Te jau daži labi sāk kā atslēdznieks pirmsvēlēšanu kampaņā.
Gaigars,tas jau kaa kurs cilveks..
Silpeiv, es gan negribētu piekrist. Pats esmu "līdzīgs gadījums", bet neteiktu, ka esmu baigi stiprs utt (es ne par fizisko), lai gan kā to ņem. Ir ļoooti daudzas lietas, kas atšķirās no jauniešiem ar abiem vecākiem, ir daudzas ļoti pašsaprotamas lietas, ko nemāku, nevēlos iemācīties, kaut tā pati cieņa pret citiem, strādīgums utt. Labi, šī nav tēma, par kuru gribētos publiski runāt.
Varbūt izaugot bez tēva, bērns arī veidojas stiprāks un patstāvīgāks,bet vai tas atsver to trūkumu, ko Tu varētu kūt no tēva gādības un mīlestības,-domāju ka nē....
Ps.un augot bez senca,tas cilveku dara stipraku!
Boroda,esmu audzis bez teva.!! Berniba ,nebija no vieglajam,mamma un ome izaudzinaja. To ko rakstu netaa,ta nav dzive..!
Butu labak turejis muti pa vecakiem!! Tagadejiem sikajiem ir viss,kap uz galvas vecakiem,uzsvilpj un pienes klat rotallietas un saldumus. Vara sudus ,tik noglauda galvu. Agrak pamegini neierasties laikus majas,savarit kadas ziepes. Pa dibenu ar siksnu!
Sulla > Labs rīts , jālaiž ...,
-domāju ,ka līmenis nebūs tik liels , fiksi kafiju un.... :)!
Zivmens.....Baravikas jau ir, bet ka dzirdeju sogad esot baigi tarpainas:D
Nemiet par labu, un ne asakas.... Kolkas gala... Mikeltorni....
lauris17,ap kuru rajonu sēdeji pie jūras.
Paldies, Lauri par info!)) Pats gan nebraukšu, bet priecē, ka sezona sākas!))
Sweiki.
.var jau jura seidet uz gruntenem...vis notiek copites jau ir un diezgan smukas....no plk. 21.lidz 23,30.. dabuju 15.butes. un diezgan jau pabiezas, bet vareja jau but vel lielakas drusku...
Jaunnedēļ sola karstu , ... kādu trešdienu , ceturdienu varētu sāk domāt .
Rīgā uz tirgus jau tirgo , kaut kur jau ir... :) .
Manā pusē vēl baravikas nemana, bet bērzlapju, podiņu un gaileņu ir nejēgā daudz. Čoms šodien pa 3 h 10 kg gaileņu pielasīja. Es jēdzos ar mellenēm-pašvaki- ļoti izlasītas. Šodien pusdienu mērcējos pa mežu :D
Pēc šitā "gāziena"jābrauc skatīt.DDD
Sveiki visiem. Varbūt kāds zin, vai mežā jav ir parādijušās baravikas ? :) paldies...
man tikai svētdienas brīvas.
Murg nesatraucies kad pazudīs otra čigānu saule kļovs sāksies :DD
darbs,darbs,darbs,ZB jau,un tā visu vasaru,kā tiek uz copi tā bezkļovs un viss kas tik vien iespējams.