raihs kā kuram! Man draugam 91 gada bembis, pa 2 gadiem reizi aizdzen uz servisu lai pārbauda vai viss okē, ne kas plīst neko... P.s katru dienu viņš nobrauc ~50km ....
A vot nevaru noturēties no komentāriem tipa bmw -sūds! Kādreiz tā fanoju par šo mašīnu,par izskatu,par imidžu,utt. Man savulaik ir bijuši veseli trīs melni bmw-visi,protams,melni:) Un ar visiem trijiem tik pa servisiem vien dzīvojos-to tas salūst,to šitas...Ritošā daļa murgaina-pietiek kaut nedaudz kādai šarai luftēties(un bembim to ir bezsakarā daudz),kā visa mašīna dreb-man visiem bembjiem vienmēr stūre ir drebējusi). Ja kaut viens no tiem trim lūtu labs bijis,tad noveltu uz neveiksmīgu sakritību,bet tagad-nu nē! Tagad,ja redzu kādu ar bembi,smejos:) Atlika nopirkt veco mersīti,lai saprastu,ka mašīnas mēdz arī braukt,ne tikai lūst...
Paskaties pēdējos kvalitātes reitingus-bmw un Mersedes dala 8-9 vietu kvalitātes ziņā-pirmais trijnieks-japāņi-Hyndai,Mazda,Toyota...Vācieši sen jau savu kvalitāti turkiem notirgojuši,man pat bik kauns par šiem.
otrs vēl "labāks" - 250 štukas ;)))
200000+ tūkstoši uz tāfeles un "sporta" bembis ar 3l motoru? apsveicu ar potenciālu piebiedrošanos "kūpošajiem" :DDD lati birs pa izpūtēju grabēdami :DDD tā jau ir - bagāts dara kā grib ;)))
Tikai no Vacijas, ja turki netirgo, tad nobraukums cerams bus istais un .....
325- 17 gados 205 tūkst..? Nu lai jau būtu.
Gazes iekārta - jābūt ļoti kvalitatīvai lai justu to ekonomiju, man kadreiz bija, atteicos. 318 izskatās stipri reālāks. Vismaz man. Bet ja vajag lai uzspiežot gumija sviltu - tad 325 protams
325 ir aizmugurējais spārns ierusējis, mani jau labāk piesaista 318 ,jo ir gazes iekarta tas ir + un jauda :)
Iej www.mobile.de un apskaties par autiniem, cik un kaa maksaa, .....
Grūti jau salīdzināt e46 un e36, bet ja ņem tīri no motora viedokļa, tad 325 - patērīņs +- tas pats, toties jauda jau jūtami atšķiras. Un gāzes iekārta BMW ir liels pluss, jo bez tās rēķini ka 10Ls uz 100 tas pa štrāsi, pa pilsētu 12-15 Ls ( nu jau vienalga raksta litrus vai latus :D)
opusums, tieši manas domas! :)) Bet E46 ķēms baigi smukais! Plus 353 gāze iekšā, ekonomija uzreiz...
325! Pievers uzmanibu auto tuningam,kas parada, kas bija iepriekseejais saimnieks, motora resurs arii lielaaks.
Kur labo gazes pistoles? Atradu pie savejas vienu izshauju divas patronas un ieklemee...
miljonas, es ar šīto novēroju gar krastiem, vietām lai tiktu uz vidu jābrien tā ka pavisam tik cm 15 trūkst līdz celim līdz celim, bet ja paurbj tai ūdenī, tāpat 20cm tur ir
Ventā ar tā ir, es eju pāri :)