boroda;atskaite.šorīt pamodos 5,līst kā pa jāņiem,kāda tur cope.
kas notiek ar lidakaam,vecdaugavaa?Var kaads pastaastiit
Pēdējā brīža piedāvājums!!! Meklēju līdzbraucējus uz Norvēģijas ziemeļiem pacopēt. 27.aug.- 3.sept.
guntarskl, bet tas jau rīgā vaine ?
MrDaniiC, piezvani darba dienā 29611962, un noskaidro.
MrDaniiC, Tu jau neuzrakstīji kas par laivu.
Aizmugurē trancis un piepūšamais sēdeklis:)
Labi, ja laiva ir no PVC, kā bušveidīgās, tad varu ieteikt griezties pie Oļega "Grot", ir varianti, tikai jāved pie viņa, lai piestellē.
MrDaniiC.Šodien piedodu par krāniņu,bet esi uzmanīgs.Lai veicas copē.
pekausis313 nu lai jau tā būtu :)
MrDaniiC.Es uzrakstīju-kā ir,un krāniņš man neiztiepsies,bet kas saistits ar makšķerēšnu šo to saprotu,kaut esmu iesācēja.
pekausis313 es jau tā ar domāju ka kādam kam ir mazs krāniņš šeit kautkas būs jauzraksta, lai to pagarinātu :)
MrDaniiC.Un runā,ka blondīnes tās ,,,,,,, še tev piemērs.Es jau sen --izdomāju.Tikai tā kārtīgāk pieskrūvē,lai makšķeri neierauj.
Ir ir aizmugurē! Par to es ar domāju ka būs vien jaskrūvē klāt pie tā un miers!
ja aizmugurē ir trancis, tad vari mēģināt piestellēt pie tā. Vai arī pāri baloniem pārlikt biezāku finieri un tam pieskrūvēt turētājus, tikai tad jāizdomā kā nofiksēt finiera krēslu, lai braucot tas neaizpeld ar visu kātu :D (piemēram, sēžot visu laiku virsū:D)
Tad laikam man no nepareizās vietas viņas aug!
Vai tiešām jānosūta rasējums?Ja cilvēkam rokas ,no pareizās vietas aug,tad viss ir gaužām vienkārši.
:))
Pie piepūšamā "beņķa" diez vai piemontēšu! :)
Ja vari ielikt "beņķi",tad turētājus vairs nebūs problēmas piemontēt.
:))
Labdien! Gribētos zinat, vai ir iespēja gumijas laivai piemontēt klāt makšķerkātu turētāju? Cik esmu meklējis internetā, tikai priekš cietajām laivām! :/