22.Aizliegts iegūt:
◦22.3. līdakas – no 1.marta līdz 30.aprīlim;
Kas vakar varēja beigties???
Man liekās ka vakar beidzās , Dzerve teica ka šodien dosies līdakās .
Sveiki man tds jaut-- kad beidzās lidaku liegums??
Ruu> 90.tajos biju universālis, i pludiņoju i grunteņoju, mēģināju visu ko, kādu laiku biju kritis uz līņiem un zanderiem vasarā, pavasarī ālantiem, tad bija sapalu periods :) Bet nu pēdējos 10 gadus pārsvarā tik punktainie un pa retai līdakai, sapalim.
Dresseden. es šitādu putriņu ar taisu , sevišķi ja copē ilgstoši uz breksi ar fīderi. (nu 2dienas un uz augšu) Baigi labi strādā. Vienīgi es vēl lieku klāt grūbas. Tad ari ja ir vajadzība tās pašas lieku uz āķi kombinējot uz slieku.
Protams klāt normālu/labu gatavo barību.
Price/performance ziņā neko labāku nezinu.
Laba tīra barība protams laba lieta, bet 2+ dienas norukāt tikai ar gatavo barību baigi dārgi un nemaz nav vajadzīgs. šitais putrveidīgais baigi labi piesien zivi uz ilgāku laiku.
sulla a tu tikai punktainos kjer,vai arii kaadu karpveidiigo ar pamaani?
Ruu> maijs + septembris=the best mēneši gadā, vismaz man :)
jaa shodien pabiju laukaa,gribaas aatraak atpakalj iekshaa,veejsh,auksts un veel no gaisa naak lejaa,no otrdienas viss mainiisies,cerams ka uz labo pusi,6dien paredzeeta taakaa cope,tagad seezhu un mieriigi knjibinos gar lorinjiem,jaasaved beidzot kaartiibaa pludinj makshkjere.Bet nu visas domas par maiju,maijaa kjersies viss un visur,domaaju ka visi piekristu ka maijs ir labaakais copes meenesis,protams ne zandartam:)
Man kā reiz tagad ar makgaivereni, foliju un kokvilnas striķi vis ir novadīts duskabīnē. :) Lai tajos brīžos ka pieslēdzu silto ūdeni nav plūdi.
Tāpēc jau jautāju,jo citus gadus ātrāk par vasaru uz copi parasti neesmu ticis, bet vienā galerijā redzēju ka džeks jau sēdējis pie ezera. Man jau patīk ta mierīgi baudot pasēdēt ar pludu un gruntenīti.
Naits> par caurulēm neko nepateikšu, ibo neesmu specs. Bet ko gribi no pierīgas ezeriem? Tik agrā pavasarī sāk ar upēm tomēr, ezeros varēs līst kad uzsils ūdens, ar 1. maiju.
Lai beigtu spamot.
Man vienkarši šodien pilnīgs besis uz copi neaizbrauksi, ar moci nepabrauksi, darbnīcā nav elektrības un majā siltā ūdens truba aiz sienas sāka tecēt. Varbūt kāds var aizdot cauruļu kausējamo aparatu un 20 cm 25mm plastmasas cauruli. Rīgā visi nomas punkti cietun 4m caurules pirkt negribas.
Un par copes tēmu, kas šobrīd ir ar pierīgas ezeriem? Vai ir vērts jau braukt ko mēģināt un kur vispār braukt, lai varētu tikt klāt.
Ta recepte ko devu ideali der fiderim,bariba nav lipiga,ja negaz klat udeni!Vina ir diezgan irdena,no barotavas skalojas normali,turklat to putru var maisit ar jebkuru gatavo.Man vienlidz labi stradaja uz raudam,breksiem un karusam visu ieprieksejo sezonu. :) Galvenais piemeklet pareizo smaku gatavai baribai.
nuja,visur tur kur muusu nav,taas zivis ir lielaakas:)taa vinjsh ir
Es atkal,kad bija knapaaki laiki mochiju Dobeles Dzirnavnieku iekshaa,ja blakus neseezh NG tad zivis naak uz urraa.Tagad shitajaa aukstajaa uudenii taapat neko saldu nedriikst,veelaak jau var zaptes mest iekshaa:)
gan jau ka var mekleet, tik jaazin kur un uz ko :)
kas nu kuram liels,bet Latvijas rekordu tur var nemekleet,saliidzinaajumaa ar Salacu nestaav klaat,toties lejtecee ir normaali aalanti.
4-as devas udens,1-na deva mieza graudu,1-na deva spraukumi,1-na deva maltas kukuruzas.
Verdosa udeni ieber mieza graudus,vara 3 minutes uz lenas uguns.Izsledz uguni,leni maisot pieber 1-nu devu spraukumu.Uzliek vaku un lauj piebriest,kad bikin ir atdzisis pieber 1-nu devu kukuruzas.Gatavai putrai pieber 1kg gatavas,smarzigas baribas.Pec tam var likt klat koriandru,kaneli vai chilli piparu.Auksta udeni sie tris komponenti dod labus rezultatus! :)
P.S. Man katra deva ir 0.5L alus kauss.Baribas sanak pietiekami daudz....Izmaksas minimalas,spraukumi un kukuruza copes bode maksa ap 0.80Ls kilograma.Ar divam pakam pietiek aptuveni 3-im reizem! :)