atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

sagittario 02.03.11
Nav aknās iesēdies, bet siekalās pārvērties!
:)))
Bralitis 02.03.11
piebilde : Gājējam - šai gadījumā Mirtinam tiek 2 polši. Viss šķidrums jāiztukšo vimbu laikā - Siguldā - manis norādītā vimbu vietā :)) Tiek aicināts jebkurš kuram šitais mūsu strīds jau AKNĀS iesēdies :))
Bralitis 02.03.11
Mirtin rakstīšu tev pilnvaru . :)) Esmu reti tagad Rīgā . Mazs, kliedzošs , mīļš fors mažors,darbi - un ja nu toč uznāk vētra ?? Un ja nu pienāk pavasaris ? :)))
Ar šo oficiālo tekstu pilnvaroju Mirtinu pāriet pār Daugavu . Brīdī kad tiek uzkāpts otrā Daugavas krastā - neatkarīgi - vai iets no kreisā uz labo ,vai otrādi - derības tiek uzskatītas par izbeigtām un CL kopējā padome nolemj par derību priekšmetu (šai gadījumā - 3 polši) izsniegšanu uzvarētāja pusei (t.i.Man - niks CL "Brālītis)

Ginča - nespirinies .:)))
sagittario 02.03.11
Ar jumsiem aiz garlaicības nenomirsi!
:)))
urmaas 02.03.11
ehhh,kā jūs ņesaprot.Bračiņš gribēja iemeslu rast,lai ar jumsīm cepumā kopistiski iekostu.a jūs mantkārīgie.....
:DDDD
gintsgg 02.03.11
Mirtin izbeidz demagogiju , pilnvara , kāds , vienalga kā - Brālītim ir jācilpo , Brā - lī - tim ! Labāk uzspied uz Brālīša jūtām , vai viņš kā vecs karavīrs , pabijis karstajos punktos , patiešām nevar pārcilpot , nu kaut kā tā . Es jau pat naudu makā priekš 3 kristāliem atliku atsevišķā nodalījumā .
mirtins 02.03.11
Da vienalga kā veči - bet davaj līdz piektdienai kāds pāriet pāri... pēc tam būs vētra - ka nesalauž ledu. Manta aizies postā:DDD
kilka 02.03.11
mirtin, tad Tev jālec uz vienas kājas, jo Tu 2x lielāks par Brāļuku. Moš 2x3 follerus ar šai sakarā izdodās saņemt ;)))
avtt 02.03.11
;)))
mirtins 02.03.11
Bralitis - uzraksti man pilnvaru, atsūti pa pastu, es pāriešu. Man katru dienu jācilpo uz darbu un mājās turp un atpakaļ tik vaitā:DDD
gintsgg 02.03.11
Brālīti , es pilnīgi piekrītu ka Tu tagad droši vari uzvarēt , Tev tikai atliek pārcilpot pāri , un te ar tik zemu krišanu nav nekāda sakara , tās ir derības . Ko tikai cilvēki neizdara derību dēļ , pat savas cepures apēd ! Tu , tāpat kā es , labi zini , ka ne man , ne Tev , tie 3 polši pilnīgi neko nenozīmē , tā ir sīka vienība , bet es savu zaudējumu atdzīšu tikai tad , kad Tu pārcilposi pāri . Jā vajadzēs , gan es , gan Tu , varam arī pa 30 uzlikt , tikai kāda tam jēga ? Brālīti met slinkumu vai lepnumu pie malas un es lieku .
Bralitis 02.03.11
Zivniek : Es tik zemu nekad nekritīšu lai dēļ ugunsdziras kaut ko darītu - viņš jau pats apzinās ka ir pakāsis :)))) Sakāvi gan negrib atzīt .... spītīgs tas vells :))))
Zivnieks 02.03.11
Bralitis
man liekas tā stunda ir situsi - brauc uz Rīg un cilpo pāri māmuļai :DDD Ka slinkuma pēc jaņos nepaliec :DD
Bralitis 02.03.11
Man tas džeks daniels uzsita baigo cemmi - ierāvu 25gr balzāmiņa uzreiz :)) Pa sēnēm Mirtinam piekītu. Pagāšgad bijaigi dau . Esbiju kritis uz baravikām. Vēl tagad saldētā veidā ir biku saldētavā . Kad uzliekuz pannas apcepināt -smaržo visa māja . Supper:)))
Bebrs 02.03.11
Varēja, bet nu vairs atkal nē:D
mirtins 02.03.11
Beidziet... tagad taču drīkst pašbrūvētos pat tirgot... kaut kādu nelielu daudzumu:D
Bebrs 02.03.11
jegogo
Gaidi mājās ''šmonu", es labāk lai manta neietu zudumā ātri viens pats visu izlaktu :D
Bebrs 02.03.11
Tas jau velk uz aizliegtās rūpalas reklamēšanu :D
kilka 02.03.11
zāle, pulveris un meitenes arī būs?
jegogo 02.03.11
Varbūt kādam interesē laba pašdarināta kandža? Pa lēto!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs