a man sutka jaaseezh :( bljin, vakar kad biju copeet lietus lija un svaadaak slikts laiks, shodien kad darbs, laiks vairaak kaa aber superiigs :( riit un pariit kad uz sapaliem atkal noteikti liis :D
Da te kaut kur bija visādi komenti,laikam topikā pie pavadām... runā,ka ar 0.6 esot pietiekami.Tālab jau viņa tiek slavēta kā varen ņipra un caurspīdīga(This line is made by combining a carbon base (polyvinylidene fluoride) and other materials to form a line that is almost invisible underwater since its refractive index is the same as water. Therefore it is very useful in clear water. ) Aber ko nenokož? Dzelzi? Nu labi.. manas iecienītās kevlara arī pāris ir nocirstas kā ar skalpeli! Bet no cik izvilktām procentiāli tas būtu? Tanī brīdī jau skrobe ir, bet ja pavada ietekmē copes biežumu ,komfortu
,pārliecību utt...???
Puikas jau tapeec tev to cheku arii atstaaj, lai tev veelreiz nav jaamaksaa! Parasti vini to dara, ja tev tam dzelzs zirgam kaada maza kaitiite ko sataisiit palikusi! Man personiigi divas reizes ir atdevushi ceku un taa arii pateikushi, ar shito pashu naac pectaam atkal pa taisno uz boksu! A kapeec uz ceka datums cits ne reizi veel neviens nav prasiijis!;) Da i kaada vinam dala, varbuut es tanii dienaa samaksaaju, a shodien uz skati laizhu!:)
andriskkk Ar shito pashu kviiti un ceku, vari iet veelreiz neko nemaksaajot, pa taisno uz paarbaudes boksu un gatavs! Saku no savas pieredzes! Ja iesi pie lodzina, panems kaa par etkaartotu, 8ls!
Gribu nopirkt jaunu kātu tādu lai varētu ķert mūsu ezeros zivis brekšus ,līņus ,karpiņas.(līdz 1,5kg)
Mans kāts ir tests30-60 man liekas ir pa rupju.Kādu izvēlēties pareizu testu?