mmartins un pasludinātu savu pagalmu + vēl apkārtējo māju pagalmus par natura 2000 teritoriju, kur nedrīkst rakt, un māja jāpamet gar tālāko robežu.
Patiess zaļais pēc tam tajā dārzā ar mazu barnauliņu saurbtu daudz aliņas un introducētu tur 3x vairāk šīs apdraudētās sugas pārstāvju ;)))
"patiess zaļais" drīz vien nonāktu pie lēmuma par pašnāvību :DD
Lasot šitos textus kāc "patiesi zaļais" laikam vismaz noģīptu :DDDDDDDDDD
esmu kurmjus no dārza izdzinis ar automašinas izplūdes gāzēm . Uzmauc uz izpūtēja trubas šļauku , otru galu kurmja alā un kādu brītiņu ļauj mašīnai darboties.
es laukos iebāžu šļūtenes galu, un stundas 4-5 tecinu, līdz sāk nākt ārā pa citiem caurumiem. liet jāsāk augstākajā caurumā, lai pietek visa sistēma. viņš laikam noslīkst :)
Un tās lamatas var nopirkt Depo un K-Rautā. Ir savādākas konstrukcijas kurmju lamatas, arī depo pirktas- i kurmi noķēru, i kkādu žurku! :D
Tikko pa TV 1 bija raidījums par kurmju ķeršanu ar lamatām un pašas lamatas rādīja , viens Jēkabpilī ražo , jā mazās zivtiņas alās ko līdz , kādus 5 kg varu iedot .
par ceis binokel aparātu - pati komplicētākā ierīce ko gadījhies redzēt pēdējo gadu laikā, jāuzgrauž cepums un jāmēģina izprast kā tas darbojas
Nu tad uz MRK GP būs kurmju sautējums? :DDDDDDDDDDDD
Man tās dakšas ir, bet jau rakstiju.....tur kur nav slieku, tur nevar spēt ar tām dakšām līdz izskriet:)))
Pie tam nāk iekšā no četrām dažādām vietām:)
Viens labs ieteikums ir ienācies, pirmdien braukšu meklēt+ ja vēl Bums kādu duramo iedos......tad jau ceru galā tikt:)
Bildē redzamo aparātu var nopirkt Rāmavas istāde
Gunča, tā bilde ko bumsis ielika - tā ir īstā!! Es Tev taču nesen stāstīju, ka čoms tika vaļā - toč šitādas dakšas viņam.
sabāz visās alās mazās zivtiņas Kurmim nepatīk smakas
Gunča :)) nopērc taksi :)) tad raks no abām pusēm :))

Dur nost un ādas uz Ceis binokel tirgo
Visas tās smaržas un trokšņi viņiem pie pakaļas. Ieber alā karbitu, uzlej ūdeni, alu ciet, un tas padla trešā dienā visu uzstūmis virszemē.
Tajā vietā kur vistrakāk saracis, ir ļoti liesa zeme, bez sliekām, un šie rok aukšā visu teritoriju:((
Iedošu Tev kurmusitamo Kā uzstellēju pagalmā neviena paddla nelien iekšā kā noņemu nost pilns ar rakumiem :DD
Alā ierakta burka, kanniņa.
Sapūst ar kkādām pretīgām smaržām alas.
Plastmasas pudeles uz zemē iespraustiem mietiņiem, lai vējā grab.
Tas pats vecais labais rīks, kas katrā lauku mājā ir, pat nezinu kā sauc.. nu tāds bleķa propelleris, kas vējā griežas.
Ōme jau visu mūžu te cīnās, cik zinu, pagaišvasar labākais bija alā ierakta burka!
Vajadzīga palīdzība. Kurmji!!!!! Nemšu vērā jebkuru informāciju, no jūsu pieredzes.
Četrus gadus nebija neviena maita kurmja, rudenī pēkšņi no visām pusēm uzlidojums, un ja jūs redzētu, kas atklājas zem sniega!!!!!!:(((((
Galvenais no četrām pusēm, bēdu ieleja:((((((