atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

sagittario 02.01.12
Ak jā- vēl kas: augsti god. Admini! Varbūt var palūgt noņemt to brīdinājumu, jo pieklājīgāku un likumpaklausīgāku CL lietotāju par Vairis30 te grūti atrazt!!!
sagittario 02.01.12
Izskatās, ka kaut ko esmu palaidis garām, bet, ja pareizi izlobīju no konteksta, tad par tādām lietiņām brīdinājumu dot gan nav smuki, it īpaši, ja ievērtē, kādi "izgājieni" te, CL, paliek nepamanīti...
Admini- labu veselību Jaunajā gadā!!!
urmaas 02.01.12
Vairis30
"apsveicu" ar Jaungada "dāvaniņu" - pirmo brīdinājumu.Ja brīdinājums tika izteikts par ievietotajiem video,tad ķāda mārrutka pēc nav neviena brīdinājuma veselas sadaļas autoram???
Vairis30 02.01.12
Cien Admin, sakiet lūdzu kuru no šiem punktiem esmu pārkāpis:
Šobrīd publicēt video ir iespējams no šādiem portāliem: YouTube, Video.Mail.ru, Vimeo.com.
Video saturam ir jābūt tieši saistītam ar copes tematiku un tam jābūt saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas normām.
Ja Tavs pievienotas video būs pievienots jau iepriekš, tiksi pāradresēts uz iepriekš pievienoto video.
Pārkāpjot kādu no šiem noteikumiem, video tiks dzēsts. Atkarībā no pārkāpuma, var tikt bloķēta arī pieeja portālam CopesLietas.lv.
Pievienojot video, Tu piekrīti šiem noteikumiem.
urmaas 02.01.12
Cien CL administrācija.Kāpēc tika izņemti Vairis30 ievietotie video?Manā skatijumā,šajos video nebij nekādas reklāmas,kas būtu pretrunā ar foruma noteikumiem.Šajos video bija parādīta dažādu žibuļu spēle un uzdots jautājums par žibuļa raustīšanas paņēmieniem,ko un kā pareizi,vai nepareizi dara.
urmaas 02.01.12
uldeens 02.01.12
ss forš sludeklis:))

Pārdodu 100Ls dāvanu karti par 80 Ls no copes lietas pie bloma veikala.
Hotentots 02.01.12
Vai tad ceļu tīrītājs vainīgs, ka pie stūres nejēga, kas neapjēdz, ka ir taču ziema! Braukšanas apstākļi nebūs kā vasarā, tāpēc jābrauc lēnāk un prātīgāk, lai cik ļoti arī negribētos lidot kā vasarā.
aldeens 02.01.12
Policistu pie katras mašīnas nenoliksi,ja pašam galvā salmi.Un beidzot būtu jāsāk sodīt ceļu uzturētāji,ja ceļi ir kā slidotavas.A to tik atrunas-mēs nevarējām paredzēt,mēs nepaspējām utt.
skutans 01.01.12
skumji ,nav jau vēl visi apstākļi īsti skaidri ,savā laikā pats esmu līdzīgus ''piedzīvojumus'' izbaudījis , man vajadzēja uz savas ādas izbaudīt , ko var un ko nevar darīt braucot pie stūres :(((
moderators 01.01.12
urmaas- ja pieci saiet, ko...?! Tiem diviem kājām jābizo? Protams vienam bagažniekā...A, kur Zivtiņš skatījās, ko?! Provencijas piekršnieks!
Ar vasaras/balles/ kurpēm!

Uz visiem lauku ceļiem būšot:(
urmaas 01.01.12
Bet kur prāts - septīto bagāžniekā iestūķēt.
avtt 01.01.12
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tas ir...tas ir kaut kas neizsakāms...blin,trūkst vārdu............................................................

Izsaku piederīgajiem visdziļāko līdzjūtību ........!
Latgalē,šorīt,autoavārijā gājuši bojā visi 7(!) jaunieši vecumā 16-19 gadu vecumā...esot i puikas,i meitenes bijuši...
L.Cope 29.12.11
moderators 27.12.11
labi vīri..., turieties pie klavierēm, ka neaizpūš!
moderators 27.12.11
MMB 27.12.11
Apskatīju to foto un nodomāju vai tā ir īsta bilde.
Laikam es kā latvietis skeptisks :) katrā ziņā tā neko zivtiņa, šādā bezledus laikā grūti noskatīties :)
moderators 27.12.11
Kas i, kāpēc nestrādājat?
sigi 27.12.11
Var jau būt, ka visi redzējuši bet tomēr, ja nu kāds palaidis garām ziemas copi Ķīnā.

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/259929?ref=news-r-foto
aakkis 27.12.11

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs