jaameklee kaada kjiimija kas ziviim uzlabos veedera izeju, mosh leetaak sanaak...
aapaac, daargi gan! un ja uz bariibu vajag 1/ vai 1/7 tad pipec...
uz 10 kilogramiem bariibas 2kg linseeklu tas ir 0.98x8=7.84 aapaac!
marti-kam tev rudzu miltus?
MrDainiic-tas kilogramaa vai par kautkaadu iepakojumu!
Vnk darbaa gribas bik sareekjinaat cik izmaksaas manis pashtaisiitaa bariiba! :)
itaalis, aptiekās... pie manis cena viņai ir 0.98 sant maltas, un 0.72sant, smalcinātas...
mazajās bodēs nebūs tā pat kā tur nav rudzu milti :(
maximaa ar vienu x vismaz neatradu! a varbuut arii cenu zinat? :)
Aptiekās esot lētāk, nekā veikalos :))
un tās linsēklas ko tur pārdod pat ir sējamas :)
es pirku ēšanai, bet man bērni pa sētas smiltīm spēlējoties izbārstīja un izauga plikās smiltīs veselīgs linu raksts. pat ar visiem ziediem beigās un jaunajām sēklām :)
eu chalji, kur var nopirkt linseeklas, ja neskaita salmo veikalu?
Itaalis,neliels precizējums.NG ir makšķernieks.Speciālisti ir tie umņiki,kas šos pretrunīgos punktus rakstīja.Diemžēl,autori nav zināmi.Ierobežotas pieejamības informācija;)
iet runa par punktu 25.2.
kjipa ka liidz 1.maijam nedriikst makshkjereet kanaalos, bet tur ir paskaidrots kaados kanaalos! Muusu speciaalists NG-NG meegjinaaja man pateikt to, ka bulljupee nevar liidz 31.maijam! tad nu es iepazinos siiki un smalki ar noteikumiem un secinaaju ka var!
Par ko runa! Es muņikiem to pastāstīju(nu kad tas parādījās) smējāmies visi....
itālis, juridiski tas skan, tā. 30.1.5. Daugavā, no moliem un no tās ietekas Rīgas jūras līcī 6,5 kilometru posmā augšup pret straumi līdz augstsprieguma pārvadam Rīgas pilsētas teritorijā, kā arī Buļļupē, Loču kanālā un Sarkandaugavā – no 1.maija līdz 31.maijam; ir speciālā norma, tādējādi uz to nav attiecināmi vispārējie aizliegumi.
Buļļupē nedrīkst makšķerēt maijā. Tas saistīts ar lašveidīgo zivju mazuļu ielaišanu šajā teritorijā.
Zogs
Aizliegts smēķēt 10m no .... .
Burtisks tulkojums-atļauts smēķēt lidz 10m no .... .Jo 10m no .... smēķēt ir aizliegts!
:DDD
Baigais slinkums iedziļināties, tas ir lasīt MN, bet ja tur tā raxtīts, tad tas ir likums un likums ir jņem burtiski, tātad tā arī ir!
Tas pats ,kas ir (bija) nezinu vai mainīts, lēmums par pīpošanu... tas skanēja: aizliegts 10m no... tobiš 9.99 un 10.01 dikstēja... Un visi sodi.kas bija (ir) uzlikti nav likumīgi!
nu tad driikst tak liidz 1.maijam vai nee?