spradži, jocīgi, ka blakus stāvēja vēl vērtīgākas mantas, bet tās nepaņēma.
par sunju kluseeshanu-98% ka trankvilizatoru shaujamais! :)
bet nav jau teikts ka vedeeji ir arii tie kas zaga! :)
Leiši ņipri puikas, furgoniem no Zviedrijas ved fenderētos motorus...
Ūupsss, vai kāds var izpalīdzēt ar tādu lietu kā KAPROLONS? Nepieciešami divi gabali 50mmx220x220! Protams var būt vienā gabalā....
nu taa peec logjikas vajadzeetu buut! vai suuta, vai ved tas cits jautaajums! ar senci spriedaam ka ir jaabuut pilniigam analfabeetikjim, lai to visu meegjinaatu realizeet lv! ir vieniigaa iespeeja kautkur dzilji dzilji laukos, bet arii baigais risks!
man ogres policisti teica ka lietuvieši uzdarbojas, esot arī kādi paņemti ar pilnu busu visādām mantām
zienaaz, ja gudri, tad ne vieteejaa tirguu! jo apmeeri ir pamatiigi! pat pa bez tabu reiz raadiija! laikam arii zinjaas, bet no taa nekas nemainiijaas! pieklusa uz laiku un akal saaka!
sienaaz, kur var buut tik daudz zinjotaaju! ropazhu pagastu pizgjiija uz nebeedu, neviens nevar zinaat par visiem! vieniigais kas var zinaat kaut ko ir pastnieki! tie zin i pa sunjiem i visu citu! bet pieraadiit tu neko nevari! menti to sauc par pashu nolaidiibu! man bija aizdomas kas to dara, 2 naktis seedeeju pie to chalju maajas, bet uvi, vienaa no tajaam naktiim atkal bija kaads aptiiriits, a tie chalji taa rii guleeja liidz riitam! mums bija daudz versijas par iespeejamiem autoriem, bet nevienam neko piesiet nevareeja! kameer pie rokas nepiekjersi tikmeer arii nekas nebuus liidzeets! ...
mums ssonakt aizvilka zaalespllaaveeju traktoriiti, cena ap 2000 LVL.
Nez domāju ka ziņotāji viņiem ir, kā var zināt, ka tur kautkas stāv, no ceļa neko nevar redzēt, vai naktī kāds guļ, vai neguļ, to nevar zināt, uz dullo braukt un zagt, neticu.
Nepilnā pusgadā no ciema jau aiznesuši ļoti daudz.
Kur viņi to mantu grūž.
Ja padzirdat ka kāds nopircis dzeltenu stigas zālespļāvēju pa lētu naudu, dodiet ziņu
peedeejos triis gadus taa shaika dziivojaas pa riigas rajonu, tagad kaarta juurmalai! tie nav no saveejiem! vnk profi :)
sienāzi, ar suņiem un evoru māju no profzagļiem nesargā, tam domāta apdrošināšana, ja netici- paprasi man:)
hehe :)
muus arii taa pati brigaade apmeeram pirms triis gadi aptiirija! mums personuiigi huskvarnas trimeri pa 460 ls nopiizdoja maitas taadi! kaiminji arii tika apzagtio liidz riebumam!
mums maaja bija 2 sunji kurus pa nakti laizham valjaa un neskatotis uz to trimera nav, tik no riita mega knaibles atradaam pie shkjuuniisha durviim!
kaiminjsh to uzzinaajis ielaida savaa shkjuuniitii kaukaazieti-peec trim dienaam trimeris ar motorzaagjis pazuda, a kaukaaziets joprojaam shkjuuniitii :D
pats galvenais ka menti neko nevar izdariit! cik zinu uz tiem pidariem ir arii shauts, bet bez rezultaatiem... vopshim turaas chalji.... :)
Da zinātāji tīra, visi kaimiņi jau aptīrīti. Man interesē kā viņi man suni apklusināja !!!!!
eh.... nabaga juurmalnieki... tagad taa seerga piemekleejusi arii juus! :D
Sienaazi , priekš kam Tev vajag lai obligāti nozog , jā ir kas lieks atdot tāpat , gan jau kādam noderēs .DDD
sienaaz, trimeri, zaagji, kruumgrizhi utt?
..
Kādam pierīgas rajonā pēdējā laikā nav kautkas zagts ? Garāžas tīrītas, utt ? Arī palielas un padārgas mantas ?
..