atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

snipiens 06.03.12
Par līdakām.Skolas laikos čomam lauki bija pie Ineša un tur vietējie novaktējot nārstu niedrēs līdakmammas dūra ar dakšām un krāva vezumos,lai vestu mājās.Tas bija dabīgs process laukos dzīvojot,paņemt no dabas to ko var.Par nošautajiem lopiņiem mežā un nocirstajiem kokiem neviens īpaši nesēro!Agrāk dzīvoju pie vienas lašupītes un vecie cilvēki stāstīja kā Latvijas laikos mucām sālījuši lašus.Katrā mājā bija žebērklis.Vienkārši tagad mākslīgi ir uzpūsta pasaules glābšanas scēna un viss ir attīstījies tiktāl,ka cilvēciņiem vairs nepietiek ar to,ko daba var saražot!
Asaris19 06.03.12
Neņemat vērā, viss ok, vnk nets bija uzkāries..
Asaris19 06.03.12
Eu palīdzat, man šeit ir albūmsd kurā nav nevienas bildes, un vnk nevaru izdzēst, jo nav nekur pogas dzēst..
dzhams 05.03.12
J...: Skaties, ka neapraudies no savas trulprātības!
jeeska 05.03.12
Suilla
tu viņas visas(ikrainās līdakas) centrāltirgū nopaijāji un nobučoji pirms kāds uz panas uzmetīs, apraudāji
Karlis_K 05.03.12
nu protams..
Duglas 05.03.12
sulla, tā visas(līdakas) no licenzētajiem privatajiem līdku dīķiem
Karlis_K 05.03.12
Vakar biju Rīgas centrāltirgū, pie viena iemetu aci ar zivju paviljonā. Bet tur pilns ar ikrainām līdakām, lielākās līdz 5kg. Padaudz ālantu ar, viens bij neredzēti maktens, domāju tuvu 3kg, jo bik virs 2kg ir turēts savulaik rokās.
Aizpildiet lūdzu šo anketu. Tas aizņems 1 minūti.

http://visidati.lv/aptauja/648731473/
Vabolite 03.03.12
mjuniors,99% der visiem autiņiem.Rīgas cenas 3-10ls auto durvju atvēršana.
spulgits 03.03.12
mjuniors
Apsveicu ar durvju atvēršanu:DDD
mjuniors 03.03.12
smejies :D, bet tā arī noteikti ir!:) sākumā nepareiz darīju, bet nu pieredze tagad man ir!:D.. vajag tik pareizos rīkus pievīlēt un uz prieksū- peļņā :D
urmaas 03.03.12
Mjuniors
Vēl pāris reizes un biusi profesionāls mūķīzers.
:DD
mjuniors 03.03.12
tā,mašīnu atmūķeju.. un paldies par padomiem!:)
willow 03.03.12
Ja kādam ir interese apskatīties, kas no vībotņu kāpuriem izšķiļās - http://www.willow.lv/dabasmtika/97-vbotu-kpuri.html
spulgits 02.03.12
Alumīnija plāksni2.5mm biezu.
mjuniors 02.03.12
spulgit- es tieši gar kuzavu arī laidu.. :) un ko tur bīdiji iekšā!? un ko tu vaļā taisiji slēdzi vai bagāžnieka pogu!?
mjuniors 02.03.12
doma laba, es šodien atspiedu durvju stūri ar skrūvgriezi.. lab ielocijās, bet nu strunts par to.. bet nu atvēru spraudziņu uz 3mm un nu maucu to drāti iekšā..sastūmu metru iekšā.. bet, kad tika līdz vajadzīgai vietai.. kad spiedu, drāts liecās un nedeva vajadzīgo spiedienu uz pogu! tad nu rīt meklēšu kādu cietāku drāti, nezinu stieni.. vēl domāju, kur ko varēt dabūt..
mjuniors 02.03.12
doma laba, es šodien atspiedu durvju stūri ar skrūvgriezi.. lab ielocijās, bet nu strunts par to.. bet nu atvēru spraudziņu uz 3mm un nu maucu to drāti iekšā..sastūmu metru iekšā.. bet, kad tika līdz vajadzīgai vietai.. kad spiedu, drāts liecās un nedeva vajadzīgo spiedienu uz pogu! tad nu rīt meklēšu kadu cietāku drāti, nezinu stieni.. vēl domāju, kur ko varēt dabūt..

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs