atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

barracuda 15.02.12
Labvakar visiem. Kur varetu sadu barometru salabot?

milijonas9 15.02.12
Veči. Šī sestdiena. Asaris/Breksis/Ščuka uz ūdu. Vitkopi vai Daugava pie jaunjelgavas?
kmza 15.02.12
Varbūt kāds var aizdot uz pāris dienām mazo eholoti priekš ledus?
Cepums no manis!
Hotentots 15.02.12
Cilvēks jau nav nekāds supermenis - visiem nekad nevarēsi palīdzēt. Cik nu vari, tik arī dari - gan jau pavasarī/vasarā tas atmaksāsies.
belijs23 15.02.12
nu es te vietējos dīķīšus apstaigāju, tur, kur niedru nav, tur gan redzama asaru slāpšana, laikam pastiprinātu uzmanību veltīšu šim dīķim, visu vienam grūti izskraidīt vnk
Hotentots 15.02.12
Izklopē gan kādu āliņģi - vismaz nebūs jāvaimanā, ka zivis izslāpušas.
Ja ir iespējas - varbūt padomā par nelielu aeratoru, kas minimāli patērē elektroenerģiju, bet pumpē gaisu un šādos grādos neļauj āliņģim aizsalt.
belijs23 15.02.12
sveiki, kolēģi!Gribēju uzprasīt, kā rīkoties. Ir jēga purvainiem dīķiem āliņģus sist, tur ir daudz niedres, bet vai caur tām tiešām skābeklis piekļūst zivīm?
Dzeerve 15.02.12
Liepājniekā tas ālants ielien no jūras, zinu ka vasaras naktī arī pašā jūrā ir labi lomi :)
bums 15.02.12
Usmā ālantam gaļa ir rozīga -faina zuvfs.Par
Mērsraga jūras ālantu to gan nevar teikt-gaļa pelēka un trāns Svarīgākais tomēr šķaunacim ir barības bāzes izvēle -no tā tad arī garša un skats.
aakkis 15.02.12
Manā pusē nav viņiem gaļa burkānkrāsā,vairāk uz dzeltenu velk-kā lauku sviests!
ekurekurs 15.02.12
Taisnība , ālants ir visgaršīgākais....ikreiz taisot vimbu atceros ālanta burkānkrāsas gabaliņus uz baltmaizes.....
aakkis 15.02.12
Dzeerve;pareizi Tu domā!Tas ir ālants,es viņus kādreiz simtiem pa sezonu ķēru.Viena no viss garšīgākajām saldūdens zivīm,bet jūrā ar dzīvo!
Patrols 15.02.12
šaubu nav, tas nav sapals
mjuniors 14.02.12
sapalam, manuprāt, ir gaļīgāks, un tā piere izteikti platāka.. bet nu to bildē es nemāk pateikt :)
bums 14.02.12

Ālants

Sapals
L-upesLinis 14.02.12
Liekas, ka ālants, ja iedotu pagaršot, toč pateiktu :)
Dzeerve 14.02.12
Dzeerve 14.02.12
Tā, mūsu kompānijā pavērās tāda diskusija, kas tad šis ira? ālants vai sapals? es esu pilnībā pārliecināts ka maziņš ālantiņš, bet ar mani strīdās.... meklējam taisnību publikā...
L-upesLinis 14.02.12
Riltīgi labs, tiesa man labāk ar čellu patīk, biki niknāk.
mjuniors 14.02.12
laikam butu seit jaizveido jauns forms: par un ap vafeli :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs