atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gintsgg 17.04.12
Nu re , Tu pats visu zini , a es te nopūlos rakstīdams . D
itaalis 17.04.12
ar sliekaam ir taa, ka baigi daudz siiko ashuku un stagaragu var sasaukt, kas peec tam eesmu pluukaas! tad jau labaak mushu kaapurus, vai arii to pashu slieku tikai caur galjas mashiinu izlaist!
itaalis 17.04.12
gint, tu aizmirsi piebilst ka melzemi veel vajag! :) tam kombim vismaz cena smaidosha-10kg laikam ap 4.60 ls :)
itaalis 17.04.12
ja blakus nav citu copmanju tad straadaa, bet peern bulljupee paarliecinaajos ka pie kaiminju buushanas bik pa shvaku! un linseeklas taapat tam kombim vajag! :)
gintsgg 17.04.12
Itālis , ko Tu čakarējies ar to barību , paņem Dobeles kombikormu , klāt mazliet veikala barības smaržai un klāt kapātas sliekas , tas Tev nav problēma , un zivis teiks ,, kas var būt labāks par šo ,, .
itaalis 17.04.12
nea, to man baltkrievi ved! :) pats nelietoju, bet mamma taisa visaadas zaaliites un uzleejumus! :)
MrDaniiC 17.04.12
Spirtu ar mošk vajag? :D 15kg - 65ls! Tas ir ujj ku daudz šnabis! apmēram 40l ! :D
itaalis 17.04.12
Shitajaa foruma sadaljaa var runaat par visu ko! :)
MrDaniiC 17.04.12
Ja vēl kautkas interesē, raksti privāti.. Lai nav japiesāro forums! :))
itaalis 17.04.12
paldies! :)
MrDaniiC 17.04.12
itaalis, protams ka var :) 50g - ~1.65ls
itaalis 17.04.12
MrDainiic-borskaabi var dabuut? :D
MrDaniiC 17.04.12
Es reāli linsēklas beru klāt ~1 sauju uz 1kg... un nesūdzos...
MrDaniiC 17.04.12
spirtu savajadzējās? :D:D:D
MrDaniiC 17.04.12
itaalis, jep.
itaalis 17.04.12
nu lats par 500grami jau izklausaas labaak!
MrDainiic-tu aptiekaa straadaa?
itaalis 17.04.12
nu ok, var jau njemt smalcinaatas,itkaa leetaak, bet tad tie sanji jaapiemet pie elektriibas uz malshanu, var malt ar rokaam, tad laiks it zudumaa, jo 2kg samalt i daudz, tas speeku veel atnjem un energjiju, akal izdevumi uz paiku ko pats eedu! :D

kaadas veel alternatiivas???
ja neliek to linseeklu, tad zivis aatri piesitiis punci un uz maniem taarpiem i virsuu neskatiisies...

veel jau var buut, ka NG-NG taas proporcijas bik paarspiilee! Tomeer 1/5 ir daudz...
MrDaniiC 17.04.12
500g maksā 0.80sant, plus aptiekas uzcenojums, karoč ~1ls... bet tās nav ne smalcinātas ne maltas...
marti 17.04.12
itālis: nav man nekādas slepenās zivju barības receptes ar rudzu miltiem :) sklandrauši gan garšo :)))
MrDaniiC 17.04.12
itaalis, tā viņš i! :D ša paskatīšos mošk lielāki iepakojumi ar pieejami!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs