Man kā reiz tagad ar makgaivereni, foliju un kokvilnas striķi vis ir novadīts duskabīnē. :) Lai tajos brīžos ka pieslēdzu silto ūdeni nav plūdi.
Tāpēc jau jautāju,jo citus gadus ātrāk par vasaru uz copi parasti neesmu ticis, bet vienā galerijā redzēju ka džeks jau sēdējis pie ezera. Man jau patīk ta mierīgi baudot pasēdēt ar pludu un gruntenīti.
Naits> par caurulēm neko nepateikšu, ibo neesmu specs. Bet ko gribi no pierīgas ezeriem? Tik agrā pavasarī sāk ar upēm tomēr, ezeros varēs līst kad uzsils ūdens, ar 1. maiju.
Lai beigtu spamot.
Man vienkarši šodien pilnīgs besis uz copi neaizbrauksi, ar moci nepabrauksi, darbnīcā nav elektrības un majā siltā ūdens truba aiz sienas sāka tecēt. Varbūt kāds var aizdot cauruļu kausējamo aparatu un 20 cm 25mm plastmasas cauruli. Rīgā visi nomas punkti cietun 4m caurules pirkt negribas.
Un par copes tēmu, kas šobrīd ir ar pierīgas ezeriem? Vai ir vērts jau braukt ko mēģināt un kur vispār braukt, lai varētu tikt klāt.
Ta recepte ko devu ideali der fiderim,bariba nav lipiga,ja negaz klat udeni!Vina ir diezgan irdena,no barotavas skalojas normali,turklat to putru var maisit ar jebkuru gatavo.Man vienlidz labi stradaja uz raudam,breksiem un karusam visu ieprieksejo sezonu. :) Galvenais piemeklet pareizo smaku gatavai baribai.
nuja,visur tur kur muusu nav,taas zivis ir lielaakas:)taa vinjsh ir
Es atkal,kad bija knapaaki laiki mochiju Dobeles Dzirnavnieku iekshaa,ja blakus neseezh NG tad zivis naak uz urraa.Tagad shitajaa aukstajaa uudenii taapat neko saldu nedriikst,veelaak jau var zaptes mest iekshaa:)
gan jau ka var mekleet, tik jaazin kur un uz ko :)
kas nu kuram liels,bet Latvijas rekordu tur var nemekleet,saliidzinaajumaa ar Salacu nestaav klaat,toties lejtecee ir normaali aalanti.
4-as devas udens,1-na deva mieza graudu,1-na deva spraukumi,1-na deva maltas kukuruzas.
Verdosa udeni ieber mieza graudus,vara 3 minutes uz lenas uguns.Izsledz uguni,leni maisot pieber 1-nu devu spraukumu.Uzliek vaku un lauj piebriest,kad bikin ir atdzisis pieber 1-nu devu kukuruzas.Gatavai putrai pieber 1kg gatavas,smarzigas baribas.Pec tam var likt klat koriandru,kaneli vai chilli piparu.Auksta udeni sie tris komponenti dod labus rezultatus! :)
P.S. Man katra deva ir 0.5L alus kauss.Baribas sanak pietiekami daudz....Izmaksas minimalas,spraukumi un kukuruza copes bode maksa ap 0.80Ls kilograma.Ar divam pakam pietiek aptuveni 3-im reizem! :)
To ka es dziivoju netaalu no taas:)
nu ja.. iisteniibaa jokaini jau ir, darbaa seezhot es mekleeju info tikai par man nezinaamam copes teemaam! info par sapalu copi nekad neesmu mekleejis, jo kjeru tos cik sevi atceros...
Ruu, a ko tu zini par Padedzi?
nekaadas njirgaashanaas,viss ir ljoti nopietni:)
ruu, beidz njirgaaties! :)
Ierosinu,iecelt itaali ekspertu sadaljaa par Lielo sapalu speciaalistu,tad vareesim visi iet prasiit padomus muusu sapalu guru;)
veel jau svariigi kur copee, uz ko un ko copee! :) bet pamatideja ir vienkaarshsa! galvenais tagad kad uudens auksts pieshaut klaat kko asumam! :)
duglas, palasi NG sadaljaa ko chalji prasa par bariibaam! nu tur buus pareizaas proporcijas! Veelreiz pasties to video un klausies uzmaniigi ko NG staasta! Vinjsh vnk ir noslinkojis uz zemi, vish pats to atzina! :) vari nelikt baltos, ja sliekas vairaak ir pieejamas, tak sakapaa slieku! bariibaa liec to pashu ko uz aakja, tik slieku obligaati sakapaa! man doma naakamnedelj atklaat feeder sezonu bulljupee, es jaukshu bariiba+zeme=plus caur galjasmashiinu izlaistas komposta sliekas! vajadzeetu buut labam rezultaatam! :)
es to zemi maisu protams, bet pēdējais video kur Grabovskis ķēra mazupītē pie kuldigas viņš zemi nemaisīja klāt. Varbūt nemāku bet man atšķaidītās barības nestrādā, ja sataisa kreptīgo no 3 pakām Salmo + tārpi tad viss notiek . Bet vispār es barību lietās slikti orientējos, pamēģīnāšu ko tu ieteici, paldies