atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Jurik 01.04.11
Labdien! Nestoties uz to ga viid gaisā 1. aprīļa noskaņas - varbūt tomēr kāds šodien ir bijis un var padalīties ar iespaidiem. Kā jau agrāk bļāvu ar šodienu zivij vajadzētu būt aktīvākai - vai tā tas ir praksē - ceru zināt no jums.

Paldies par nedalītu uzmanību,
patiesi Jūsu,
dolboj***s
jegogo 01.04.11
Piemēram Juglas ezerā viens gals ir vaļā.
marti 01.04.11
man shodien vissaapiigaakais joks bija par to, ka riigaa varees aptaustiit pamelas kruutis :(
epox59 01.04.11
antonsb>...... šodien labāk tādus jautājumus neuzdod...... :)
-savādāk ieteiks tādu , ka brekši mēnesi tai vietai tuvumā nerādīsies ..... :)
antonsb 01.04.11
kads var pateikt pastaisita iebarojama sastavdalas ko tagad izmantot uz pedeja ledus prieks BREKSIEM?????
Dresden 01.04.11
Pievienosos Bebrim....
drop-shot ar vismaz 600gramigu pilkeri gala bus tiesi laika! )))
Bebrs 01.04.11
Var, tik ja vizulis air vismaz 56 kg svarā,kārtīgi jāmet - nu tā lai ledum iziet cauri :D
jegogo 01.04.11
Kā domajat vai tagad ar spininngu kādu asari varētu noķert ezeros?
Tonis 01.04.11
Man tā gadījās Zviedrijā uzkāpt uz trijžubura āķa,kaut kā uz vienas kājas aizlēkāju līdz ambulancei ,atnāca vitējais slakteris ar lielām namdara knaiblēm-knakts un gatavs....Tas''knakts''man izmaksāja ~160eu...
parcopi.lv 01.04.11
sagittario 31.03.11
Ja jūs nemuldat, tad es atļaušos Vieplim pamāt ar roku. Varētu jau arī ar mutautiņu, bet ka nesanāk kā Gulbja37 variantā!!!
:)))
Vairis30 31.03.11
Ārprāts!!
uldeens 31.03.11
to Griezej
es jau šodien spiningoju:)izskatās līdz svētdienai būs okei un tad jau upēs sacelsies:)
kilka 31.03.11
Vieplis vēro un pieraksta ;)
Garajos pavasara vakaros viņš mani tagad izglīto MM.
Drīz es visu zināšu, vo. Un kad izaugšu liels noteikti būšu mušiņmakščerniex!
Griezeejs 31.03.11
Starp citu, Viepļa te it kā nav, bet uz manu postu te, skypā uzreiz reaģēja. Tā kā uzmanieties - VIEPLIS JŪS VĒRO!!!
kola 31.03.11
Marti, šodien pat čamdīju tos ungāru ražojumus. Ir labas lietas par ļoti labu cenu un turpat blakus štrunti - it īpaši tas attiecas uz sīkumiem, tie nu gan ir ļoti zemas kvalitātes. Bet kā saka, kas meklē tas atrod :)
bums 31.03.11
Vienkārši naf tādu drēbju kuras varētu Griezēja dūšigo augumu uzsildīt :DDDDDDD
Griezeejs 31.03.11
:DDDDDDDDD
Labi teikc!!!!
mmxx 31.03.11
Ziemas celibāts:)))
Griezeejs 31.03.11
Man pat vairāk gribās, jo mazie kukainīši, varbūt, ziemā copē, bet es ..., bet es, ...
NĒĒĒ

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs