atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Ruu 07.04.12
To ka es dziivoju netaalu no taas:)
itaalis 07.04.12
nu ja.. iisteniibaa jokaini jau ir, darbaa seezhot es mekleeju info tikai par man nezinaamam copes teemaam! info par sapalu copi nekad neesmu mekleejis, jo kjeru tos cik sevi atceros...

Ruu, a ko tu zini par Padedzi?
Ruu 07.04.12
nekaadas njirgaashanaas,viss ir ljoti nopietni:)
itaalis 07.04.12
ruu, beidz njirgaaties! :)
Ruu 07.04.12
Ierosinu,iecelt itaali ekspertu sadaljaa par Lielo sapalu speciaalistu,tad vareesim visi iet prasiit padomus muusu sapalu guru;)
itaalis 06.04.12
veel jau svariigi kur copee, uz ko un ko copee! :) bet pamatideja ir vienkaarshsa! galvenais tagad kad uudens auksts pieshaut klaat kko asumam! :)
itaalis 06.04.12
duglas, palasi NG sadaljaa ko chalji prasa par bariibaam! nu tur buus pareizaas proporcijas! Veelreiz pasties to video un klausies uzmaniigi ko NG staasta! Vinjsh vnk ir noslinkojis uz zemi, vish pats to atzina! :) vari nelikt baltos, ja sliekas vairaak ir pieejamas, tak sakapaa slieku! bariibaa liec to pashu ko uz aakja, tik slieku obligaati sakapaa! man doma naakamnedelj atklaat feeder sezonu bulljupee, es jaukshu bariiba+zeme=plus caur galjasmashiinu izlaistas komposta sliekas! vajadzeetu buut labam rezultaatam! :)
Duglas 06.04.12
es to zemi maisu protams, bet pēdējais video kur Grabovskis ķēra mazupītē pie kuldigas viņš zemi nemaisīja klāt. Varbūt nemāku bet man atšķaidītās barības nestrādā, ja sataisa kreptīgo no 3 pakām Salmo + tārpi tad viss notiek . Bet vispār es barību lietās slikti orientējos, pamēģīnāšu ko tu ieteici, paldies
itaalis 06.04.12
Duglas, nu noziedo lats piecdewsmit par vienu paku bariibas, sajauc ar zemi un bik baltos pieber un buus kedaa! vechi raksta ka kjiploku vajag tagad pavasarii bik pieshaut vai koriandru un tad vsp buus zveeraa! tas nav daargs prieks! ;)
Duglas 06.04.12
paskatījos ko latgale raksta, tur veči vēl spriež par ledus biezumu. Varbūt jābrauc tur
itaalis 06.04.12
Dugals, nav tik traki! :)

Jautā itaalis | - Kategorija nav norādīta -

Chau!

Par bariibu tilpumu!

12litri bariibas(vekala bariibas)cik tas ir kilogrami? varbuut esi meerijis un zini, jo tu tak pa saceneem dziivo! :) ja nezini ar nav lielaa beeda! :)
Atbild Normunds Grabovskis

kā mitrina un kādu barību izmanto, 17 litros, kas agrāk bija pludiņnieku limits varēja iemaisīt i 4 kg i 6 kg barības, tagadējie 20 litri ir 4 kg barības un 9 kg zemes, t'ā, ka 12 litri būs +- 3-4 kg barības, jeb 2 kg barības un 4-6 kg zemes
Atbildēts: 4.aprīlis 2012, 13:03 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Duglas 06.04.12
itaalis, piekrītu ka vajag barot, bet saproti, ja baro tā kā grabovskis, tad vajag barību par latiem 10-20 sapirkt lai pus spaini sataisītu kokteili ar barībām + motili+ balto+kaviārs ar smirnof ... kur es no studenta pensijas šito varu sapirkt ? A visādi knoriņi un miežu putra man vismaz nestrādā. Tapēc mēgīnu pec principa "a ja nu pēkšni tāpat sanāk..." . Diemžēl šoreiz "osečka" , nenostrādāja.
itaalis 06.04.12
laikam zivis kjeraas tikai NG! visi kaut kur brauc un peec tam breec ka zivju nav! Tikko Duglas iemeta infu ka neko nav dabujis un peec tam atziistas ka negrib iebarot! Ar to jau vajag saakt! :)
es gan nekad nesuudzos, ja negribu barot, tad izveelos kjert zivis kam piebaroshana nav vajadziiga, piemeeram kjeru sapalus! Redz biju pagaashnedeelj un sakjeeru! riit braukshu, un sakjershu veel! veel varbuut sveetdien jaizkaato liidz upei, redzees kaada pagoda buus! Vopshim vechi domaajiet! zivis mums upees ir , un ir pietiekami! :)
aakkis 06.04.12
"Senā dzīvesveida skola". Noslēpumu pētīšanā pieredzējušu alķīmiķu vadībā visi zinātkārie muzeja apmeklētāji varēs mēģināt ūdeni pārvērst vīnā, atklāt mūžīgos sērkociņus un pārliecināties, ka nauda ...nedeg.
Žēl ka tas jau bija 12.02 Bauskas pilī,labi pietiek man pa špickām.
itaalis 06.04.12
aakji, pasties neoshop piedaavaajumaa :)
aakkis 06.04.12
Neesmu redzējis tās špickas,un nemaz neinteresē.Nav nekā mūžīga!
Ruu 06.04.12
kas var buut muuzhiigs pa 2.99:))
itaalis 06.04.12
aakji, tad iekomentee to dzineeju!
aakkis 06.04.12
Beidzot "mūžīgais dzinējs" pat tirdzniecībā!D
itaalis 06.04.12
klau, chalji, tagad neoshop tirgo muuzhiigo seerkocinju pa 2.99! juusu domas par to prichendaali! ir jeega panjemt, vai arii nokausies baigi aatri?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs