atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

itaalis 17.04.12
jaameklee kaada kjiimija kas ziviim uzlabos veedera izeju, mosh leetaak sanaak...
itaalis 17.04.12
aapaac, daargi gan! un ja uz bariibu vajag 1/ vai 1/7 tad pipec...
uz 10 kilogramiem bariibas 2kg linseeklu tas ir 0.98x8=7.84 aapaac!
MrDaniiC 17.04.12
itaalis, 250g
itaalis 17.04.12
marti-kam tev rudzu miltus?
itaalis 17.04.12
MrDainiic-tas kilogramaa vai par kautkaadu iepakojumu!
Vnk darbaa gribas bik sareekjinaat cik izmaksaas manis pashtaisiitaa bariiba! :)
MrDaniiC 17.04.12
itaalis, aptiekās... pie manis cena viņai ir 0.98 sant maltas, un 0.72sant, smalcinātas...
marti 17.04.12
mazajās bodēs nebūs tā pat kā tur nav rudzu milti :(
itaalis 17.04.12
maximaa ar vienu x vismaz neatradu! a varbuut arii cenu zinat? :)
andriskkk 17.04.12
Aptiekās esot lētāk, nekā veikalos :))
marti 17.04.12
un tās linsēklas ko tur pārdod pat ir sējamas :)
es pirku ēšanai, bet man bērni pa sētas smiltīm spēlējoties izbārstīja un izauga plikās smiltīs veselīgs linu raksts. pat ar visiem ziediem beigās un jaunajām sēklām :)
daddy_j 17.04.12
ss.lv
marti 17.04.12
RIMI, MAXIMA utt :D
itaalis 17.04.12
eu chalji, kur var nopirkt linseeklas, ja neskaita salmo veikalu?
Brusis 17.04.12
Itaalis,neliels precizējums.NG ir makšķernieks.Speciālisti ir tie umņiki,kas šos pretrunīgos punktus rakstīja.Diemžēl,autori nav zināmi.Ierobežotas pieejamības informācija;)
itaalis 17.04.12
iet runa par punktu 25.2.
kjipa ka liidz 1.maijam nedriikst makshkjereet kanaalos, bet tur ir paskaidrots kaados kanaalos! Muusu speciaalists NG-NG meegjinaaja man pateikt to, ka bulljupee nevar liidz 31.maijam! tad nu es iepazinos siiki un smalki ar noteikumiem un secinaaju ka var!
zogs 17.04.12
Par ko runa! Es muņikiem to pastāstīju(nu kad tas parādījās) smējāmies visi....
eerglis 17.04.12
itālis, juridiski tas skan, tā. 30.1.5. Daugavā, no moliem un no tās ietekas Rīgas jūras līcī 6,5 kilometru posmā augšup pret straumi līdz augstsprieguma pārvadam Rīgas pilsētas teritorijā, kā arī Buļļupē, Loču kanālā un Sarkandaugavā – no 1.maija līdz 31.maijam; ir speciālā norma, tādējādi uz to nav attiecināmi vispārējie aizliegumi.

Buļļupē nedrīkst makšķerēt maijā. Tas saistīts ar lašveidīgo zivju mazuļu ielaišanu šajā teritorijā.
urmaas 16.04.12
Zogs
Aizliegts smēķēt 10m no .... .
Burtisks tulkojums-atļauts smēķēt lidz 10m no .... .Jo 10m no .... smēķēt ir aizliegts!
:DDD
zogs 16.04.12
Baigais slinkums iedziļināties, tas ir lasīt MN, bet ja tur tā raxtīts, tad tas ir likums un likums ir jņem burtiski, tātad tā arī ir!
Tas pats ,kas ir (bija) nezinu vai mainīts, lēmums par pīpošanu... tas skanēja: aizliegts 10m no... tobiš 9.99 un 10.01 dikstēja... Un visi sodi.kas bija (ir) uzlikti nav likumīgi!
itaalis 16.04.12
nu tad driikst tak liidz 1.maijam vai nee?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs