a varbuut pateicoties tiem, kas nosprostojushi pieejas baltezeram arii tur ir veel taas zivis... nez, man tas liekas labaak kaa tas slaavu kolhozs, kas pie kjiishezera golfa klubam otrpus kanaala regulaari liek dziljumaa tiiklus :( dabiski, ka taas abas ir dazhaadas galeejiibas. ideaali buutu kaut kur pa vidu.
pats padomaaju, ko pateicu un sanaaca smiekli. pa vidu sanaak igora klipinjas :P
Labais aņuks LNT šovā:
Bonds bārā pieglaudis uzacis, pieiet pie apburošas blondīnes:
-Bond, James Bond.
-Off, Fuck Off!
;)
bija tikoi zinās par to baltezeru, man šķiet tas ir vienkārši latviešu cibiņa mīkstums, ja tev sabāž sniegu aiz kakla tad tu neviss dod pretī, bet apvainojies un ej uz mežu nosalt. Visiem zināms ka šīs būves ir nelikumīgas, tātad es tur drīkstui atrasties. Labi, nāk sargs ar suņiem , bet ja es tur drūīkstu būt , tad sarga uzmākšanās nav likumīga un es to uztveru kā uzbrukumu personai , un līdz ar to drīkstu aizstāvētiers., Skaidrs, ja esi viens tad saskries 10 godzillas un sados pa degunu, bet ja ielien teritorijā piemēram 10 MRK biedri ar vergām+ jurists kas fiksē notiekošo, tad atliek vai nu masveida šaušana , ko negrib neviens, vai policijas iejaukšanās, ko negribēs ne sargi ne policija, jo uzreiz būs jautājumi. Bet manuprāt šīs ir lietas , kas pamazām uzkrājas, un vienreiz zakaļebjot tie pseidio "biezie" visus ar savu bezpreģelu, un tad sāks pamazām viņus masēt no vien gala, re ku Baltezers jau ceļas
xoct,zanderus drikst kjert no 1 junija,taa ka nesatraucies....
Man vislabāk patīk šis komentārs-mazpeedis, 08.04.2011 19:11
NĒESMU PAR LINČA TIESU, BET LAIKAM SAVĀDĀK NEVAR LIKT SAPRAT, KA PA NAUDU VAR, BET NEDRĪKSTĒTU VISU NOPIRKT, NOLĪDZĪNĀT TUR AP EZERU VISU LĪDZ AR ZEMI, ARĪ DOMES CILVĒKIEM, KAS PIEŅĒMA ŠOS TIESISKOS LĒMUMUS, PAPURINĀT NERVUS AR KĀDU PAMĀCOŠU SODU, PIEM. PIRKSTA NOCIRŠANU, LAI ZIN KA ŅEMT PIĶI PAR SVEŠU LABUMU NAV LABI...
IR JĀJAUC NOST VISS KAS NELIKUMĪGI UZCELTS, TĀPAT KĀ TAS NOTIKE GAR CITIEM EZERIEM, KUR VADĪBAI IR TEIKŠANA...
Vietējie prihvatizētāji tūlīt sāks skraidīt viens pie otra ciemos un gaudot pēc tiem 10000.:))
Kas grib nopelnīt 10000 ls?
vai kads zin, uz lubaana vel droshs ledus ?
Ir viena vieta brīva uz noslēgumu Peipusā. Izbraucam šonakt 2.00 no Cēsīm. Pieteikties 26467476. Laižam.....
Ziņas no Pļaviņu HES.
Tiek gaidīti Baltkrievijas ūdeņi. Bijusi doma jau vakar laist augšu vaļā, bet nobremzēja.
Tagad tos Baltkrievijas ūdeņus gaidīšot līdz aprīļa vidum. Tātad brekšu un zanderu sezona lejpus Pļaviņu HES pienāks tikai uz Lieldienām, aprīļa beigām :(
Vismaz Gauja pie Siguldas ir chau uz kādu nedēļu.
Jā - noteikti aizbrauc! Varbūt man būs iemesls arī neizturēt.:)
Aizbrauc gan, pastāsti par ūdens līmeni.:)
Eh neiztureju. Aizbraukshu lielupee epamerceshu kadu akji :D
pareizi edgar i savu sētu pats apsargāsi, i uz slimnīcu nebrauksi i bērnus skolā nesūtītisi, i pa ceļu nebrauksi.
pareizi domā nodokļi vispār nau jāmaksā pensiju tāpat neredzēt pelnīt naudu 100 darmajediem kuri staigā kā kāmji nobarojušies
noskaldiji Brālīt ka grut ko piebilsts!:) biju jau uzdrukajis garu tekstu bet nokaras, taka otro reizi nerakstisu!:) cik cilveku tik viedoklu..
Kegumieti ieliec konta Nr.
Mjunior valsts ir pakaļā un tāpēc ka tādu valdību (nerunāju par pašreizējo - viņiem jāstrebj iepriekšējo sataisītie sūdi) ,valdības bijām vēlējuši paši - Latvieši. Ne krievi ne žīdi bet paši . Tas ka tiek katrs pirdiens tagad aplikts ar nodokli -citas izejas nav. Valdība ir bezspēcīga - visiem pofig JO zudusi ticība . Bet ja visiem ir pofig , tad valsti nevar glābt kaut kāda mistiska demokrātija bet gan stingrs nežēlīgs kulaks. Valsts jāvada tāpat kā liels uzņēmums kur katrs darbinieks trīc par savu vietu.
Ar protestiem,dziesmām,piketiem neko nepanāks. Kādi 200 000 tautiešu jau ir rīkojušies un tagad viņi ir anglijā uc valstīs. Atlikušie rīkojas nemaksājot nodokļus JO nafig viņi jāmaksā ja viņus tāpat nozags !!! Atliek vienīgi ieviest nodokļus no kuriem ir praktiski neiespējami izvairīties - pacelt akcīzes,nekustamā nodokli, par elpošanu,ēšanu ,dzeršanu ,elektrību,gāzi ,ūdeni utt.
Vai nu pasludināt valsts bankrotu (kas jau notika 3 gadus atpakaļ) vai žmiegt līdz pēdējam . Skumji bet visa vaininieki esam mēs paši - un atkārtojos - ne krievs ne žīds :((((
drizak es butu par to, ja iet uz pedejo ledu pieprasit par glabsanu naudu, bet gan uzlikt sodu par neatbilstosu ekipejumu vai ko tad.. tas taa pat ka auto soferiem siksanas, nu tas taads piemers nevis ka taa tam jabut!:)