advokaats_liidacis,man jau Tava interese ir saprotama,jo vairāk šādu aktivitāšu jo lielāks honorārs:)))
Rajonu veikaliņos visu rem komplektu vēl var iegādāties.Ar visiem ventiļiem.Protams ne visur.D-Pilī uz tirgus točna ir.Pērn redzēju gan Stučkā,gan Ogrē.
:))
advokāts...
Gribētos cerēt ka tai bardakā kāds grib tomēr kārtību ieviest,bet liela varbūtība ka tā visa ir tikai politiska spēle....
iemetīs sadokā (lembergs jau otro reizi, ehh nemācās :DD) un tad buča no jutas un brīvība.
bebrs vspbā tās ventiļu gumijas vēl ir dabūjamas.radagabals pērn bija nopircis,ja nemaldos-ēsmā.
"Pokazuha", tā pat nevienu būrī neieliks! Ļoti ceru, ka tomēr kļūdos.
Sveiciens!
Šodien šampis jādzer! Kā jums patīk šodien atklātā medību sezona uz mūsu valsts oligarhiem?
ja maz skrūvējas iekšā, tad vaina vītnē, kāpe nepas
esmu meeginaajis nekas dabuuts nau copes ir bijushas bet kursh copeeja nau zinaams
Kāds uz mājvaboļu kāpuriem ir ko ķēris,vakar ravēju zemenes,pilns dārzs..
Ja vītni nozāģēs tad nozāģē arī vārstveida ventili ar visu galu. Jāpameklē pie paziņām būs, mošk kādam kādi krājumi aizķērušies
pamēģini vītni ar fumlenti notīt moš? ja pareizi saprotu problēmu, ka ventiļa vītne neielien balonā līdz galam. estētikas nekādas, bet varbūt kalpos labi. ūdeni zem spiediena tā var noturēt, ja viena vītne ir stipri īsāka :)
Bebrs, liec vairākas blīves. Vispār jau brīnums, ka neder, varbūt ļoti sena Tev laiva, jo bija jāsapas.
kvoks
mans jaunībā kādus padsmit gadus pedāļus mina
.....tagad tikai bikiņ muļkojos
Balons būs par švaku, vairākām blīvēm naf uzticība, īss tas vītnes gabals iegriežās iekšā.