Vai šeit ir kāds meistars , kurš varētu sametināt laipu pie laivas garāžas par ne pārāk zvērīgu naudu ?
Paldies, Zaraza, viss atrisinājies. Bērns no tālām zemēm zvanīja un uztaisīja paniku. Tagad viss iet, Skypī video seans jau notika :))))
kola...
Vajadzeetu precizeet, jo pashlaik tavaa situaccijas aprakstaa ir pretrunas vai arii truust kaada posma.
Tu saki , ka "nav no dzimšanas HI-Fi funkcija " (pielauju, ka runa ir par WiFi=wireless), bet ari saki "Visu laiku tika lietots tikai mājas Wireless ar ievades kodu. ". Tad wireless adapteris - venalga iebuuveets vai kaa atseviska papildus karte ir vai nav?!
Lūdzu padomu!!!
Ja portatīvā datorā (HP Pavilo...) nav no dzimšanas HI-Fi funkcija, to var papildināt (karte vai kaut kas cits). Visu laiku tika lietots tikai mājas Wireless ar ievades kodu. Tagad ārzemēs ir tikai pieja pie WI-FI.
Nepareizā sadaļa, šitas jāliek pie kūpinātavām! :))
Sariktēju čigānu pirti pēc šāda principa - pa pirmo. Iesaku.

vairi arī rezultāts cik saprotu kā parasti :D
Roberto...Nu es pagāš vasar pajēmu ABU....zini ,galīgi nesūdzos, paredzēts viņš ir saldūdens copei, bet es viņu spīdzinu pa okeāna ūdeņiem un noslogoju reizes trīs vairāk nekā paredzēts...tfu,tfu,tfu bet vēl jo projām ne kādu problēmu. Man katrā ziņā patīk, un taisos iegādāt vēl kādus pāris....dažādiem pasākumiem!!!
Es iesaku!!!!
Nez mūsējie varēs vinnēt žīdus? Pagaidām,kā parasti:)
man ir viens loti svarigs jautajums ludzu kads man iesakiet kadu labu daiwas shimano shakespeare vai penn spoli un katu lielu zivju copei kats 3 metri vai 2,7 tests 20- 60 spole 4000 izmera cena ap 100 ls kats un spole ari lidziga cenu kategorija jau ieprieks paldies uzrakstat kads man vestuli ar kata un spoles nosaukumu
sweiki,, veci kaadas atsauksmes par ABU GARCIA spininga katiem,, ,
..nemāku ielikt Youtubē video...;;DDDd :))
Tu pieslēdz tiešo pāraidi :)
..par portatīvajiem... ,,ko esi dzirdējis .. :DDDd
Protams virtuālās sliekas ar :D
Jeb sieva mājās,kā noķer zivi,tā zvani lai viņa liek info ??:D:D:D
..turu roku uz pulsa , tak 21 gadsimts... :DDDD
aha,ar kompi sēdi pie upes,jeb virtualais breksis ?:D:D
..nav laika lasīt ..jācopē , labi esi iebarojis .. :DD.. :))