.12
Paldies :)))
filips 20.04.12
andriskkk Ar shito pashu kviiti un ceku, vari iet veelreiz neko nemaksaajot, pa taisno uz paarbaudes boksu un gatavs! Saku no savas pieredzes! Ja iesi pie lodzina, panems kaa par etkaartotu, 8ls!
rob4ik21 20.04.12
Ritdien, 21.datuma ir Lielas Talkas diena, pati neparastaka -zemudens - notiks seit: lzmk.lv/work

Video no ieprieksejas reizes:
piparins 20.04.12
Gribu nopirkt jaunu kātu tādu lai varētu ķert mūsu ezeros zivis brekšus ,līņus ,karpiņas.(līdz 1,5kg)
Mans kāts ir tests30-60 man liekas ir pa rupju.Kādu izvēlēties pareizu testu?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs