Es saprotu kas teikts mk noteikumos bet vai 3 kāti katram 1 ākis ir sodāmi ja nau pārsniegts 6 atļauto āķu skaits manprāt tieši āķu daudzumu nedrīkst pārsniegt savadāk naktsšņori arī var likt veikalā pārdod sanāk tikai kā 1 kāts ko ?Ruu intresanti
ja tam citam ir makshkjernieka karte,vai arii shii persona ir tavs beerns kuram nav veel 16 gadu,vai arii pensionaars kaads,teiksim vecaamaate:)domaaju varees veel 2 kaatus iemeerkt,tachu formaali tie skaitiisies kaa tava koleegja,lai kas tas arii nebuutu.Un atceries ka nokjertaas zivis ir jaauzglabaa atsevishkji no koleegja:)
Man tāds jaut. drīkst copēt ar 2 gruntenēm uz katras pa 3 āķiem es copēju ar 3 gruntenēm uz katras pa 1 āķim vai tas ir sodāms pārkāpums varbūt nemaz nau pārkāpums jo kāti par daudz tomēr āķi par maz ?
nu glaabeejiem nebuus darba,nebuus naudinjas,mees pashi visus izglaabsim,veel tikai vajag obligaatu midiciinisko izgliitiibu un aarsti ar varees maajas palikt.
Rīt palūrēšu leišu tirgū, vai tādiem riņķiem u.t.t. precēm ir noiets. Vienīgais, ka nesāk skaļi smieties par mani, tad teikšu, ka esu Tallink bocmanis.
Pēc LV noteikumiem laiva garāka par 2.5 metriem saucas kuģis.Kuģa aprīkojumā pēc EU noteikumiem jābūt glābšanas riņķim.Tad kad visiem būs riņķi,pieprasīs apgaismojumu,karogu u.t.t.Pizness LV mērcē.