nu un burtniek vai tevpraat tas ir sliktaak kaa konservantiem pillo bocman pudel :d un tev saj kriizes laikaa iet forsi ko ?man neeeeeeeeeeeee tev ????????????
Man jau bija aizdomas par"šaibām".
:ddd nee agraa ir bijis bet tagad nau bijis :dd burtniek paldies ka izlaboji ! es sarkanas laikam par daudz sodien saeedies buusu :d
Pafiltrē savu bazāru -dēls.
agraa taads nau bijis redzeeta.Šausmas.DDD
sveiki viiri kur ir nolijis lietus bet tik traki kad baigie pluudi jo sausajaa daugavaa uudens tads kaa pavasarii agraa taads nau bijis redzeets ?
AkachiTeam, kas par pārkāpumiem bij?
Leiši laikam maķedoniešiem pagrūda basītī
AkachiTeam, ieej vmd.gov.lv, sameklē kontaktos nepieciešamo infu- elementāri Vatson...:):) gan jau gulbim mednieki ieplēsa...
Varbūt ir kāds e-pasts ar ko sazināties vai kāda mājas lapa kur var to visu paziņot, pats esmu no Rīgas, bet aktuālais ir par Babīti!
AkachiTeam, iesaku griezties vietējā mežniecībā vai sazināties ar mednieku formējuma vadītāju...
Vēršos pēc palīdzības sakarā ar medību nelikumībām...kur man griesties vai kur var iesūtīt fotogrāfijas par pārkāpumiem??
Ja ir 27 rozes pa 80 cm. cik lielu vajag vāzi augstums un diametrs ?
Aakkis - nu baisais aparāts :).
Feins skats bija pie iesvētībām, sasita šampi un "rozīti" iemeta zālē.....
Jaunais RU brīnums !
VIDEO
sēžu pašā rīgas centrā un man rāda
Atvainojiet, Jums šis pakalpojums nav pieejams. Saskaņā ar licences līgumu raidīšana internetā ir ierobežota tikai Latvijas teritorijā.
bļin!!!!!!!!!!!!!!