Nav aknās iesēdies, bet siekalās pārvērties!
:)))
piebilde : Gājējam - šai gadījumā Mirtinam tiek 2 polši. Viss šķidrums jāiztukšo vimbu laikā - Siguldā - manis norādītā vimbu vietā :)) Tiek aicināts jebkurš kuram šitais mūsu strīds jau AKNĀS iesēdies :))
Mirtin rakstīšu tev pilnvaru . :)) Esmu reti tagad Rīgā . Mazs, kliedzošs , mīļš fors mažors,darbi - un ja nu toč uznāk vētra ?? Un ja nu pienāk pavasaris ? :)))
Ar šo oficiālo tekstu pilnvaroju Mirtinu pāriet pār Daugavu . Brīdī kad tiek uzkāpts otrā Daugavas krastā - neatkarīgi - vai iets no kreisā uz labo ,vai otrādi - derības tiek uzskatītas par izbeigtām un CL kopējā padome nolemj par derību priekšmetu (šai gadījumā - 3 polši) izsniegšanu uzvarētāja pusei (t.i.Man - niks CL "Brālītis)
Ginča - nespirinies .:)))
Ar jumsiem aiz garlaicības nenomirsi!
:)))
ehhh,kā jūs ņesaprot.Bračiņš gribēja iemeslu rast,lai ar jumsīm cepumā kopistiski iekostu.a jūs mantkārīgie.....
:DDDD
Mirtin izbeidz demagogiju , pilnvara , kāds , vienalga kā - Brālītim ir jācilpo , Brā - lī - tim ! Labāk uzspied uz Brālīša jūtām , vai viņš kā vecs karavīrs , pabijis karstajos punktos , patiešām nevar pārcilpot , nu kaut kā tā . Es jau pat naudu makā priekš 3 kristāliem atliku atsevišķā nodalījumā .
Da vienalga kā veči - bet davaj līdz piektdienai kāds pāriet pāri... pēc tam būs vētra - ka nesalauž ledu. Manta aizies postā:DDD
mirtin, tad Tev jālec uz vienas kājas, jo Tu 2x lielāks par Brāļuku. Moš 2x3 follerus ar šai sakarā izdodās saņemt ;)))
Bralitis - uzraksti man pilnvaru, atsūti pa pastu, es pāriešu. Man katru dienu jācilpo uz darbu un mājās turp un atpakaļ tik vaitā:DDD
Brālīti , es pilnīgi piekrītu ka Tu tagad droši vari uzvarēt , Tev tikai atliek pārcilpot pāri , un te ar tik zemu krišanu nav nekāda sakara , tās ir derības . Ko tikai cilvēki neizdara derību dēļ , pat savas cepures apēd ! Tu , tāpat kā es , labi zini , ka ne man , ne Tev , tie 3 polši pilnīgi neko nenozīmē , tā ir sīka vienība , bet es savu zaudējumu atdzīšu tikai tad , kad Tu pārcilposi pāri . Jā vajadzēs , gan es , gan Tu , varam arī pa 30 uzlikt , tikai kāda tam jēga ? Brālīti met slinkumu vai lepnumu pie malas un es lieku .
Zivniek : Es tik zemu nekad nekritīšu lai dēļ ugunsdziras kaut ko darītu - viņš jau pats apzinās ka ir pakāsis :)))) Sakāvi gan negrib atzīt .... spītīgs tas vells :))))
Bralitis
man liekas tā stunda ir situsi - brauc uz Rīg un cilpo pāri māmuļai :DDD Ka slinkuma pēc jaņos nepaliec :DD
Man tas džeks daniels uzsita baigo cemmi - ierāvu 25gr balzāmiņa uzreiz :)) Pa sēnēm Mirtinam piekītu. Pagāšgad bijaigi dau . Esbiju kritis uz baravikām. Vēl tagad saldētā veidā ir biku saldētavā . Kad uzliekuz pannas apcepināt -smaržo visa māja . Supper:)))
Varēja, bet nu vairs atkal nē:D

Beidziet... tagad taču drīkst pašbrūvētos pat tirgot... kaut kādu nelielu daudzumu:D
jegogo
Gaidi mājās ''šmonu", es labāk lai manta neietu zudumā ātri viens pats visu izlaktu :D
Tas jau velk uz aizliegtās rūpalas reklamēšanu :D
zāle, pulveris un meitenes arī būs?
Varbūt kādam interesē laba pašdarināta kandža? Pa lēto!